Lumina rosiatica pe cer, deasupra Bucurestiului, inainte si dupa cutremurul din Vrancea ! Asa se spune ca a fost si inaintea cutremurului din 4 martie 1977 !

by Inainte de a intra in subiect, vreau sa spun ca aici emit niste ipoteze care, pot fi reale sau nu, asta in functie de ceea ce pot confirma sau din contra, infirma si cititorii. Pe 22 noiembrie 2014, la ora 21:14:17, a avut loc un cutremur de 5,7 grade […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a intra in subiect, vreau sa spun ca aici emit niste ipoteze care, pot fi reale sau nu, asta in functie de ceea ce pot confirma sau din contra, infirma si cititorii. Pe 22 noiembrie 2014, la ora 21:14:17, a avut loc un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, epicentrul fiind localizat la 5 km de Marasesti, judetul Vrancea (45,87 grade latitudine Nordica, 27,16 grade longitudine Estica).

Seismul a avut loc la adancimea de 39 km, iar magnitudinea a fost de 5,7 grade pe scara Richter. Intensitatea maxima a miscarii seismice a fost de VI grade pe scara Mercalli. Cutremurul a fost resimtit pe o arie destul de larga in sudul si estul tarii, cu deosebire in zonele extracarpatice din sudul si centrul Moldovei, dar si in Muntenia. Seismul din aceasta seara a fost de tip crustal, diferit cele subcrustale (adanci) vrancene. Dupa magnitudinea determinata, seismul a fost cel mai puternic eveniment crustal produs in regiunea Vrancea in ultimii cel putin 40 de ani.


Lumina rosiatica pe cerul Bucurestiului inainte si dupa cutremur !

lumina pe cer 1

lumina pe cer 2

lumina pe cer

Potrivit site-ului SpyNews.ro, mai multi martori oculari au raportat acest fenomen spectaculos si unii i-au facut si poze:


“La doar două ore de la cutremurul de 5,7 pe scara Richter, din Vrancea, un fenomen straniu a băgat panica în bucureşteni.

Tot mai mulţi locuitori ai Capitalei au publicat, pe reţeaua de socializare Facebook, poze în care se observă o lumină ciudată, intensă, pe cer. Zona luminoasă e mult mai mare decât cea care ar putea fi luminată de Lună, aşa că lumea s-a speriat şi a postat tot mai multe imagini pe Internet. “Nu e Luna. Lună plină a fost săptămâna trecută”, a scris un utilizator.

Într-una dintre imagini, lumina este roşiatică, ceea ce i-a speriat şi mai tare pe bucureştenii care au văzut-o. “La cutremurul din martie 1977 cerul era luminat în roșu…”, a scris un alt utilizator Facebook.

Până la urmă, misterul a fost elucidat. Toţi cei care au făcut pozele au avut vedere la Naţional Arena. Oare luminile puternice provin de la stadionul de fotbal şi se reflectă în norii joşi?”[1]

Alte voci sustin ca acest fenomen are legatura cu miscarea placilor tectonice, avand la baza o descarcare electrostatica ce s-a manifestat in atmosfera sub forma acelei lumini rosiatice. Nu mai este un mister faptul ca inainte de astfel de fenomene, apar tot felul de “semne” inainte, simtite, numai de animale si doar de putini oameni cu capacitati extrasenzoriale. Din punctul meu de vedere, analizand doar imaginile, sustin ca acea lumina rosiatica si destul de intensa, nu are nicio legatura cu luminile de la stadion.

P.S. Voi ce ati observat ?

SURSE

1. http://spynews.ro/actualitate/fenomen-straniu-pe-cerul-bucurestiului-dupa-cutremur-oamenii-au-incremenit-cand-au-vazut-asta-51931.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro