Lumini misterioase pe cerul Australiei

Distribuie!

„Australienii au fost uimiti de intensitatea unor lumini care au brazdat cerul statului Victoria. Explicatiile avansate sunt cele care privesc dezintegrarea unui satelit sau mai multi meteoriti care au luat foc la intrarea in atmosfera.

Lumini asemanatoare au fost semnalate si pe teritoriul Tasmaniei, politia primind numeroase sesizari de la cetateni, scrie news.com.au. Oamenii s-au speriat, nestiind ce se petrecea.

Un expert in domeniul prognozei meteo, Terry Ryan, spune ca fenomenul luminos a fost cauzat, cel mai probabil, de mai multi meteoriti. El nu exclude nici varianta unui satelit care a luat foc la intrarea in atmosfera planetei noastre. Nu se stie, deocamdata, ce satelit s-ar fi putut prabusi.


Luminile misterioase au mai fost vazute si din orasele australiene Warrnambool, Lakes Entrance, Mentone si Melbourne, dar si din Devonport, Tasmania.”[1]

SURSE


  1. http://www.ziare.com/magazin/fenomen/lumini-misterioase-pe-cerul-australiei-1154221
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...