Luminile misterioase care ies din pământ

Distribuie!

Încă din vremurile străvechi, oamenii au observat că din pământ ies lumini ciudate, niște mici flăcări care răzbat din mlaștini și păduri. Unele dintre aceste lumini ignoră legile fizicii. Explicațiile pentru aceste lumini nu au nicio logică.

Unele teorii leagă aceste apariții de energiile paranormale ale navelor extraterestre. Pentru că ele par că ies din pământ au fost numite luminile pământului. Cei care au văzut luminile susțin că trec prin tot spectrul de culori.


Unele lumini au dimensiunile unei mingi de tenis, altele câțiva metri. De regulă, au formă perfect rotundă. Cei care s-au aflat în apropierea acestor lumini au trecut prin stări ciudate și au auzit zgomote asemănătoare artificiilor. Luminile se mișcau haotic și se desprindeau în sfere mai mici.

Una dintre cele mai impresionante întâmplări a avut loc în Hessdalen, Norvegia. În noiembrie 1981, locuitorii au observat lumini stranii care ieșeau din valea din apropierea localității.


Specialiști din Norvegia și Suedia au studiat fenomenul timp de o lună. S-a ajuns la concluzia că scoarța terestră generează energii. Atunci când plăcile tectonice se ridică și coboară, se produc energii de-a lungul unei falii, în punctele cu densitate maximă.

În acest mod, ar putea să se explice apariția unor lumini înainte de producerea unui cutremur. Alți specialiști susțin că aceste lumini sunt leduri ale navelor extraterestre. Unii martori susțin că în momentul în care au văzut astfel de lumini au auzit voci și au avut viziuni. Luminile produc variații ale activității cerebrale.

În Peak District, Anglia, astfel de fenomene au fost observate de 16 ori în 30 de ani. În anul 1908, înainte de producerea exploziei de la Tunguska, au fost observate lumini care țâșneau din pământ și se îndreptau spre cer.

Acum câțiva ani, înainte de producerea unei furtuni, în Japonia, a putut fi observat un fenomen similar. Timpul o să ne arate dacă aceste coloane de lumini prevestesc fenomene extreme.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/luminile-misterioase-care-ies-din-pamant
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...