Luminile Pământului, misterioasa energie telurică

by “LUMINILE PĂMÂNTULUI, MISTERIOASA ENERGIE TELURICĂ Încă din vremuri străvechi, oamenii au observat că din pământ ies lumini ciudate, niște mici flăcări care răzbat din mlaștini și păduri. Unele dintre aceste lumini ignoră legile fizicii. Explicațiile pentru aceste apariții nu au avut nicio logică. Unele teorii leagă aceste apariții de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“LUMINILE PĂMÂNTULUI, MISTERIOASA ENERGIE TELURICĂ

Încă din vremuri străvechi, oamenii au observat că din pământ ies lumini ciudate, niște mici flăcări care răzbat din mlaștini și păduri. Unele dintre aceste lumini ignoră legile fizicii. Explicațiile pentru aceste apariții nu au avut nicio logică.


Unele teorii leagă aceste apariții de energiile para-dimensionale ale navelor extraterestre. Pentru că ele par că ies din pământ au fost numite luminile pământului. Cei care au văzut aceste lumini spun că trec prin tot spectrul de culori.

Unele sfere luminoase sunt mici cât o minge de tenis, altele au diametru de câțiva metri. De regulă, au forme perfect rotunde. Cei care s-au aflat în apropierea acestor lumi au trecut prin stări ciudate și au auzit un zgomot asemănător cu cel al artificiilor. Luminile se mișcă haotic și se desprind în sfere mai mici.


Aceste lumini au legătură cu formele geologice pentru că ele apar deasupra lacurilor, munților sau a crestelor pleșuve. Una dintre cele mai impresionante întâmplări a avut loc în Hessdalen, Norvegia.

În noiembrie 1981, locuitorii au observat lumini stranii care ieșeau din vale. Luminile aveau culoarea albă și galbenă. Guvernul norvegian a trimis doi ofiţeri ai forțelor aeriene pentru a studia fenomenul. A fost demarat proiectul Hessdalen în care specialiști și Suedia și Norvegia au studiat fenomenele timp de o lună.

Cel mai cunoscut cercetător al acestui fenomen este Paul Devereux care a susținut că luminile au legătură cu energiile pământului. Presiunea acumulată în scoarța pământului generează energii. Se pare că în timp ce plăcile tectonice se ridică și coboară, energiile se eliberează în special în zonele aflate de-a lungul liniei faliei și în punctele cu maximă concentrație minerală, sau cu mare densitate de roci.

Astfel ar putea să se explice apariția unor astfel de lumini înainte de producerea unui cutremur. Există și teoria conform căreia aceste lumini sunt leduri ale unor nave extraterestre care aterizează pe pământ.

Unii martori pretind că în momentul în care au observat astfel de lumini au auzit voci și au avut viziuni. Poate că aceste stări au fost cauzate de variațiile magnetice asupra creierului. În Peak District, Anglia, astfel de lumini au fost observate de 30 de ori în 16 ani.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/luminile-pamantului-misterioasa-energie-telurica
  2. Foto: descopera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

La nivelul lobulului temporal drept al creierului uman se află receptorul şi totodată decodorul capacităţilor paranormale
Documente NASA, ţinute la secret, dovedesc că "imposibila tehnologie" EM Drive funcţionează, deşi încalcă a treia lege a lui Newton
Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!
Muribunzii, pregătiri pentru lumea de dincolo de viață
Intră în legătură cu propriul tău subconştient
Energia secretă a piramidei
Zona Liniștii din Mexic - întâmplări misterioase și fenomene paranormale
Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei "Pământului plat": "Cu toate că Pământul părea plat pentru oamenii din trecut, care nu aveau cunoștințele și instrumentele tehnologice pentru a cerceta, astăzi avem mai multe dovezi care să arate că planeta noastră este rotundă, inclusiv fotografiile programului Apollo"
Creierul uman poate crea structuri geometrice multidimensionale de pâna la 11 dimensiuni
Fizica cuantică demonstrează existența universurilor paralele, precum și posibilitatea de a călători în timp
StarGate, programul strict secret de spionaj paranormal al CIA
Fantomele, o nouă perspectivă ştiinţifică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro