Lupta globaliștilor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale

Distribuie!

„Lupta Vestului cu democrația – și efectele ei în România

În felul acesta, Vestul vrea să scape de democrația care încurcă socotelile corporațiilor și interesele transnaționale și să asigure conducerea țărilor din UE pe baza dictatelor de la Bruxelles.

Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei

BRUXELLES, 23 aug — Sputnik, Daniela Porovăț. În timp ce acuză toate țările nesupuse liberalismului de falsificarea alegerilor pentru a-și dovedi superioritatea democratică, elitele globaliste ale Vestului au început un atac furibund la propria democrație din momentul în care partidele principale, supuse sistemelor de putere transnaționale, au fost invalidate de alegători.

Iureșul a început odată cu ascensiunea în Parlamentul European și în Parlamentele naționale a partidelor naționaliste. Din acel moment, portavocile globalizării au demarat planul distrugerii democrației care le-a convenit doar în perioada în care oamenii votau cum doreau ei. În momentul în care cetățenii s-au săturat de minciunile Bruxelles-ului și și-au reclamat suveranitatea înapoi, ei au devenit „manipulați”, „manevrați de forțe obscure”, influențați de „propaganda rusească”, așadar voturile lor erau nule, false și nu contau.

Această tendință s-a accentuat odată cu victoria lui Trump în SUA, o lovitură grea dată forțelor globaliste, care încearcă de atunci să scape de președintele nedorit pe motiv că nu a fost ales corect.

Chiar și cea mai puternică armă de influențare a opiniei publice occidentale care este platforma Facebook, lansată și încurajată tot de americani, a căzut victimă luptei Vestului împotriva democrației. Dacă votezi pentru că ai citit ceva anti-sistem pe Facebook, votul tău ar trebui anulat, pentru că ești „victima” unei operațiuni de fake news, spune noua doctrina anti-democratică a Vestului. Tocmai de aceea Facebook, dar și Twitter, au început operațiunea, lansată cu surle și trâmbițe, de închidere a conturilor care influențează negativ opinia publică, pentru că acestea sunt clar opera Rusiei, mai nou a Iranului, poate a Coreei de Nord.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20180823/21427388/vestul-globalisti-doctrina-anti-democratica.html


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20180823/21427388/vestul-globalisti-doctrina-anti-democratica.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...