Macedonia – cheia destabilizării Balcanilor. SUA a dat semnalul!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fără îndoială că în Europa Centrală și de Est se duce un real război hibrid. România este chiar pe linia frontului, la răscrucea unui conflict geopolitic între SUA, UE și Rusia.

De circa două săptămâni au loc proteste majore în România, fapt ce a creat o imagine de haos și anarhie în opinia publică mondială privind situația din țara noastră. Paradoxal, protestele cu luminițe și vuvuzele de la București și marile orașe ca Euromaidanul kievean pare o creație a celor care duc războiul hibrid în vederea împărțirii Hartlandului, pentru a se acoperi în realitate o operațiune în desfășurare care are loc într-o țară balcanică.


Teoria lui Karl Hausofer pare mai actuală acum ca oricând: cine stăpânește Hartlandul adică Europa centrală și de sud-est, de fapt controlează lumea. Cheia destabilizării Europei centrale și de est nu este deocamdată în România, deși protestele au fost încurajate de Berlin și manipulate de serviciile secrete în favoarea multinaționaleor și intereselor ambasadelor străine. Yugoslavizarea României pare că se amână?

Este evident că manipularea protestelor face tot mai mult parte din acoperirea unei acțiuni de dezmembrare a Macedoniei, fost republică iugoslavă, a cărui nume e nerecunoscut de Grecia, datorită denumirii istorice a țării lui Alexandru cel Mare, de aceea pe plan internațional poartă denumirea de FYROM.


În aceste zile situația din Macedonia este explozivă, o țară cu o uriașă minoritate albaneză musulmană, care formează aproape 40 la sută din populația republicii, ce a cunoscut câteva războaie interne cu teroriștii islamiști infiltrați din Kosovo. America a dat semnal internațional privind dezmembrarea acestui stat independent la fel cum a procedat și cu Serbia, în vremea războiului cu milițiile UCK din Kosovo.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html
  2. Foto: neonnettle.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Anton LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Mă bucur că părinții își lasă copiii să îl serbeze pe diavol cel puțin odată pe an"
Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!
Război în toată regula între SUA și Rusia în Siria. Militarii americani au ucis sute de mercenari ruși, în cea mai sângeroasă confruntare dintre cele două puteri, de la Războiul Rece
Controlul minții: Proiectul Monarch
Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin
Agenții guvernamentale americane finanțează jurnaliști anti-Putin
În 2016, Administrația Obama a detonat cel puțin 26 mii de bombe în șapte țări ale lumii în ultimul an al mandatului
Pistolul CIA care provoacă infarct
Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: "Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala."
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
HAARP, un război invizibil și silențios
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...