Macedonia – cheia destabilizării Balcanilor. SUA a dat semnalul!

by “Fără îndoială că în Europa Centrală și de Est se duce un real război hibrid. România este chiar pe linia frontului, la răscrucea unui conflict geopolitic între SUA, UE și Rusia. De circa două săptămâni au loc proteste majore în România, fapt ce a creat o imagine de haos […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fără îndoială că în Europa Centrală și de Est se duce un real război hibrid. România este chiar pe linia frontului, la răscrucea unui conflict geopolitic între SUA, UE și Rusia.

De circa două săptămâni au loc proteste majore în România, fapt ce a creat o imagine de haos și anarhie în opinia publică mondială privind situația din țara noastră. Paradoxal, protestele cu luminițe și vuvuzele de la București și marile orașe ca Euromaidanul kievean pare o creație a celor care duc războiul hibrid în vederea împărțirii Hartlandului, pentru a se acoperi în realitate o operațiune în desfășurare care are loc într-o țară balcanică.


Teoria lui Karl Hausofer pare mai actuală acum ca oricând: cine stăpânește Hartlandul adică Europa centrală și de sud-est, de fapt controlează lumea. Cheia destabilizării Europei centrale și de est nu este deocamdată în România, deși protestele au fost încurajate de Berlin și manipulate de serviciile secrete în favoarea multinaționaleor și intereselor ambasadelor străine. Yugoslavizarea României pare că se amână?

Este evident că manipularea protestelor face tot mai mult parte din acoperirea unei acțiuni de dezmembrare a Macedoniei, fost republică iugoslavă, a cărui nume e nerecunoscut de Grecia, datorită denumirii istorice a țării lui Alexandru cel Mare, de aceea pe plan internațional poartă denumirea de FYROM.


În aceste zile situația din Macedonia este explozivă, o țară cu o uriașă minoritate albaneză musulmană, care formează aproape 40 la sută din populația republicii, ce a cunoscut câteva războaie interne cu teroriștii islamiști infiltrați din Kosovo. America a dat semnal internațional privind dezmembrarea acestui stat independent la fel cum a procedat și cu Serbia, în vremea războiului cu milițiile UCK din Kosovo.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html
  2. Foto: neonnettle.com

Citiți și...

Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Ce este o operațiune "Steag Fals"?
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia - o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?
Președintele SUA, Donald Trump, s-a predat globaliștilor și susține Noua Ordine Mondială
Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează "anturaje proaste", trebuie să "revină pe drumul cel bun"
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
“Noua ordine mondială” este, de fapt, comunism la scară globală - chiar dacă poartă o mască de umanoid
Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel
Ambasada rusă: Londra, de fapt, a recunoscut că posedă arme chimice
Controlul populației, ecologismul și economia dezvoltării durabile
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro