Macedonia – cheia destabilizării Balcanilor. SUA a dat semnalul!

Distribuie!

„Fără îndoială că în Europa Centrală și de Est se duce un real război hibrid. România este chiar pe linia frontului, la răscrucea unui conflict geopolitic între SUA, UE și Rusia.

De circa două săptămâni au loc proteste majore în România, fapt ce a creat o imagine de haos și anarhie în opinia publică mondială privind situația din țara noastră. Paradoxal, protestele cu luminițe și vuvuzele de la București și marile orașe ca Euromaidanul kievean pare o creație a celor care duc războiul hibrid în vederea împărțirii Hartlandului, pentru a se acoperi în realitate o operațiune în desfășurare care are loc într-o țară balcanică.


Teoria lui Karl Hausofer pare mai actuală acum ca oricând: cine stăpânește Hartlandul adică Europa centrală și de sud-est, de fapt controlează lumea. Cheia destabilizării Europei centrale și de est nu este deocamdată în România, deși protestele au fost încurajate de Berlin și manipulate de serviciile secrete în favoarea multinaționaleor și intereselor ambasadelor străine. Yugoslavizarea României pare că se amână?

Este evident că manipularea protestelor face tot mai mult parte din acoperirea unei acțiuni de dezmembrare a Macedoniei, fost republică iugoslavă, a cărui nume e nerecunoscut de Grecia, datorită denumirii istorice a țării lui Alexandru cel Mare, de aceea pe plan internațional poartă denumirea de FYROM.


În aceste zile situația din Macedonia este explozivă, o țară cu o uriașă minoritate albaneză musulmană, care formează aproape 40 la sută din populația republicii, ce a cunoscut câteva războaie interne cu teroriștii islamiști infiltrați din Kosovo. America a dat semnal internațional privind dezmembrarea acestui stat independent la fel cum a procedat și cu Serbia, în vremea războiului cu milițiile UCK din Kosovo.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/02/macedonia-cheia-destabilizarii-balcanilor-sua-a-dat-semnalul.html
  2. Foto: neonnettle.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...