#Macronleaks: Bani de la Soros și din lumea arabă

Distribuie!

#Macronleaks: Bani de la Soros și din lumea arabă, Emmanuel Macron va avea de răspuns la multe întrebări incomode dacă va ajunge președinte

Lovitură de teatru în finalul campaniei din Franța: au început să curgă date secrete despre favoritul la președinția Franței, Emmanuel Macron. Hackeri, despre care Macron are informații că sunt localizați în Ucraina, au spart mai multe conturi de e-mail ale sale și ale companiilor cu care are de-a face. Nu mai puțin de 9 GB de date au fost copiate și difuzate pe internet, pe rețeaua Twitter, sub numele EMLEAKS sau „#Macronleaks, scrie Sputnik.


​Scandalul este imens, se aduc dovezi despre finanțarea campaniei sale de către controversatul George Soros dar, fapt și mai grav, despre transferuri de bani din firmele lui Macron în paradisuri fiscale cunoscute pentru rețelele de evaziune.

DOCUMENTELE DESPRE EMMANUEL MACRON


Două dintre aceste documente demonstrează faptul că Macron își tranfera banii dintr-o firmă în First Caribbean International Bank, o bancă devenită celebră anul trecut, prin dezvăluirea fondurilor imense depuse acolo de mai multe celebrități pentru a scăpa de impozitare. Și în cazul lui Macron, comentariile și materialele de pe internet vorbesc despre „o adevărată schemă a evaziunii”.

Se întâmplă exact ca în Statele Unite, declară gruparea lui Macron, care s-a văzut dată în vileag pentru finanțări de la ONG-urile lui George Soros și de la persoane influente din lumea arabă.

Florian Philippot, vicepreşedinte al Frontului Naţional, a postat un cometariu „#Macronleaks vor arăta lucruri pe care jurnalismul de investigaţie le-a trecut deliberat sub tăcere? Îngrozitor, acest naufragiu democratic”.

Imediat autoritățile franceze au intervenit și au cerut ca aceste materiale să nu fie luate în seamă și să nu fie difuzate. S-a spus și că multe dintre materialele piratate sunt falsuri. Cu toate acestea, este de menționat că, la sfârșitul lunii ianuarie, s-a făcut o altă spargere a mail-ului și a computerelor lui George Soros de această dată. S-a extras o cantitate enormă de date, peste 2500 de documente, din care rezulta modul în care Soros încerca să țină sub control Franța și să influențeze Rusia.

DC Leaks, cum a fost denumită operațiunea de piratare și dezvăluire, ar fi fost făcută de cetățeni americani, care ar fi dorit prin aceasta să demonstreze cum se iau deciziile în lume. Una dintre deciziile influențate de Soros, dezvăluită și asumată ulterior de Fundația pentru Societatea Deschisă, a fost votul din Parlamentul European pentru libera circulație în Europa a ucrainienilor. De altfel, într-un interviu acordat CNN, George Soros a recunoscut că a creat o fundaţie care a avut o contribuție majoră la căderea structurii de stat legal aleasă la Kiev şi, după revoltă, la instaurarea regimului Poroşenko.”[1]

Franța: Parchetul deschide o anchetă în urma plângerii lui Macron privind zvonurile că ar deține un cont în Bahamas

Parchetul din Paris a deschis o anchetă în urma plângerii depuse joi de candidatul centrist în alegerile prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron, pentru ‘răspândire de știre falsă’, după ce rivala de extremă dreapta, Marine Le Pen, a insinuat că ar deține ‘un cont offshore în Bahamas’, transmite AFP.

Conform unei surse apropiate dosarului, plângerea vizează ‘elemente care circulau miercuri seară pe internet’ despre o presupusă evaziune fiscală în Bahamas.

‘Nu vom ezita să urmărim în justiție pentru defăimare pe oricine va prelua această informație falsă’, a declarat un apropiat al lui Macron.

În cursul dezbaterii televizate între cei doi candidați ai turului secund, lidera Frontului Național a strecurat următoarea afirmație: ‘Sper că nu vom afla că aveți un cont offshore în Bahamas…’.

Macron a dezmințit joi dimineață aceste insinuări și a denunțat ‘anunțurile false și minciunile’ provenite de la ‘site-uri considerate de unii ca legate de interese rusești’.

El a acuzat-o pe Marine Le Pen că propagă ‘fake news’ și că a pus la cale această ‘manevră’ cu ajutorul ‘trupelor sale de pe internet’.

Echipa candidatului centrist a difuzat joi dimineață un comunicat referitor la diferitele etape ale răspândirii acestei ‘știri false’, plecând de la o postare anonimă pe un forum, preluată pe rețelele de socializare, în principal pe Twitter, și ulterior în direct în timpul dezbaterii televizate.

Potrivit echipei lui Macron, documentele ar fi niște ‘falsuri grosolane’, pe care este imitată semnătura acestuia. ‘Această tentativă de destabilizare a mobilizat resurse importante și se bazează pe o pregătire minuțioasă’, indică același comunicat.”[2]

„Anchetă în cazul atacului „masiv” la adresa lui Macron

Justiția franceză a inițiat o anchetă după difuzarea pe internet a mii de documente interne ale echipei candidatului la președinția Franței, Emmanuel Macron, informează AFP, citată de Agerpres.

Conform unei surse apropiate acestei anchete, a fost deschis un dosar pentru „acces fraudulos la un sistem de tratament automatizat al datelor” și „încălcarea secretului corespondenței”.

Echipa de campanie a lui Macron a anunțat vineri seară că a fost ținta unei „acțiuni de piratare masivă și coordonată”, după ce pe rețelele de socializare au apărut informații interne, cum ar fi documente contabile, și a calificat această acțiune drept o „operațiune de destabilizare” înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale.

„Știam că existau aceste riscuri în timpul campaniei prezidențiale, pentru că s-a întâmplat și în alte părți. Nimic nu va rămâne fără răspuns”, a spus la scurt timp după anunțarea acestui atac președintele în exercițiu Francois Hollande, făcând astfel aluzie la atacurile informatice asupra echipei de campanie a lui Hillary Clinton în SUA.

Comisia națională franceză de control a campaniei electorale a cerut sâmbătă presei și „cetățenilor” să nu preia conținuturi din respectivele documente „obținute fraudulos” și în care au fost „amestecate informații false”.”[3]

Ca sa vedeti cat de bolsevizata este Franta, presei si cetatenilor li s-au cerut sa nu preia acele informatii din documentele publicate pe internet. De ce aceasta indarjire? De ce aceasta frica? Daca sunt falsuri, se va putea demonstra.

Totusi, comportamentul agresiv al acestor globalisti in fata acestor dezvaluiri ne fac sa consideram ca acele documente chiar sunt reale. Oare ce se va intampla daca presa si cetatenii vor prelua acele informatii din documentele publicate? Vor fi arestati? Orice este posibil, caci Franta este condusa de catre socialisti.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/macronleaks-bani-de-la-soros-si-din-lumea-araba-emmanuel-macron-va-avea-de-raspuns-la-multe-intrebari-incomode-daca-va-ajunge-presedinte/
  2. https://www.agerpres.ro/externe/2017/05/04/franta-parchetul-deschide-o-ancheta-in-urma-plangerii-lui-macron-privind-zvonurile-ca-ar-detine-un-cont-in-bahamas-16-35-08
  3. http://www.cotidianul.ro/ancheta-in-cazul-atacului-masiv-la-adresa-lui-macron-300444/
  4. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...