MAE sirian: În depozitele teroriștilor au fost găsite arme chimice din SUA și Marea Britanie

Distribuie!by “Ministrul adjunct de externe al Siriei Faisal Mekdad a declarat că SUA și Marea Britanie au livrat teroriștilor arme chimice. „Toate dispozitivele speciale găsite reprezintă grenade și muniție pentru aruncătoarele de grenade, echipate cu substanțe otrăvitoare de tipul CS și CN. Armele chimice găsite în depozite au fost fabricate […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul adjunct de externe al Siriei Faisal Mekdad a declarat că SUA și Marea Britanie au livrat teroriștilor arme chimice.

„Toate dispozitivele speciale găsite reprezintă grenade și muniție pentru aruncătoarele de grenade, echipate cu substanțe otrăvitoare de tipul CS și CN. Armele chimice găsite în depozite au fost fabricate de către companiile Federal Laboratories din Statele Unite, iar substanțele otrăvitoare au fost produse de către companiile Cherming Defence UK (Marea Britanie) și NonLethal Technologies (SUA)”, a declarat Mekdad.

Conform spuselor sale, în legătură cu această situație „se poate confirma clar că Statele Unite și Marea Britanie, precum și aliații din regiune, încălcând Convenția privind interzicerea armelor chimice, sprijină teroriștii din Siria.

Recent a fost anunțat faptul că în Damasc vor sosi în cadrul anchetării folosirii armelor chimice specialiști ai Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice. Conform spuselor ministrului adjunct de externe sirian, Damascul îi va ajuta pe experți la efectuarea sarcinilor.

Pe data de 4 aprilie „opoziția moderată” sprijinită de Statele Unite a anunțat că 80 de oameni au murit și 200 au avut de suferit în urma folosirii armelor chimice în provincia Idlib.

Autoritățile siriene au declarat că niciodată nu au folosit arme chimice împotriva populației pașnice și a teroriștilor.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a comentat pe Facebook declarațiile ministrului adjunct de externe sirian.

„Mass-media: Ministerul sirian de Externe acuză Statele Unite și Marea Britanie că au livrat substanțe otrăvitoare teroriștilor. Substanțele otrăvitoare găsite asupra teroriștilor în Alep și la periferia Damascului sunt de tipul CS și CN și au fost fabricate de două companii americane și una britanică. Uitați unde era devotamentul respectării dreptului internațional și al triumfului democrației. Să te ascunzi în spatele unor poze cu copii morți, să livrezi teroriștilor substanțe otrăvitoare întrece limita logică””[1]

SURSE


  1. https://rusul.ru/arme-chimice-din-sua/
  2. Foto: rusul.ru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

India ne arată că imunitatea de grup funcționează. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
David Rockefeller, societățile secrete și Guvernul Mondial
Ziua Recunoștinței - adevărul despre originile ei
Capcanele Pactului ONU pentru Migrație? "Șterge deosebirile dintre migrația legală și cea ilegală" și "pune imigrația printre drepturile omului"
Afirmații ale Iluminaților despre planurile lor pentru întreaga omenire: reducerea populației Pământului și Noua Ordine Mondială
SUA: Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Minciuna fondurilor europene și transferul colonial de bogăţie
Donald Trump nu crede în așa-zisa "implicare a Rusiei în alegerile din SUA"
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Baza naziștilor din Munții Himalaya
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Războiul meteorologic: SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit "Popeye Project" a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.