Maeştrii de Qi Qong emit unde infrasonice de 100 până la 1000 de ori mai mari decât nivelurile normale

Distribuie!by “Cultivarea minţii şi a trupului are efecte supranaturale profunde ce pot fi măsurate. În 1998, profesorul Lu Yanfang împreună cu alţi oameni de ştiinţă americani au efectuat cercetări pe maeştrii de Qi Qong din China. Qi Qong-ul este o practică străveche, ce cultivă energia nu doar prin exerciţiile meditative, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cultivarea minţii şi a trupului are efecte supranaturale profunde ce pot fi măsurate. În 1998, profesorul Lu Yanfang împreună cu alţi oameni de ştiinţă americani au efectuat cercetări pe maeştrii de Qi Qong din China.

Qi Qong-ul este o practică străveche, ce cultivă energia nu doar prin exerciţiile meditative, ci şi prin îmbunătăţirea minţii şi a naturii inimii. Se spune că mintea şi trupul sunt inseparabile.


În cercetarea sa, Yanfang a constatat că maeştrii de Qi Qong sunt capabili să emită rafale de unde infrasonice, de 100 până la 1000 de ori mai puternice decât oamenii obişnuiţi. Chiar şi începătorii aveau, după doar câteva săptămâni de practică, o energie infrasonică de cinci ori mai mare decât înainte.

Un studiu similar al Colegiului de Medicină Tradiţională Chineză din Beijing, publicat în 1988, a constatat că energia emisă de către maeştri de Qi Qong poate fi măsurată parţial, ca unde infrasonice.

Ambele studii sunt detaliate de către Institutul China Healthways.”[1]


SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8970
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro