Maeştrii de Qi Qong emit unde infrasonice de 100 până la 1000 de ori mai mari decât nivelurile normale

Distribuie!

„Cultivarea minţii şi a trupului are efecte supranaturale profunde ce pot fi măsurate. În 1998, profesorul Lu Yanfang împreună cu alţi oameni de ştiinţă americani au efectuat cercetări pe maeştrii de Qi Qong din China.

Qi Qong-ul este o practică străveche, ce cultivă energia nu doar prin exerciţiile meditative, ci şi prin îmbunătăţirea minţii şi a naturii inimii. Se spune că mintea şi trupul sunt inseparabile.


În cercetarea sa, Yanfang a constatat că maeştrii de Qi Qong sunt capabili să emită rafale de unde infrasonice, de 100 până la 1000 de ori mai puternice decât oamenii obişnuiţi. Chiar şi începătorii aveau, după doar câteva săptămâni de practică, o energie infrasonică de cinci ori mai mare decât înainte.

Un studiu similar al Colegiului de Medicină Tradiţională Chineză din Beijing, publicat în 1988, a constatat că energia emisă de către maeştri de Qi Qong poate fi măsurată parţial, ca unde infrasonice.

Ambele studii sunt detaliate de către Institutul China Healthways.”[1]


SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8970
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...