Mafia din Casa de Sănătate. Interceptări din dosarul DNA despre sistemul criminal de la CNAS! Aceștia susțin vaccinarea obligatorie!

by “Mafia din Casa de Sănătate. Interceptări din dosarul DNA despre sistemul criminal de la CNAS Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost demis de premier după ce a ajuns în arest. El este acuzat de corupţie, alături de alte 13 persoane. Măcinat de scandaluri de lipsuri şi […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mafia din Casa de Sănătate. Interceptări din dosarul DNA despre sistemul criminal de la CNAS

Şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost demis de premier după ce a ajuns în arest. El este acuzat de corupţie, alături de alte 13 persoane.

Măcinat de scandaluri de lipsuri şi fără să lucreze în slujba cetăţeanului, ci mai degrabă împotriva lui, sistemul medical românesc îşi arată din nou latura îngrozitoare.


Marian Burcea, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, şi Ovidiu Munteanu, şeful Casei de Asigurări a Muncipiului Bucureşti, au fost reţinuţi de procurorii DNA, pentru acuzaţii de corupţie.

Ar fi închis ochii la o fraudă de proporţii făcută pe seama bolnavilor aflaţi în faza terminală şi a celor imobilizaţi la pat. Alături de ei sunt în arest alte 12 persoane, funcţionari, intermediari, dar şi reprezentanţi ai unor firme care au încasat ilegal milioane de euro.

350 de bolnavi ar fi adus în conturile mai multor firme de asistenţă medicală la domiciliu trei milioane de euro sub formă de câştiguri nemeritate.


Dosarele lor medicale erau validate de Casă de Asigurări de sănătate iar banii plecau de la stat către societăţile comerciale care ar fi trebuit să îi îngrijească pe aşa zişii bolnavi. De fapt, niciun pacient nu ar fi beneficiat de ajutor real.

Procurorii anticorupţie spun că firmele care asigurau asistenţă medicală la domiciliu aveau rolul de a ″… a racola asiguraţi fără pretenţii sau nevoi medicale reale, de cele mai multe ori prin coruperea cadrelor medicale din spitale, de a întocmi dosare medicale cu menţiuni nereale, în vederea depunerii lor la C.A.S.M.B., pentru decontarea unor prestaţii nereale.” (Sursă: Dosarul DNA)

Apoi, dosarele ajungeau la Casă de Asigurări de Sănătate unde, acuză procurorii, 3 funcţionare aprobau decontarea actelor false. Aceleaşi persoane ar fi stabilit şi criteriile în baza cărora unui pacient i se aprobă solicitarea. Astfel, au fost lăsaţi la urmă oamenii care chiar aveau nevoie de ajutor.

Procurorii au interceptat un medic chiar în momentul în care se plângea de acest sistem criminal. “Nu este corect faţă de pacientul care are cancer şi mai are câteva zile de trăit şi-i pe patul de moarte… Dacă tot sunt bani, atunci să vedem spre cine directionam banii ăştia” (Sursă: Dosarul DNA).

Unul dintre directorii CASMB a acceptat să colaboreze cu procurorii DNA cărora le-a mărturisit sub jurmânt că mulţi dintre colegi ar fi cerut şpăgi din partea firmelor specializate în îngrijirea medicală la domicliu. Și de aceea ar fi fost nevoite să deconteze şi dosare fictive.

Acestea nu sunt însă singurele acuzaţii. Procurorii spun că s-au decontat fictiv şi medicamente iar pagubă este uriaşă, de 7 milioane de euro în nici doi ani. Unul dintre cei suspectaţi este chiar preşedintele Casei naţionale, Marian Burcea.

Pe lista faptelor de corupţie, procurorii au notat şi intervenţiile făcute pe lângă şefii casei de asigurări de sănătate de diverse persoane doar că să scape de controale.

Sergiu Ciobanu este patronul unei companii şi este suspectat că s-a folosit de relaţia pe care o are cu George Maior fostul şef al SRI, căruia îi este fin, că să intervină pentru o firma. Acum este acuzat de trafic de influenţă.

″Ion Andreea mi-a spus că a efectuat solicitări către CNAS în legătură cu un control la firma ei. M-a rugat să o ajut să între în audienţă la Burcea. Burcea a primit o la rugămintea mea”. A mărturisit Ciobanu în faţă judecătorului, unde a recunoscut că după intervenţie a primit bani, dar nu sub formă de şpagă, ci de împrumut.

Ciobanu, şefii din casele de asigurări, trei oameni de afaceri şi o avocată, în total 14 persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cu toţii au ajuns deja în faţă judecătorilor care i-ar putea aresta preventiv. Între timp, procurorii le verifică toate averile pentru a le pune sub sechestru. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, vor fi condamnaţi să acopere pagubele aduse la bugetul asigurărilor de sănătate.”[1]

Acesta este sistemul putred din “sanatate”. Acestia sunt cei care sustin vaccinarea obligatorie.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/afacerile-negre-din-sanatate-dezvaluri-din-dosarul-dna-despre-sistemul-criminal-de-la-cnas.html
  2. Foto: stirileprotv.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dr. Pavel Chirilă răspunde Colegiului Medicilor, după ce instituția a presat Parlamentul să adopte mai repede legea vaccinării obligatorii: Credeți sincer că obligativitatea vaccinării este necesară sau v-a speriat cineva?
Daniel Fenechiu, singurul senator care a votat împotriva proiectului Legii Vaccinării Obligatorii: Ar trebui ca statul să aibă obligația să pună la dispoziția populației vaccinurile, iar familiile să decidă efectiv în legătură cu vaccinarea
Două deputate PSD critică dur proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie. „Ce prevede această lege este nu doar grav, ci extrem de grav!”
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! Raed Arafat, te asigurăm că suntem foarte bine documentați atunci când ne opunem vaccinării!
Cum furau vieţile pacienţilor şefii Casei Naţionale de Sănătate
„Au vrut să ne intimideze!” Jandarmii i-au dat avertisment organizatoarei protestului contra vaccinării obligatorii pentru că a stat cu 2 minute în plus în Piața Unirii, față de ora autorizată! În Piața Victoriei din București, protestele #Rezist sunt fără autorizație și sunt tolerate de autorități!
Ninel Peia: "Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma"
APADOR-CH nu și-a asumat public amendamentul ce îi trimite la închisoare pe părinții care nu-și vaccinează copiii. „Dreptul la libertate, dreptul la viață sunt chestiuni care, dacă e necesar într-o societate democratică, pot fi restrânse”
Costel Stanciu, Asociația pentru Protecția Consumatorului, solicită demisia lui Raed Arafat, după ce acesta a cerut interzicerea panourilor care informează cetățenii despre vaccinuri
Premierul României, Mihai Tudose, a mulțumit presei pentru propaganda de susținere a legii vaccinării obligatorii
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro