Magneziul, aliatul de bază împotriva oboselii, stresului și a insomniilor

Distribuie!

„Magneziul, aliatul de baza impotriva oboselii, stresului si a insomniilor

Somnul insuficient nu numai ca afecteaza starea de spirit, dar ascunde o serie de riscuri pentru aparitia unor probleme de sanatate – obezitateboli cardiovascularediabet. In lupta impotriva oboselii, stresului si somnului insuficient, un aliat puternic este magneziul, sustin experti din cadrul companiei de produse naturale de sanatate BetterYou. Deficitul de magneziu, o problema pentru aproximativ 70% dintre persoane, provoaca dureri musculare, crampe si inflamatii, explica fondatorul companiei, Andrew Thomas.


Mineralul joaca un rol in peste 300 de reactii biochimice din organism, spre exemplu pentru buna functionare a muschilor, pentru sanatatea oaselor, reglarea tensiunii arteriale. O cantitate adecvata de magneziu contribuie la reglarea ciclului de somn si ajuta la o odihna calitativa. Elementul ajuta, de asemenea, la reducerea hormonului de stres, cortizolul, care poate afecta somnul, scrie rador.ro.

 

In plus, ajutand la relaxarea muschilor, magneziul induce o stare de somnolenta placuta. Persoanele care se plang constant de oboseala, stres si lipsa de somn pot profita de proprietatile miraculoase ale mineralului, prin administrarea lor sub forma de suplimente nutritive sau prin alimente cum ar fi legumele cu frunze verzi, nucile, cerealele integrale, ciocolata neagra.”[1]


SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/magneziul-aliatul-de-baza-impotriva-oboselii-stresului-si-a-insomniilor-81452
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...