Mahabharata și Ramayana, textele antice care descriu războaiele atomice de acum 12.000 de ani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Istoria omenirii este de o complexitate uluitoare. Cele mai vechi timpuri, uitate din motive subiective, au fost presărate cu evenimente de o amploare incredibilă. Războaiele atomice, extratereștrii și numeroase civilizații misterioase, sunt câteva dintre direcțiile negate de istoricii din prezent.

Extratereștrii antici de pe Terra


Oricât de controversat ar fi acest subiect, există o serie de oameni de știință, care consideră că în urmă cu zeci de mii ani, extratereștrii au fost prezenți pe Terra. Acest punct de vedere nu este unul născocit, ci s-a născut din textele antice, care sunt o mărturie certă a unor evenimente petrecut cu mult timp înainte. Aceste texte, semnate fie de sumerieni, egipteni sau oricare altă civilizație antică, sugerează prezența zeilor pe Terra. Acești zei erau de fapt extratereștrii, care s-au implicat în evoluția omului. Motivele implicării lor au fost multiple și probabil că sunt încă neînțelese de omul modern.


Interesant este faptul că și în prezent suntem vizitați de acești pionieri ai Universului, dar cu toate acestea, există numeroși oameni care contestă acest lucru. Limitarea omului modern este atât de mare încât logica sa este desprinsă dintr-o perioadă întunecată, din toate punctele de vedere, pe care o numim Evul Mediu și în care unii profani credeau că Terra este în mijlocul Universului și totul se rezumă la om. Acest concept este ireal, fantasmagoric, în condițiile în care imensul Univers conține sute de milioane de galaxii și de sute de mii de ori mai multe planete.

Cu toate acestea, gândirea retrogradă a omului modern este menținută precum un lanț de gâtul său. Extratereștrii au existat, există și vor exista, până în ultima clipă a Universului și poate și după ce acesta va înceta să mai existe.


Imaginați-vă că trăiți în India de acum 12.000 de ani și că sunteți martorii unor evenimente ieșite din comun. Aceste evenimente se referă la obiecte metalice care străbat cerul cu viteze incredibile, sau la ființe umanoide îmbrăcate în costume ciudate. Cum ați fi putut să documentați aceste experiențe? Oamenii antici au ales să le deseneze pe pereții peșterilor, alții să le transforme în povești, care au fost transmise pe cale orală, iar erudiții să le consemne în cărți sfinte sau de căpătâi.

Mahabharata și Ramayana


Mahabharata și la Ramayana sunt două dintre cărțile de căpătâi ale Indiei străvechi. Aceste cărți documentează evenimente de-a dreptul incredibile pentru prezent, tehnologii pe care, probabil, nici în următorii 100 de ani nu le vom înțelege, și războaie atomice nimicitoare.

Aceste două cărți sunt contestate de știința actuală, care argumentează că este vorba despre fantasmagorie sau simple povești. Chiar și așa, ce fel de om ar fi putut să descrie un avion acum 12.000 de ani? Ce fel de om ar fi putut să-și imagineze din senin o bombă atomică și efectele pe care le produce? Ce fel de om și-a imaginat ființe umanoide, care aterizau la bordul unor mașinării imense pe Terra și care dețineau cunoștințe extraordinare despre Univers? Este puțin probabil ca cineva să fi inventat aceste lucruri în urmă cu 12.000 de ani, când se presupune că oamenii de atunci nu aveau habar despre nimic.

Aceste două cărți antice sunt mai mult decât niște culegeri, unde sunt descrise evenimente antice. Aceste cărți prezintă într-un limbaj elevat și ordonat istoria Indiei antice.

Războaiele atomice de acum 12.000 de ani


Istoricul Kisari Mohan Ganguli susține că Mahabharata și Ramayana descriu cu lux de amănunte războaie nucleare impresionante. Exploziile nucleare de atunci au fost de zeci de ori mai puternice decât cele de la Hiroshima și Nagasaki.

Aceste fapte sunt negate de oamenii de știință moderni din lipsa unei viziuni complete. Dar nu toți au fost atât de obtuzi, iar un exemplu concludent este cel al lui J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice moderne. Atunci când a fost înrebat de către un student dacă primul model atomic a fost conceput în cadrul proiectului Manhattan el a răspuns: ”În vremurile moderne, bineînțeles că da!”.

Pentru a înțelege mai bine ce s-a petrecut cu 12.000 de ani în urmă în India, vă prezentăm un pasaj dintr-un text din Mahabharata.

Traducerea textului

 

Gurkha, zburând într-un Vimana rapid și puternic, a aruncat un singur proiectil  încărcat cu puterea Universului.

O coloană incandescentă de fum și flăcări,  strălucitoare precum zece mii de sori, s-a ridicat cu toată splendoarea ei.

Era o armă necunoscută, un fulger de fier, un mesager gigantic al morții, care făcea cenușă întreaga rasă a lui Vrishnis și a Andhakasului.

Cadavrele au fost arse și erau de nerecunoscut. Părul și unghiile oamenilor au căzut;  Oamenii au murit și păsările s-au colorat în alb.

După câteva ore  toate produsele alimentare au fost infestate! Pentru a scăpa cu viață soldații s-au aruncat în apă
pentru a-și spăla echipamentul.

Este limpede că o bombă atomică a fost lansată dintr-un avion, numit Vimana. Explozia a fost devastatoare și a avut ca scop distrugerea oamenilor din clanul Vrishnis și Andhakasului. Nu se poate spune dacă atacul a venit din partea oamenilor sau din partea unei civilizații extraterestre.

 

Pentru confirmarea unor astfel de texte a fost nevoie de spiritul arheologilor. În 1993, o echipă de arheologi a descoperit în Rajasthan, la 16 kilometri vest de Jodhpur, un strat de cenușă radioactivă, acoperind o suprafață de aproximativ opt kilometri pătrați. Este limpede că această cenușă radioactivă provine din vremuri străvechi, atunci când se detonau proiectile atomice pe Terra.

Siturile arheologice Harappa și Mohenjo-Daro sunt alte probe importante. Acolo, experții au descoperit schelete împrăștiate pe tot teritoriul zonei, aproape ca și cum ar fi avut loc un eveniment brusc, extrem de distructiv, devastând întregul oraș. Acestea sunt doar două exemple, dar lista poate continua pentru că urme de războaie atomice există în nenumărate zone de pe glob.

În loc de concluzie


Aceste descoperiri confirmă textele antice. Istoria Terrei este una vastă, imensă și cel mai important ascunsă de ochii noștri. Oare de ce? De ce nu suntem lăsați să ne cunoaștem trecutul și să înțelegem că pe această planetă viața a existat în diverse forme inteligente înaintea noastră?”[1]

 

Rama și Sita, personajele principale din Epopeea hindusă Ramayana, au trăit pe teritoriul României

“Sunt timpuri atât de vechi, încât oamenii privesc aceste relatări ca pe nişte legende. Au trecut mai mult de 9000 de ani de atunci şi este firesc că au intervenit erori majore de interpretare a realităţii din acele vremuri, care s-au transmis de-a lungul mileniilor şi civilizaţiilor până în timpurile noastre.

Aşa-zisa legendă dintre Rama şi Sita pe care occidentalii o cunosc din epopeea hindusă Ramayana este, de fapt, cât se poate de reală. Pot să spun chiar că anumite evenimente şi fapte cu care ne-am confruntat noi au directă legătură cu acele timpuri.

Problema principală este că în decursul vremii s-a creat impresia că Rama şi Sita au plecat din India de astăzi către vest, când în realitate Rama a domnit pe teritoriul actual al ţării tale, a continuat lama să-mi explice. O informaţie mult mai precisă pe care ţi-o ofer este aceea că reşedinţa lui regală a fost în zona judeţului Sălaj, iar retragerea lui pentru mai mulţi ani, împreună cu Sita, în pădurile munţilor s-a făcut exact în valea din Munţii Apuseni prin care am trecut noi ieri.

Nu sunt mari deosebiri faţă de peisajul de atunci, doar că vegetaţia era mult mai înaltă. Acelea erau timpuri în care unele zeităţi din planurile cereşti se materializau în planul fizic şi obişnuiau să trăiască mai mulţi ani printre oameni.

Nivelul de conştiinţă al populaţiei care se afla atunci în zona carpatică era foarte elevat; oamenii erau puţini şi se stabileau mai ales în zona văilor şi a crestelor muntoase. Viaţa lor era profund meditativă şi pe atunci aveau loc multe evenimente care astăzi ar fi catalogate drept uluitoare miracole divine.

Trebuie să ştii, de asemenea, că impregnarea subtilă din acele timpuri a fost atât de puternică, încât nu a dispărut în totalitate nici chiar astăzi, după mai bine de 9000 de ani. Ea a amorsat atunci o matrice energetică fundamentală ce se va actualiza din nou în viitorul apropiat ca urmare a unor legi de ciclicitate.

Desigur, ar fi încă multe de spus despre acea epocă îndepărtată, chiar dacă oamenii de ştiinţă afirmă că este doar rodul unei fantezii debordante. Există totuşi dovezi marcante pe care unii istorici le deţin, precum şi studii remarcabile ce atestă realităţile despre care îţi vorbesc. Din păcate, sunt şi mai mulţi cercetători care doresc ca ideea şi concepţia actuală despre felul în care a evoluat istoria umanităţii să nu fie modificată.

Pentru ei, aceasta ar fi sinonim cu un dezastru, atât financiar cât şi geo-politic. Este însă de mirare că, după câte ştiu, o luptă destul de înverşunată împotriva acestor realităţi este pur¬tată chiar de către unii istorici şi academicieni din ţara voastră. Totuşi, lucrurile se vor corela de aşa manieră, încât adevărul să iasă curând la iveală.

Istoria lui Rama şi a lui Sita este însă mai complicată decât a fost descrisă în Ramayana, deşi acolo esenţa mesajului s-a păstrat nealterată. De pildă, intervenţia şi luptele de culise ale unor civilizaţii avansate care existau în acele timpuri, precum şi tehnologia inimaginabilă pe care acestea o dezvoltaseră au fost descrise doar sumar şi de multe ori în mod alegoric.

În plus, prezenţa lui Machandi lângă Rama, după răpirea lui Sita de către Ravana, a fost voit eliminată din povestire, pentru a nu crea confuzii despre castitatea cuplului divin. Machandi a avut atunci o contribuţie majoră la victoria finală a lui Rama şi tot ea este cea care a salvat-o pe Sita dintr-o situaţie dificilă în ultima fază a războiului, care a implicat şi trei deflagraţii atomice.

rama_in_forest

Însă toate acestea sunt doar poveşti în viziunea ştiinţei moderne. Nu trebuie să ţinem cont prea mult de părerea ei asupra unor astfel de subiecte, întrucât ignoranţa şi interesele cercetătorilor moderni conduc spre alte direcţii, în loc să conducă spre adevăr.

În zona din Munţii Apuseni în care s-a efectuat translaţia a fost creată încă din acele timpuri o falie spaţio-temporală pe care Rama o folosea adeseori pentru a se proiecta în diferite puncte de pe glob.”[2]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/mahabharata-si-ramayana-textele-antice-care-descriu-razboaiele-atomice-de-acum-12-000-de-ani
  2. Radu Cinamar – “12 zile o intiere secreta”, Editura Daksha.
  3. Foto: efemeride.ro
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...