MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MAI a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind relocarea în România, în 2018, a 40 de refugiaţi sirieni aflaţi în Turcia

România ar putea primi, anul viitor, 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care prevede stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018.


Proiectul de hotărâre a Guvernului vine în completarea Hotărârii Guvernului nr. 1596/2008 privind relocarea refugiaţilor în România şi are ca scop stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018, respectiv 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia.

Potrivit proiectului, cota pentru anul 2018 a fost stabilită în cadrul şedinţei din 11 august a Comitetului pentru relocarea refugiaţilor în România, din care fac parte reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi MAI.


„Propunerea are în vedere priorităţile de relocare ale Uniunii Europene, liniile de politică externă ale României în domeniu şi necesităţile internaţionale de relocare a refugiaţilor stabilite de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (ICNUR)”, explică reprezentanţii ministerului.

ICNUR apreciază că în 2018 relocarea la nivel mondial ar putea să se apropie de 1,2 milioane de persoane. De asemenea, refugiaţii sirieni reprezintă, pentru al doilea an consecutiv, 40 la sută din nevoile globale de relocare, urmaţi de refugiaţii din Republica Democratică Congo (12 la sută) şi Republica Centrafricană (8 la sută).

Proiectul de hotărâre a fost pus în dezbatere publică vineri.”[1]

Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranti pe teritoriul Romaniei constituie o amenintare la adresa Sigurantei Nationale, avand in vedere nenumaratele infractiuni comise de imigranti in Occident!

SURSE

  1. https://www.news.ro/social/mai-a-pus-in-dezbatere-publica-un-proiect-de-hotarare-privind-relocarea-in-romania-in-2018-a-40-de-refugiati-sirieni-aflati-in-turcia-1922405528192017101217354971
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...