MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!

by “MAI a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind relocarea în România, în 2018, a 40 de refugiaţi sirieni aflaţi în Turcia România ar putea primi, anul viitor, 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MAI a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind relocarea în România, în 2018, a 40 de refugiaţi sirieni aflaţi în Turcia

România ar putea primi, anul viitor, 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care prevede stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018.


Proiectul de hotărâre a Guvernului vine în completarea Hotărârii Guvernului nr. 1596/2008 privind relocarea refugiaţilor în România şi are ca scop stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018, respectiv 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia.

Potrivit proiectului, cota pentru anul 2018 a fost stabilită în cadrul şedinţei din 11 august a Comitetului pentru relocarea refugiaţilor în România, din care fac parte reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi MAI.


„Propunerea are în vedere priorităţile de relocare ale Uniunii Europene, liniile de politică externă ale României în domeniu şi necesităţile internaţionale de relocare a refugiaţilor stabilite de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (ICNUR)”, explică reprezentanţii ministerului.

ICNUR apreciază că în 2018 relocarea la nivel mondial ar putea să se apropie de 1,2 milioane de persoane. De asemenea, refugiaţii sirieni reprezintă, pentru al doilea an consecutiv, 40 la sută din nevoile globale de relocare, urmaţi de refugiaţii din Republica Democratică Congo (12 la sută) şi Republica Centrafricană (8 la sută).

Proiectul de hotărâre a fost pus în dezbatere publică vineri.”[1]

Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranti pe teritoriul Romaniei constituie o amenintare la adresa Sigurantei Nationale, avand in vedere nenumaratele infractiuni comise de imigranti in Occident!

SURSE

  1. https://www.news.ro/social/mai-a-pus-in-dezbatere-publica-un-proiect-de-hotarare-privind-relocarea-in-romania-in-2018-a-40-de-refugiati-sirieni-aflati-in-turcia-1922405528192017101217354971
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Florin Bădiță, omul fără pantaloni din metroul bucureștean, nominalizat de Euronews pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului”. Primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan, ar putea fi „Liderul european al anului”
Maestrul masonilor din Romania, Viorel Danacu, recunoaste indirect ca Bilderberg conduce lumea ! Acesta mai vorbeste si despre faptul ca masoneria a influentat, candva, alegerile si ca e plina de oameni corupti, cercetati penal !
Președintele Coaliției pentru Familie spune că TVR 1 a încălcat orice normă deontologică, discutând iniţiativa pentru referendum numai cu persoane care se pronunţau împotriva acesteia
Mecanismele Statului Paralel. Cum au atacat Coldea și Maior instituțiile de conducere
Procesul Mega Moscheii - cel mai important proces din România
Judecator: "Legea Big Brother are implicatii grave pentru libertatea cetatenilor, iar Parlamentul, Guvernul si Presedintia ne vor putea accesa datele personale!"
Culmea prostiei: Să plângi de mila băncilor care te jupoaie!
Premierul României, Mihai Tudose, vrea să introducă vaccinarea obligatorie! Ne vom opune acestui proiect de lege specific regimurilor totalitare!
Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman
"Multinaționalele scot Haștagienii în Stradă! S-au dat pe față!"
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Dezvăluirile unui ofițer de contrainformații: Acesta a făcut dezvăluiri referitoare la implicarea armatei în alegerile din anul 2009, susţinând că la acel moment a fost creat un „comitet special” pentru realegerea lui Traian Băsescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro