MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!

by “MAI a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind relocarea în România, în 2018, a 40 de refugiaţi sirieni aflaţi în Turcia România ar putea primi, anul viitor, 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MAI a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind relocarea în România, în 2018, a 40 de refugiaţi sirieni aflaţi în Turcia

România ar putea primi, anul viitor, 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia, potrivit unui proiect de hotărâre pus în dezbatere publică de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care prevede stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018.


Proiectul de hotărâre a Guvernului vine în completarea Hotărârii Guvernului nr. 1596/2008 privind relocarea refugiaţilor în România şi are ca scop stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018, respectiv 40 de refugiaţi sirieni aflaţi provizoriu în Turcia.

Potrivit proiectului, cota pentru anul 2018 a fost stabilită în cadrul şedinţei din 11 august a Comitetului pentru relocarea refugiaţilor în România, din care fac parte reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi MAI.


„Propunerea are în vedere priorităţile de relocare ale Uniunii Europene, liniile de politică externă ale României în domeniu şi necesităţile internaţionale de relocare a refugiaţilor stabilite de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (ICNUR)”, explică reprezentanţii ministerului.

ICNUR apreciază că în 2018 relocarea la nivel mondial ar putea să se apropie de 1,2 milioane de persoane. De asemenea, refugiaţii sirieni reprezintă, pentru al doilea an consecutiv, 40 la sută din nevoile globale de relocare, urmaţi de refugiaţii din Republica Democratică Congo (12 la sută) şi Republica Centrafricană (8 la sută).

Proiectul de hotărâre a fost pus în dezbatere publică vineri.”[1]

Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranti pe teritoriul Romaniei constituie o amenintare la adresa Sigurantei Nationale, avand in vedere nenumaratele infractiuni comise de imigranti in Occident!

SURSE

  1. https://www.news.ro/social/mai-a-pus-in-dezbatere-publica-un-proiect-de-hotarare-privind-relocarea-in-romania-in-2018-a-40-de-refugiati-sirieni-aflati-in-turcia-1922405528192017101217354971
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

O tanara din Cluj condamnata sa plateasca o amenda de 2000 lei pentru ca ar fi organizat proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana ! Asta este dovada ca statul roman este unul mafiot si corupt !
De ce l-au făcut “nebun” şi asasinat, cu ajutorul poliţiei secrete austriece, pe Mihai Eminescu
Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
Academia Română: "Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari"
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Big Brother: Începând de azi, DNA va ști tot ce facem pe telefon sau pe calculator, ne va sparge parolele, ne va clona SIM-urile și va recupera datele șterse. DNA ne va monitoriza Facebook-ul, Google Chat-ul, Skype-ul, Dropbox-ul, torrent-ele etc. Tot.
Cenzura și "Corectitudinea Politică" a Tinerilor Frumoși și Liberi în luptă cu "știrile false": Fundația condusă de un IT-ist #rezist, conexiuni cu rețeaua Soros
Pentagonul aduce armament greu in Romania, iar seful MI6 a venit in colonia Romania "sa ne apere de agresivitatea Rusiei" ! Au intrebat si pe romanii daca vor asta ?
Pentru a lovi în referendumul pentru familie, Hotnews scuipă pe eroii României: Despre Ștefan cel Mare: Era iubitor de Hristos, dar se iubea cu moldovencele, de-i sărea sceptrul din pantalonul domnesc. UPDATE cu reacția istoricului George Damian
Proiect MAI: Cărțile de Identitate cu microcip! Există și alternativă pentru persoanele care refuză din motive religioase sau de conștiință! Cărțile de Identitate cu microcip sunt un pas intermediar către implantul cu microcip!
România - țintă a experimentelor SUA-UE
Adrian Sârbu audiat în Comisia SRI: Prezența SRI în câmpul mass-media, în perioada 2010-2016, distrugătoare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro