Mai multe discuri, presupuse a fi farfurii zburătoare antice, au fost descoperite în Rusia

Distribuie!

Vânătorii de OZN-uri din Rusia au descoperit mai multe discuri, care seamănă extrem bine bine cu farfuriile zburătoare. Descoperirea a fost realizată în regiunea Volgograd și pare una senzațională și misterioasă în același timp.

Ufologul rus Vadim Cernobrov a descoperit inițial un disc de circa 4 metri diametru, în 9 septembrie 2015. Apoi mai multe discuri similare au fost descoperite în zona respectiva. Toate acestea din urmă sunt mai mici decât primul, având un diametru care variază între 1 metru și 3 metri.


Natura discurilor rămâne un mister. Cu toate că acestea au fost analizate minuțios nu s-a putut stabili decât că o parte din materialul din care au fost realizate este tungsten metalic. Acesta este un element chimic din grupa metalelor situat în poziția 74 în tabelul periodic al elementelor. Simbolul chimic este „W”(wolfram).

Wolframul este un metal cu luciu alb-argintiu, ce cristalizează în sistemul cubic cu volum centrat fără a mai avea și alte forme alotropice. Foarte dur, wolframul nu este casant ci devine ductil în stare pură păstrându-și în același timp rezistența. Are o densitate remarcabil de mare și anume 19,3 grame pe centimetru cub. Din toate metalele pure, punctul lui de topire este cel mai ridicat, iar punctul lui de fierbere este al doilea ca mărime (după carbon). Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice.


Pornind de la acest aspect se speculează că aceste discuri sunt de origine extraterestră și este posibil ca să aibă o vârstă destul de înaintată. Pentru că în prezent nu se cunosc mai multe detalii cu privire la aceste discuri misterioase, ufologii cred că aceleași aparate de zbor extraterestre pot fi văzute și în anumite fotografii pe care le-a realizat rover-ul Curiosity pe Marte.

ozn in rusia

Din acest motiv se zvonește că OZN-urile descoperite în Rusia au aparținut unei rase extraterestre care a trăit pe Marte cu mult timp în urmă și care a fost distrusă de către un dușman necunoscut.

În viitor aceste discuri vor fi prelevate și transportate în laborator pentru a se determina ceea ce se află în interiorul lor. Abia atunci toate speculațiile vor fi spulberate și adevărul la ieși la iveală.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...