Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu trei ore inainte de cutremurul din 1977 ! Exista vreo legatura sau este o simpla „coincidenta” ?!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cutremurul din 4 martie 1977, a fost unul dintre cele mai puternice seisme inregistrate in Romania pana in prezent. Despre acest cutremur s-au spus multe, se spun si se vor spune foarte multe, caci este precum un izvor continuu de povesti, care mai de care mai naucitoare prin continutul lor.

OZN-urile-au-fost-deasupra-Romaniei-cu-3-ore-inainte-de-cutremurul-devastator-din-1977-UFO-logii-spun-ca-fenomenele-au-avut-LEGATURA-692x330

Una dintre povestile de acest fel, care are iz de adevar, caci vorbesc mai multe persoane, o reprezinta faptul ca, inainte cu doar trei ore de cutremurul devastator, au fost observate mai multe obiecte de zbor neidentificate (OZN-uri) planand deasupra Romaniei, mai exact in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, judetul Prahova.


Mai multe aflam de pe Caplimpede.ro:

„Prof. Calin Turcu a organizat in 1977, la nivel national, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit “Romanian UFO Researchers (RUFOR)”.

Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), cu o circulatie restransa.

Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti:

“S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga – o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra”.

Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considerand ca exista o legatura intre “aparitia OZN-urilor” si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.”[1]

Mai trebuie precizat ca, cutremurul a avut loc la ora 21:22:22 (ce numerologie !!!) si a avut magnitudinea de 7,2 pe scara Richter si o durata de aproximativ 55-56 de secunde. Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din țară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de șoc s-a simțit aproape în toți Balcanii.


SURSE

1. http://bizar.caplimpede.ro/mai-multe-ozn-uri-au-planat-deasupra-romaniei-cu-3-ore-inainte-de-cutremurul-din-1977/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...