Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu trei ore inainte de cutremurul din 1977 ! Exista vreo legatura sau este o simpla “coincidenta” ?!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cutremurul din 4 martie 1977, a fost unul dintre cele mai puternice seisme inregistrate in Romania pana in prezent. Despre acest cutremur s-au spus multe, se spun si se vor spune foarte multe, caci este precum un izvor continuu de povesti, care mai de care mai naucitoare prin continutul lor.

OZN-urile-au-fost-deasupra-Romaniei-cu-3-ore-inainte-de-cutremurul-devastator-din-1977-UFO-logii-spun-ca-fenomenele-au-avut-LEGATURA-692x330

Una dintre povestile de acest fel, care are iz de adevar, caci vorbesc mai multe persoane, o reprezinta faptul ca, inainte cu doar trei ore de cutremurul devastator, au fost observate mai multe obiecte de zbor neidentificate (OZN-uri) planand deasupra Romaniei, mai exact in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, judetul Prahova.


Mai multe aflam de pe Caplimpede.ro:

“Prof. Calin Turcu a organizat in 1977, la nivel national, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit “Romanian UFO Researchers (RUFOR)”.

Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), cu o circulatie restransa.

Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti:

“S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga – o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra”.

Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considerand ca exista o legatura intre “aparitia OZN-urilor” si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.”[1]

Mai trebuie precizat ca, cutremurul a avut loc la ora 21:22:22 (ce numerologie !!!) si a avut magnitudinea de 7,2 pe scara Richter si o durata de aproximativ 55-56 de secunde. Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din țară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de șoc s-a simțit aproape în toți Balcanii.


SURSE

1. http://bizar.caplimpede.ro/mai-multe-ozn-uri-au-planat-deasupra-romaniei-cu-3-ore-inainte-de-cutremurul-din-1977/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
MK-Ultra: CIA și reprogramarea personalității umane cu LSD

LRAD – o puternica arma infrasonica care provoca paralizie musculara, sentiment de panica, tulburari psihice si chiar deces

Creierul, un sistem care generează electricitate

Vinerea Mare

Amprenta de picior veche de 500 milioane de ani socheaza istoricii si arheologii! Observam inca o data implicarea extraterestrilor antici!

Închide