Mai multi elevi din Arges si Bacau au ajuns la spital dupa ce li s-a facut un vaccin anti-tetanos

by Mai multi elevi, de clasa a opta, din Curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala. Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multi elevi, de clasa a opta, din Curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala.

Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de lesin, iar cei de la Directia de Sanatate Publica cred ca ar fi vorba despre o reactie emotionala. Insa si dintr-o comuna din Bacau, 18 elevi care au facut acelasi vaccin s-au simtit rau.


vac-truth-baby-poster

Parintii celor 18 copii din Bacau spun ca, imediat ce li s-a administrat vaccinul impotriva difteriei si tetanosului, au acuzat stari de voma, ameteli, frisoane si o amorteala a bratului in care s-a facut injectia.

Copiii, elevi in clasa a VIII-a, au fost internati de urgenta in spital. “Sunt manifestari usoare, locale. De la acest vaccin, este o reactie alergica, emotionala”, a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical Spitalul Municipal Onesti.


Si totusi, alti 8 elevi din Curtea de Arges au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Copiii, in varsta de 14 ani, au fost si ei injectati cu acelasi vaccin, de provenienta franceza. Mai multe ambulante i-au dus la spital.

“Amorteala de mana, dureri de cap, frisoane, voma, de toate” a povestit un parinte.

Medicii spun ca, in mod normal, elevilor nu ar fi trebuit sa li se faca rau, mai ales ca in urma cu 7 ani au mai primit o doza din acelasi vaccin. Specialistii Directiei de Sanatate publica sustin ca au verificat atat lotul administrat cat si maniera in care au fost facute injectiile. SI nu au gasit nimic in neregula.

“Nu s-a putut pune in evidenta nici un semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat nici un diagnostic. Este o reactie emotionala exagerata”, a spus Adrian Stoica director executiv al DSP Arges.

Vaccinul impotriva difteriei si tetanosului face parte in programul national de imunizare. Parintii ar fi trebuit totusi sa-si dea acordul scris pentru administrarea injectiilor – ceea ce, in cazul de la Curtea de Arges si in cel din Onesti nu s-a intamplat. Din acest motiv, asistentele care au facut vaccinurile vor fi anchetate.

Video

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mai-multi-elevi-din-arges-si-bacau-au-ajuns-la-spital-dupa-ce-li-s-a-facut-un-vaccin-anti-tetanos-explicatiile-medicilor.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mihai Rapcea, avocat: "Cum am procedat eu cu vaccinarea fetiței mele"
Industria cancerului nu dorește o vindecare, chiar dacă este una farmaceutică
Apa imbuteliata in sticle de plastic este plina de chimicale din cauza plasticului ! Bisfenol A este una dintre cele mai periculoase chimicale !
Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !
Incident major la linia de producţie GlaxoSmithKline din Belgia. Un angajat a turnat un agent coroziv în cuva în care se fabrica un vaccin
Italia: Coaliția de guvernare a abrogat legea care obliga părinții să-și vaccineze copiii înainte de a-i înscrie la școală
De ce nu sunt de acord francezii cu vaccinarea obligatorie a copiilor
În Australia, medicii, asistentele medicale și moasele care răspândesc mesaje antivaccinare vor risca să ajungă la închisoare
Vaccinarea obligatorie și isteria epidemiilor false - o afacere pentru companiile farmaceutice
Robert F. Kennedy Jr., nepotul președintelui asasinat, John F. Kennedy, avertizează despre pericolul vaccinurilor care conțin mercur! “Big Pharma” a falsificat studii care să ascundă legătura dintre vaccinare și autism!
Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați
Aspartam, Prozac si Ritalin - cele trei substante extrem de periculoase promovate in lume de catre Iluminati !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro