Mai mulți miliari americani retrași din activitate au povestit că obiecte zburătoare neidentificate au monitorizat și chiar compromis rachetele nucleare ale SUA

Distribuie!

„Mai multi miliari americani retrasi din activitate au povestit ca obiecte zburatoare neidentificate au monitorizat si chiar compromis rachetele nucleare ale Statelor Unite.

Exista peste 120 de marturii ale militarilor americani care povestesc de interventia “alarmanta” – scrie Reuters – a OZN-urilor la mai multe depozite de arme nucleare, inca din 2003. In unele cazuri, rachetele au incetat, inexplicabil si simultan, sa functioneze corespunzator, in timp ce obiecte argintii au putut fi vazute pe cer.


Unul dintre martori, capitanul Robert Salas, se afla la Baza aeriana Malmstorm cand un astfel de incident a avut loc. Barbatul a primit ordine de la superiori sa nu vorbeasca niciodata despre ce a vazut. Si colonelul Charles Halt, acum pensionar, a vazut cum un obiect in forma de disc a indreptat fascicule de lumina spre baza aeriana RAF Bentwatres, din Anglia. Apoi a auzit la radio ca un OZN ar fi aterizat langa depozitaul de arme.

Cei doi, impreuna cu alti patru militari, martori si ei la astfel de fenomene inexplicabile, vor tine o conferinta de presa in care vor discuta repercursiunile acestor fenomene asupra securitatii nationale si vor cere guvernului SUA sa faca publice toate detaliile referitoare la aceste cazuri.”[1]


SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/marturii-ale-militarilor-rachete-nucleare-americane-compromise-de-ozn-uri.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...