Mai răsfirați, americanilor, mai răsfirați!

by “Eu nu cred ca ambasadorul Hans Klemm a ajuns fata in fata cu Tudorel Toader, ministrul Justitiei, pentru a pune o pila la evaluarea pe care acesta o face Procurorului-general Augustin Lazar si Codrutei Kovesi, Procurorul-sef al DNA. Mai ales ca evaluarea era gata si nu mai avea ce […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eu nu cred ca ambasadorul Hans Klemm a ajuns fata in fata cu Tudorel Toader, ministrul Justitiei, pentru a pune o pila la evaluarea pe care acesta o face Procurorului-general Augustin Lazar si Codrutei Kovesi, Procurorul-sef al DNA. Mai ales ca evaluarea era gata si nu mai avea ce adauga sau modifica.

Ca ambasadorii americani fac si desfac prin Romania fel de fel, discutand cu ministri, politicieni si procurori este doar pentru a ne feri – cred eu – sa cadem in greseala facuta de ei, atat de des incat pare regula, ca vreun amarat sa zaca 20, 30 sau 40 de ani prin inchisoare, dupa care se constata ca e nevinovat. Justitie si adevar, nene, nu lasi omul sa putrezeasca in puscarie. Hai, 30-40 de ani e altceva.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.national.ro/news/mai-rasfirati-americanilor-mai-rasfirati-577495.html/

SURSE


  1. http://www.national.ro/news/mai-rasfirati-americanilor-mai-rasfirati-577495.html/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !
DNA primeste o lovitura dura: lotul vamesilor retinuti in 2006, abuziv, a fost achitat de Curtea de Apel Ploiesti ! Dosarul a fost instrumentat de fostul sef al DNA Bucuresti, Eugen Stoina, care ar trebui sa raspunda penal !
Arad: De Ziua Armatei Romane s-a intonat imnul SUA, inaintea celui al Romaniei! Intotdeauna imnul colonistilor are prioritate la intonare!
George Soros va pierde alegerile în România!
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
Premierul României, Sorin Grindeanu, susținătorul vaccinării și legilor Big Brother, omul globaliștilor SUA-UE
Kemenici, despre procurorul Gică Popa, după execuția Ceușeștilor: "Dumnezeu să mă ierte pentru ce am făcut"
Datoria externă a României se apropie de 100 de miliarde de euro! Începând cu 1990, politicienii trădători au îndatorat România!
Echipa Facebook și corectitudinea politică
De ce este insultătoare gherilla userist-rezist-oengistică?
Dumitru Iliescu, fost şef SPP: Iniţierea protocoalelor, opera CIA, care a corupt repede conducerea SRI
Conspirația SRI, DNA, ANAF împotriva firmelor românești! Totul la comanda globaliștilor SUA-UE-Soros!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro