Majestic 12 – organizatia secreta care se ocupa de investigarea fenomenului OZN

Distribuie!by Majestic 12 (alte denumiri Majic 12, Majestic Trust, M12, MJ 12, MJ XII, Majority 12 sau Mars-Jupiter 12) este numele de cod al unui presupuse comisii secrete, formată din oameni de știință, lideri militari și oficiali guvernamentali. Acest proiect se presupune că a fost creat în 1947 printr-un ordin […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Majestic 12 (alte denumiri Majic 12, Majestic Trust, M12, MJ 12, MJ XII, Majority 12 sau Mars-Jupiter 12) este numele de cod al unui presupuse comisii secrete, formată din oameni de știință, lideri militari și oficiali guvernamentali. Acest proiect se presupune că a fost creat în 1947 printr-un ordin executiv al președintelui american Harry Truman. Scopul acestei comisii ar fi fost acela de a investiga activitatea OZN în urma incidentului de la Roswell-presupusul accident al unei nave extraterestre lângă Roswell, New Mexico, în iulie 1947.

mj5

mj6

Istoric


Majestic-12 a luat ființă în 1947, documentul de constituire fiind semnat de Harry Truman, al 34-lea președinte al S.U.A. Scopul declarat era acela de investigare a existenței obiectelor zburătoare neidentificate (OZN) și a activității acestora, ca urmare a prăbușirii unui astfel de aparat nonterestru la Roswell, în iulie 1947. Informarea mai confirma capturarea cadavrelor unor mici ființe umanoide. Se făcea aluzie și la o a doua prăbușire, a unui obiect similar.

Documentul de constituire afirma că la 24 septembrie 1947 președintele Truman a autorizat secretarul de stat pentru apărare James Forrestal să înființeze un grup de lucru ultrasecret, numit Majestic-12, pentru monitorizarea de la cel mai înalt nivel a fenomenului OZN. Grupul urma să răspundă doar în fața președintelui. Majestic-12 era alcătuit din 12 personalități de prim rang din acea perioadă.


Primele documente revelatoare asupra Majestic 12 apar în anul 1980 când ufologii Stanton T. Friedman, Bill More și cineastul Jaime Shandera proiectau realizarea unui film despre OZN-uri. Filmul nu a mai fost făcut, dar la 11 decembrie 1984 Shandera a primit prin poștă de la un expeditor necunoscut din Albuquerque, New Mexico, o rolă de film de 35 mm alb/negru, nedevelopat. După developare, s-a văzut că filmul conținea fotocopiile unui document de opt pagini clasificat „Top Secret/Majic”. Documentul era făcut în 18 noiembrie 1952 de contraamiralul Roscoe H. Hillenkoetter (fost director al CIA) și era destinat generalului Dwight D. Eisenhower, noul președinte ales al SUA.

În martie 1985 Jaime Shandera și Bill Moore intră în posesia unui alt document, trimis la 14 iulie 1954 generalului Twining, de Robert Cutler, asistent special al președintelui Eisenhower și făcând referire la „MJ-12 Proiect de studii speciale”. Ulterior vor apărea numeroase alte scrieri și documente în care grupul Majestic-12 poartă denumirile de Majic-12, MJ-12, Majority-12, Majesty-12 etc.

Copii ale documentelor au fost trimise și altor ufologi cunoscuți, între care lui Jenny Randles, Whitley Strieber și Timothy Good. Acesta, renumit investigator OZN britanic, a introdus documentele în cartea Above Top Secret (1988) pe care o avea sub tipar.

Cei 12 membri

 • Dr.Vannever Bush: considerat conducătorul grupului, fost director al Joint Research and Development Board după al doilea război mondial; anterior a deținut funcții de conducere în cadrul National Research Council și Office of Scientific Research and Development (unde s-au condus cercetările în cadrul Proiectului Manhattan, la Alamogorodo, New Mexico)
 • Roccoe Hillenkoetter (vice amiral): primul director al CIA; după trecerea sa în rezervă, a devenit membru NICAP (National Investigations Committee On Aerial Phenomena)
 • Dr.Detlev Wulf Bronk: om de știință, fost președinte al National Research Council, consilier al Comisiei pentru Energie Atomică; a fost șeful echipei de autopsie a extratereștrilor care au fost găsiți lângă OZN
 • James Forrestall: secretar al U.S.Navy, secretar al Ministerului Apărării
 • Gordon Gray: secretar asistent al U.S. Navy; asistent special al președintelui Truman pentru probleme de securitate națională; director de securitate naționala al Comisiei pentru Strategii Psihologice a CIA
 • Dr. Jerome Hunsaker: șef al departamentului de inginerie mecanică și aeronautică
 • Dr.Donald Menzel: specialist în astronomie
 • Gen.Robert Mantague: comandant al Bazei Aeriene Sandia din Albuquerque, New-Mexico
 • Sidney Souers: fost director al CIA și secretar executiv al National Security Council (NSA)
 • Gen.Nathan Twining: comandant al Air Matterial Command cu sediul la Baza Aeriană Wright-Patterson
 • Loyd Brenke: secretar executiv la Joint Research and Development Board
 • Hoyt Vanderberg: fost director al CIA; în anul 1948 deținea funcția de șef al Marelui Stat Major al United States Airforce (USAF).[1]

În prezent toți acești 12 membri sunt decedați.

Majestic 12 este o parte importantă a “teoriei” conspirației OZN despre guvernele care mușamalizează informații despre OZN-uri. Biroul Federal de Investigații a ajuns la concluzia că documentele asociate comisiei Majestic 12 sunt complet false.[2] În 1996, după cercetarea și de fapt verificarea documentelor Majestic 12, Stanton T. Friedman a spus că nu există niciun motiv de fond pentru a respinge autenticitatea lor.[3]

Aceasta organizatie s-a transformat in MAJI (the Majority Agency for Joint Intelligence). Aceasta organizatie MAJI, pentru a se camufla de ochii conspirationistilor isi schimba structura, dar si numele intr-o alta organizatie numita MAJIC, care functioneaza in baza acelorasi principii.

Relatiile stranse cu micii reptilieni gri (cenusii grey) dar si cu alte specii extraterestre!

Majestic 12, asa cum este expus el mai sus functioneaza si astazi, desi oficial este negat, insa dovezile neoficiale sint atat de multe incat guvernul masonic, ce conduce SUA, ar prefera sa nu vorbeasca. S-au stabilit si relatii de parteneriat strategic pe aceasta Planeta cu micii reptilieni cenusii (Grey) din constelatia Zeta Reticuli inca din anul 1964. Majestic 12 este intr-o continua schimbare de identitate pentru a pastra secretul asa cum spuneam mai sus, adoptand pe parcurs tot felul de denumiri si anume: proiectul Varsator , Sigma , Snowbird și Garnet.

Hangarul 18 – locul unde s-a depozitat OZN-ul prabusit la Roswell dar si cadavrele fiintelor extraterestre!

Hangarul 18, este cunoscut de catre fanii incidentului Roswell, ca si locul de depozitare al OZN-ului prabusit ce a fost recuperat de armata americana, acolo ducandu-se in acel moment si cadavrele fiintelor extraterestre, care au fost ulterior examinate de oamenii de stiinta.

In cartea sa, “Intrusii” (1987), Budd Hopkins afirma ca rapirile martorilor sint regulate, in unele cazuri rapid acelasi individ de mai multe ori, adeseori familia sa si rudele acestora, fapt care dovedeste caracterul constient al planificarii genetice. Omuletii gri manipuleaza embrioni umani, prelevandu-i si producand un hibrid om-ET.

Proiectele secrete ale americanilor de colaborare cu extraterestrii

Iata o serie de proiecte realizate de americani in secret pentru schimb tehnologic cu extraterestrii, in special micii reptilieni cenusii, dar in acelasi timp dorinta acestora de a pastra secreta prezenta lor:

Proiectul PLATO – este proiectul responsabil cu relațiile diplomatice cu extratereştrii. Acest proiect a asigurat un tratat formal (ilegal în conformitate cu Constituția SUA) cu extratereştrii. Termenii acordului sunt reprezentaţi de următoarele lucruri:  extratereștrii oferă guvernului SUA tehnologia avansată extraterestră şi se obligă să nu intervină în politică. În schimb, Guvernul american e de acord să păstreze prezența lor pe Pământ drept secret, să nu intervină în niciun fel în acțiunile lor și să le permită acestora să răpească oamenii și animalele. Extratereștrii au fost de acord să furnizeze periodic o listă cu cei răpiţi, pentru ca guvernul să cunoască acest lucru.

Proiectul SIGMA – este proiectul care a stabilit pentru prima oară comunicaţiile cu extratereștrii și este în continuare responsabil pentru aceste comunicații.

Proiectul AQUARIUS – este proiectul care stabileşte istoria prezenței extratereştrilor pe Pământ și spune adevărul despre istoria omenirii începând cu homo sapiens.

Proiectul GARNET – este proiectul responsabil pentru controlul tuturor informațiile și documentelor cu privire la subiectul extratereştrilor.

Proiectul PLUTO – este un proiect responsabil pentru evaluarea tuturor informațiilor cu privire la OZN-uri şi la tehnologia spațială.

Proiectul POUNCE – a fost creat pentru a recupera toate aparatele doborâte sau prăbuşite ale extratereştrilor. Acest proiect a oferit “basme” și operațiuni de acoperire, pentru a masca adevărul, ori de câte ori a fost necesar. Proiectul a fost un succes şi este derulat şi în ziua de astăzi.

Proiectul REDLIGHT – a fost creat pentru a se testa navele recuperate ale extratereştrilor. Acest proiect a fost amânat, întrucât după fiecare încercare, nava era distrusă şi piloţii decedaţi. Acest proiect a fost realizat în “Zona 51″ din Nevada.”[3]

SURSE

1. http://ro.wikipedia.org/wiki/Majestic_12

2. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_32.htm

3. http://www.lovendal.ro/wp52/proiectele-ultrasecrete-ale-guvernului-american-au-legatura-cu-extraterestrii-ati-auzit-de-proiectele-plato-sigma-aquarius-sau-redlight

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro