Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Malta a devenit prima ţară europeană care interzice prin lege prescrierea de tratament împotriva homosexualităţii, scrie The Independent.

O lege în acest sens a fost adoptată cu vot unanim de parlamentul maltez. În document se arată că nicio expresie a orientării sexuale sau a identităţii de gen nu reprezintă o dereglare, o afecţiune sau altă carenţă”.


Tentativa de a determina o persoană să-şi schimbe orientarea sexuală va fi considerată infracţiune penală, ideea că homosexualitatea trebuie şi poate fi tratată fiind considerată „nocivă şi care induce în eroare”.

Orice medic care va prescrie tratamant pentru homosexualitate va fi amendat cu până la 8,5 mii de euro sau va fi condamnat la un an de închisoare.”[1]


lgbt

Aceasta este dictatura activistilor LGBT! Prima data ei cer parteneriatul civil, apoi cer casatoria, apoi cer sa adopte copii. Apoi, daca cineva ii va critica pentru ca indoctrineaza copiii cu ideologia de gen si alte ideologii LGBT, ei vor dori legi prin care persoanele ce ii critica sa fie amendate sau, mai rau, arestate. Aici este vorba de dictatura Marxismului Cultural. Cat despre Malta, aceasta este tara masonilor, a Cavalerilor Templieri – Cavalerii de Malta.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/12/malta-prima-tara-europeana-care-interzice-tratamentul-impotriva-homosexualitatii-amenda-sau-puscarie-pentru-cei-care-prescriu-astfel-de-tratamente.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...