Mâncarea care vindecă! Iată cum putem avea o sănătate de fier

Distribuie!

„De cele mai multe ori nu ne pasă ce mâncăm. Fie că suntem pe fugă sau nu mai avem timp să mergem la cumpărături, hrana din ziua de astăzi, paradoxal, a devenit cel mai mare dușman al nostru.

De cele mai mult ori corpurile nostre ajung să fie prost hrănite și atunci apar dezechilibrele, care facilitează instalarea celor mai complexe dintre boli. În acest fel, ajungem să ne îmbolnăvim și să fim dependenți de pastile sau de tratamente contradictorii, care nu fac altceva decât să oprească evoluția bolii și nu să o vindece.


Cum putem să ne vindecăm fără pastile? Lucrurile par destul de simple și este vorba despre mâncarea care vindecă, așa cum susținea Hippocrate. Iată care sunt pași educativi pentru o sănătate de fier:

– Mâncarea crudă vindeca!


– Mâncarea fiartă, procesată termic, îşi poate pierde aproape toate vitaminele.

– Hypocrat a spus: “Alimentele voastre să fie leacuri, iar leacurile voastre, alimentele”

– Oamenii deprimaţi cu tendinţe spre alcoolism au o lipsă de vitamina B.

– Mâncând organic, toxinele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor vor ieşi automat la suprafaţă, producându-se o detoxifiere a organismului.

– Este necesară o detoxifiere a colonului (ajută argila, tarate psyllium, seminţe de în), se încurajează consumul de cât mai multă apă.

– Aceasta detoxifiere este necesară pentru eliminarea toxinelor ce vor face loc nutrienţilor să intre în ţesuturi. Aceşti nutrienţi nu pot intra dacă suntem plini de toxine, dacă arterele sunt pline de grăsime, dacă colonul este plin şi tranzitul nu are loc aşa cum ar trebui pentru a permite absorbţia vitaminelor în corp.

– Cea mai simplă cale de detoxifiere poate începe imediat ce ne trezim dimineaţa bând cât mai multă apă, pe stomacul gol, înainte de a bea cafeaua sau de a mânca, se pot bea până la 2 litri de apă – iar acest lucru va face miracole.

– Cancerul nu este doar tumoarea ce se formează la apariţia acestuia, din acest motiv el nu dispare în momentul în care tumoarea este înlăturată, şi de aceea reapare, pentru că procesele metabolice din spatele cancerului nu au fost rezolvate.

– Odată ce apar celulele canceroase ele se grupează într-un ţesut de celule care trăieşte pe cheltuiala întregului organism, hrănindu-se din nutrienţii acestuia, “furându-i mâncarea”.

– Indiferent de stagiul în care se afla un pacientul cu cancer, mai puţin de 30% din pacienţii ce folosesc chimioterapie supravieţuiesc cancerului, asta însemnând că peste 70% mor – lucru ce nu este acceptabil.

– S-a demonstrat că o dietă bogată în sucuri proaspete din fructe şi legume organice ajuta la dispariţia cancerului.

– Ceea ce trebuie făcut este eliminarea mediului propice care îi permite cancerului să se dezvolte.

– Chimioterapia distruge pe lângă celulele canceroase şi sistemul imunitar. Ceea ce puţini ştiu că însăşi chimioterapia este cancerigena.

– Există clinici specializate în eliminarea cancerului fără chimioterapie, doar cu leacuri naturale.

– Cei 30% de pacienţi ce supravieţuiesc după chimioterapie supravieţuiesc doar de la câteva luni până la câţiva ani (până la 5 ani) dacă se bazează doar pe chimio să se vindece.

– Doar într-un singur an 38 de miliarde de dolari au fost alocate studiilor şi cercetărilor pentru vindecarea cancerului – din taxe – banii cetăţenilor americani iar rezultatul a fost că au murit dublul de oameni dinaintea studiului, cu toate cercetările oamenilor de ştiinţă.

– Dacă cancerul ar dispărea de mâine, milioane de oameni ar trebui să-şi găsească un alt loc de muncă, mai ales din domeniul medical.

– Industria medicamentelor este o industrie ce valorează miliarde de dolari şi ar suferi un colaps total dacă s-ar găsi remedii naturale.

– În majoritatea ţărilor din lume este ilegal să tratezi pacienţi cu metode naturale, hrană şi vitamine. Singurele metode permise sunt chimioterapia, intervenţiile chirurgicale şi radiaţiile.

– Mulţi doctori nu înseamnă că sunt rău intenţionaţi, ci doar prost informaţi, ei pot fi sinceri dar pot să se înşele în privinţa a ceea ce este bine pentru noi.

– Concret, pentru a evita toate aceste neplăceri, ce avem de făcut? Să începem să ne construim sistemul imunitar.

– Putem evita, preveni cancerul de colon, care este foarte frecvent şi destul de încăpăţânat de tratat, având o dietă bogată în fibre, evitând coloranţi şi conservanţi alimentari, poluarea, chimicalele din mediu – cauza oricărui tip de cancer.

– Doze mari de Vitamina C pot omorî celulele canceroase.

– Anumite doze de vitamina B înlătura depresia, anxietatea, alcoolismul.

– De ce nu se vorbeşte în media despre aceste lucruri? Din lipsă de interes…financiar. Până când un număr mai mare de oameni nu află despre aceste lucruri şi nu se plâng, este dificil să se facă publice aceste lucruri care ar aduce pierderi mari industriei farmaceutice.

– Dacă s-ar şti lucrurile astea, cine ar mai avea nevoie de asigurare medicală?

– Lumea are nevoie de educaţie, nu de medicaţie!

– Eşti ceea ce mănânci, mâncarea îţi influenţează starea de spirit.

– Ai capacitatea de a te auto-vindeca, de a simţi dacă un nutrient îţi este benefic sau nu.

– Alegând un stil de viaţă sănătos, te vei simţi bine, vei arăta bine, vei avea mai mulţi bani pe care nu-i vei mai da pe medicamente şi vei avea satisfacţia de a fi reuşit toate aceste pe cont propriu.

– Nu îţi trebuie educaţie medicală să fii sănătos, tot ce trebuie este să mănânci cât mai multe salate, crudităţi, fructe, sucuri din fructe şi legume, să faci exerciţii fizice, este simplu, economic, sigur şi eficient.

 

– Un motiv pentru care majoritatea din noi nu face lucrul acesta este pentru că e nevoie iei un angajament şi să-ţi asumi responsabilitatea.

– Atunci când alegi să mănânci mâncăruri cât mai crude, neprocesate, organice alegi să nu consumi E-uri, conservanţi şi alţi 50 de aditivi care se găsesc în conservele de pe rafturile magazinelor.

– Dacă 80% din alimentaţie este vegană, crudiferă, formată din nuci, seminţe, legume, fructe, alge, condimente şi ierburi, atunci nu ai cum să fii bolnav.

– Nu există o soluţie magică împotriva cancerului, dar există un stil de viaţă care să-l prevină şi să-l facă reversibil.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/mancarea-care-vindeca-iata-cum-putem-avea-o-sanatate-de-fier
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un fost angajat al CIA, arestat pentru deținere de documente secrete, inclusiv identitățile reale ale unor agenți secreți
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
Tehnici pentru eliminarea blocajelor mentale şi creşterea încrederii în sine
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Teoria evoluţionistă a lui Darwin contestată de arheologi
Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !
Municipiul Cluj-Napoca depaseste New York, Londra, Roma si Paris la calitatea vietii ! Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Municipiul Cluj-Napoca are cel mai curat aer din Europa !
Focul Viu din Buzau si Vrancea - o frumusete a Romaniei ce atrage turisti !

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...