Manipularea ionosferei, prin sistemele HAARP, poate provoca cutremure

Distribuie!by “Observarea în ambele sensuri a relaţiei dintre scoarţa Pământului şi ionosferă, cu influenţele reciproce care apar, a fost semnalată public pentru prima dată de către Nick Begich Jr., după ce a găsit mai multe documente referitoare la proiectul HAARP (High Active Auroral Research Project). Într-unul dintre documentele HAARP şi […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Observarea în ambele sensuri a relaţiei dintre scoarţa Pământului şi ionosferă, cu influenţele reciproce care apar, a fost semnalată public pentru prima dată de către Nick Begich Jr., după ce a găsit mai multe documente referitoare la proiectul HAARP (High Active Auroral Research Project).

Într-unul dintre documentele HAARP şi anume în raportul Administraţiei Naţionale pentru Telecomunicaţii şi Informaţii referitor la „Evaluarea preliminară a instrumentului de cercetări ionosferice efectuate de Forţele Aeriene” (etapa a doua, 1 oct. 1993) se afirma: „au fost detectate tulburări ale ionosferei, care au fost puse pe seama cutremurelor, cum ar fi cutremurul din Alaska din data de 28 martie 1964”.


Nick Begich Jr. s-a întrebat de ce nu ar putea fi adevărată ipoteza inversă, adică „tulburările ionosferice provocate deliberat să rezoneze cu materiale din pământ şi să declanşeze un cutremur.” Aspect perfect posibil datorită comunicării electromagnetice care există între pământ şi ionosferă.

Nick Begich Jr., preşedintele Federaţiei Profesorilor din Alaska şi a Consiliului pentru Educaţie Anchorage, a crescut într-o familie politică în care „a schimba lucrurile” era un mod de viaţă. Tatăl său, Nick Begich Sr., a fost senator al statului iar mai târziu reprezentant în Congresul SUA. Begich a arătat că un document din 1990 de la Marina şi Forţele Aeriene SUA preciza că obiectivul proiectului HAARP este de a învăţa cum să manipuleze ionosfera la o scară mai mare decât o putea face URSS pe atunci cu instalaţii similare.


Sistemele HAARP au fost construite pe baza invenţiilor fizicianului Eastlund. Dr. Bernard Eastlund a brevetat o serie din invenţiile sale, primul dintre acestea, brevetul SUA cu nr. 4.686.605 emis pe 11 august 1987, este cel care stă la baza construirii instalaţiilor HAARP.

În acest brevet se menţionează, printre alte rezultate ale utilizării sistemului respectiv că „…această invenţie oferă posibilitatea de a plasa cantităţi de energie fără precedent în atmosfera Pământului, în locaţii strategice, şi de a menţine nivelul injectării de energie, în special dacă se folosesc impulsurile neregulate, într-un mod mult mai precis şi mai bine controlat decât până acum…”.

HAARP-ul a fost construit pentru a testa efectele miliardelor de waţi de energie radio concentrată în ionosfera planetei. Lentile electrice făcute la o extrem de înaltă altitudine prin miliarde de particule atmosferice ionizate sunt folosite pentru a focaliza suporturi de unde radio pe suprafaţa Pământului.

Este logic să ne gândim că o asemenea focalizare criminală de cantităţi enorme de energie asupra Pământului nu poate lăsa planeta neafectată. Ţinând cont de aceste precizări şi de cele expuse anterior referitor la cuplul seismo-ionosferic, nu trebuie să ne mire frecvenţa fără precedent a cutremurelor de magnitudine mare care au zguduit diferite zone ale Terrei în ultimele două decenii, întrucât instalaţiile HAARP au fost puse în funcţiune şi sunt utilizate!

Încălzitoarele ionosferice (sistemele HAARP) sunt un domeniu foarte specializat de cercetare. „Există două grupuri în Uniunea Sovietică, câteva persoane în Europa şi poate zece persoane în Statele Unite. Cam asta ar fi”, a declarat Sasha Koustov, un savant canadiano-rus, de la Universitatea Saskatchewan, specializat în ionosferă. Ca majoritatea specialiştilor în atmosferă intervievaţi, nici el nu prea cunoştea studiile referitoare la HAARP.

„Singurul mod prin care s-ar putea produce amplificarea undelor electromagnetice, odată ce ele ajung la ionosferă”, în opinia sa, „ar fi printr-un experiment special în care s-ar utiliza două emiţătoare focalizate în acelaşi loc”. Dar „interacţiunile undelor radio pot provoca (şi alte –n.n.) interacţiuni”, a spus Koustov. „Aceste reacţii de mare energie pot crea chiar aşa-numitele valuri de gravitaţie”, spunea el.

Atât timp cât scoarţa terestră este cuplată electromagnetic de ionosferă, nu putem să spunem că plasarea unor cantităţi imense de energie în ionosferă, produse în mod deliberat prin HAARP, nu determină nicio reacţie la nivelul scoarţei terestre.

E ca şi cum am spune că plasarea unei cantităţi uriaşe de energie într-un circuit electric nu afectează componentele circuitului! Nici un copil de clasa a 6-a care începe să studieze legile fizicii nu va crede această aberaţie! Iar Pulinetz şi Boyarchuk au dovedit că acest cuplu Pământ-ionosferă este un astfel de circuit.

Deci, exact aşa cum nu se vrea testarea experimentală a noilor vaccinuri antigripale pentru că li se poate dovedi astfel inutilitatea, pe de o parte, şi potenţialul toxic, pe de altă parte, la fel nu se doreşte punerea în lumină a datelor tuturor experimentelor realizate cu instalaţiile HAARP (perioada de emisie, intensitatea emisiei, etc.) şi a tuturor datelor seismice înregistrate (gaze emise – variaţia concentraţiei de radon, electricitate, mecanica plăcilor tectonice, etc.) de la cutremurele din ultimele decenii, urmate de corelarea acestor date, pentru că s-ar dovedi în mod clar o corespondenţă între activitatea HAARP şi acestea, şi nu creşterea aşa-zis neobişnuită a seismicităţii planetei însoţită de „aura” de mister virtual care învăluie cauza cutremurelor care sunt de fapt produse de diferitele grupări demente cu intenţii criminale.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6950
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Consiliul pentru Relaţii Externe conduce SUA
Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”
Cine ucide medicii holistici și de ce?
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
YouTube nu a găsit nicio dovadă a interferenței Rusiei în referendumul privind Brexit
Documente secrete dezvăluie cum SUA au testat arme biologice în Japonia
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !
Exercițiile militare ale SUA în Siria - o recunoaștere a ocupației
California: Un travestit cu aspect demonic, adus să le citească povești copiilor la librăria Michelle Obama
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro