Manipularea și controlul copiilor de către Iluminați

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Invatamantul de Azi

“Abilitatea este apreciata mai mult decat inteligenta.” (Theogonis)
abilitate=imitatie…capacitatea de a face ceva pentru ca prinzi din zbor, adaptabilitate, oportunism, executie daca vrei.
Societatea vrea oameni abili = roboti, buni executanti, imitatori perfecti… sefilor le este frica de angajatii inteligenti ca intr-o buna zi le vor lua locul. Guvernelor le este frica de populatii inteligente (vezi tampirea constanta a maselor sub toate regimurile)…
 • Oamenii sunt invatati sa se lase mintiti, sunt invatati sa traiasca intr-o iluzie din comoditatea de a infrunta realitatea cu propria minte, prefera sa imite, sa copieze… Oamenilor le place sa imite, turma – vor sa obtina fericirea cu “mima aducatoare de noroc”, cu “the ultimate imitation”…. Oamenii nu vor sa fie liberi datorita faptului ca libertatea atrage responsabilitati, oamenii vor sa fie iubiti, intelesi – aici vin unii si ii manipuleaza, le dau ce vor ei sa auda si ii manipuleaza ca pe niste papausi.
Defapt totul sta in perceptie. Profesorii sunt niste Dresori de Minti Umane care actioneaza fara stirea lor la formarea oamenilor care nu gandesc, ci imita algoritmi de gandire si decizie, care cer indrumare, care nu au opinii personale decat asupra lucrurilor marunte…Atata vreme cat sistemul de invatamant formeaza oameni care imita, repeta, mimeaza, copiaza si preiau, oameni care nu gandesc – astfel de oameni imbecilizati vor prelua ce-i mai rau in societate fara niciun discernamant intrucat asta stiu si au fost invatatati cel mai bine – sa copieze, sa memoreze.

Daca nu iti educi mintea sa functioneze intr-un anumit mod pana la o anumita varsta -asa ramai… cazuri de elevatie si iluminare – rar de tot…

Manipularea si controlul copiilor

Acum vin sa va intreb – bun, profesorii sunt asa cum sunt, sistemul e asa cum e -macar cati parinti vad lucrurile in modul expus de mine…. foarte putini…

Ei bine, aveti copiii pe care ii meritati ! imitatori, copiatori si de bune si de rele… generatia xerox.

Manipularea prin Omisiune din scoala


 • Ministerul Educatiei a scos Teoria lui Darwin din programa scolara liceala printr-un ordin din 2006.
 • Un ONG ameninta cu proteste de strada daca nu va fi reintrodusa de urgenta si nu va fi inclusa si in programele pentru invatamantul primar si gimnazial.
 • Organizatia vrea si reintroducerea temei “Dumnezeu” in materia Filosofie.

Mai mult aici

In concluzie actualmente elevilor nu li se ofera nicio teorie cat de cat cu privire la aparitia vietii si a omului… astfel in lipsa intrebarii existentiale si a unui raspuns, a unei dovezi clare si irefutabile cu privire la scopul lor pe pamant si la existenta creatorului, orizontul noilor oameni se va reduce la control si manipulare prin devierea atentiei lor spre alte probleme si prioritati ! Apoi ne miram ca apar clipuri erotice filmate prin clase de liceu cu telefonul mobil…

Cand unui copil i se spune clar: asta stim si asta nu, oare inconstient curiozitatea lui -asta nu-i da tema de lucru?

Condamnati la Gradinita


GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI
Incepand cu toamna lui 2008 si treptat pana in 2011, parintii vor fi obligati sa-si dea copiii la gradinita de la 3 ani, unde vor face grupa mica, cea mijlocie si grupa mare. Acest lucru se va intampla gradual, incepand cu toamna lui 2008 pana in 2011. Citeste aici si aici

De unde si pana unde gradinita obligatorie? E un copil, are trei ani. De ca sa nu se poata juca linistit, sa se plimbe, si sa se bucure de singura parte din viata in care va fi cu adevarat nestresat.

Nu, hai sa punem presiune pe ei de la 3 ani, sa-i inghesuim sub indrumarea unor oameni mai mult sau mai putin profesionisti, ca sa ne asiguram ca stiu sa faca bine lantisoarele de macaroane sau desenele cu mama tata si pisica.

Gradinita ar trebui sa fie decizia parintelui, care poate vrea sa stea acasa sa se bucure de copil macar cand e mic, sau vrea sa il educe singur in aceasta faza, pentru a se asigura ca au aceleasi valori si preferinte sau vrea sa-i aduca bona sau guvernanta daca are bani ca asa vrea el, sau sa-l trimita la o gradinita dar atunci cand judeca parintele ca acest copil este pregatit, nu cand statul spune ca a impinit 3 ani, si gata, ar trebui sa aiba maturitatea necesara de a sta 4 ore intr-o sala unde nu este centrul atentie, pentru a fi invatata ce vrea statul sa invete.

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare – capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident – impuse si limitate.Ajunge! Revolutia a fost facuta pentru libertate: de constiinta, de actiune, de decizie, nu pentru ca statul sa ajunga din nou sa dicteze cum trebuie sa decurga vietile noastre.

UNIFORMIZAREA
Un alt aspect al uniformizarii. Vor urma si altele. “Ruperea” copiilor de parinti de la virste fragede pentru ca “mai tirziu’ se vor “integra” in societate… Ce fel de societate? La 14 ani: “I have my life”, I know what I’m doing, do not tell me…” Parintii vor fi prea ocupati cu munca pentru a supravietui lasind micutii ca pe niste pachete dimineata la “Day-care”. La 17 ani abia asteapta sa “evadeze” de acasa pentru a fi slugi la altii, pentru ca oricum nu exista o relatie strinsa de familie si e “cool” sa traiesti pe cont propriu…
Prea tirziu vor intelege ca intr-o societate “moderna” manipulata de reclame si jocuri politice murdare, viata le-a fost furata… Uimitor este faptul ca ceea ce nu s-a putut impune prin forta se accepta de buna voie…

MODELAREA GLOBALA A MINTII
Intr-o sincronicitate globala cel putin dubioasa vad ca si in California, si in Franta, si in Olanda, peste tot in lume vad cum tacit se implementeaza astfel de masuri, masuri ce au ca rol si rezultanta indobitocirea si inregimentarea viitoarei generatii fara identitate in sistem.

Ce vad ca efect imediat este ca prin dresura asta a scolii si programului fix de la 3 ani – oamenii vor fi modelati sa fie ca niste furnicutze, rupti de familie – program fix, ocupati de mici, munca peste program la corporatie, sa dea din manutze si sa vrea sa se afirme in colectiv… imi suna a lagar de munca global… cam asta ofereau si comunistii…

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia “mama si tata” si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex.

Trimite mesajul pe mail ! Revolta-te ! E viitorul omenirii ! Chiar putem fii atat de indiferenti la viitorul sumbru pe care o mana de oameni, o elita intunecata doreste sa ne inrobeasca vietile si constiinta din frageda pruncie ?

Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni !

Noul om in Noua Societate

Actualmente societatea noastra se bazeaza pe exploatare prin manipulare (exploatarea dorintei de recunoastere, a orgoliului, egoului si vanitatii) ! Poate ca este ceva in fiinta umana care o cere, dar nimeni nu face nimic pentru a stopa acest viol colectiv !

Practic se incearca pe toate planurile creearea noului om – realist, cinic, workoholic si consumerist prin excelenta, nespiritualizat, de preferat homosexual, fara indentitate (omul pe care si comunistii au incercat sa-l produca dar au esuat lamentabil).
Un astfel de om nu sesizeaza rutina si manipularea atat vreme cat este platit bine. Un astfel de om calca pe cadavre in furia competitie, in escaladarea continua a piramidei. Noul om nu are scrupule are doar ambitie. Tu esti produsul.

Cine castiga ? – evident cei care sunt deja in elita – pentru ceilalati va fi un carnagiu al constiintei, o viata plina de chin intre hiene dresate sa sfasie in numele firmei. Totul este permis atata vreme cat este repectata Mascarada Corectitudinii Politice.

Din pacate cursa capitalista este o “cursa”. Asa cum am mai spus-o si intr-un alt post regurile si pedepsele au fost inlocuite de bani si timp… Practic esti liber functie de cati bani si timp ai – acestea sunt lanturile invizibile. Datorita actualei societati oamenii au renuntat de mult la viata, la decenta, la moralitate ; se complac unii in compania celorlati – iar acest cerc vicios este menit sa iti hraneasca doar egoul. Aceasta aberatie se numeste lifestyle, o alta fata a excaladarii excesului prin munca, cu gandul la alte excese legate de recunoastere, consum, sex, putere si control asupra celorlalti !

Sa crezi ca numai asa se poate traii, ca numai astfel de societati pot exista pe pamant trebuie sa fii absolut limitat si conditionat.

SCHIMBAREA

Consumerismul in ultimii 50 de ani a reusit sa distruga Europa si a facut-o in modul cel mai “frumos” cu putinta. A distrus baza, adica familia. Ne-a impus noua religie, banul. Mascarada Corectitudinii Politice este noua morala. Depravarea si calcarea in picioare a oricui care iti sta in cale pentru a ajunge mai sus este luat ca un lucru onorabil mai nou. Am fost prinsi de mitul carierei si a reusitei in viata. Dependenta fata de sistem prin intermediul ratelor la banci este firul care ne tine in lesa. Idealul suna cam asa: o munca bine platita si iluzia ca o vom duce mai bine, salariu mai mare, loc de munca mai bun, etc.

Am devenit sclavii unor iluzii si mai grav, este ca si atunci cand le vedem ne facem ca nu observarm. Frumoasa viata pe care o ducem: tragem ca hamalii sa platin niste impozite si taxe puse de niste degenerati, facem si 2-3 copii pentru diversificare si la batranete asteptam sa murim cu gandul ca ce rahat mare am realizat.

Oamenii, burghezia (clasa medie cum se cheama mai nou) acum 30 de ani traiau mult mai elegant, de ce? Pentru ca nu erau atat de presati sa consume, sa fie creditati, sa fie impozitati, momiti, manipulati sa muceasca peste program. Ma refer atat in Romania cat si la Occident – nu va mai auto-exceptionalizati (romanii caz particular) – se intampla peste tot in lume. Ne indreptam dirijati din umbra catre o societate globalista, corporatista cu tente fasciste. Fascismul nu trebuie sa poarte zvastica (cauta definitia fascismului) si vei gasii o gramada de similitudini cu prezentul.

Dar de la generatie, la generatie, Dresorii dreseaza noi tinere talente, vlastare care se vor zbate ca niste fluturi prinsi intre geamnuri transparente (sky is the limit), zbatere a careie energie va fi supta de sistem pana ce fluturul va murii si un altul ii va lua locul, mai determinat, mai ambitios si mai corect din punct de vedere politic.

Spun fluture intrucat fluturii sunt gingasi si frumosi cand ii vezi de la distanta, dar cand pui lupa pe ei – vezi ca sunt tot niste insecte hidoase, intocmai ca noul om, echipat cu EGO de insecta soldat – piramida, compania, stupul – matca. FASCISMUL deghizat de care va tot vorbesc.

Interzicerea Cuvintelor

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia “mama si tata” si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali.

Incepand cu varsta de patru ani*, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex. Multi copii la 4 ani inca nu stiu cum se desfasoara o relatie normala (barbat-femeie) – oricum e o varsta prea mica pentru a discuta astfel de lucruri, dar sa le explici relatiile homosexuale… Documentul precizeaza ca elevii care isi catalogheaza colegii ca fiind “gay” trebuie sa fie tratati asemenea rasistilor, demonstrand astfel “toleranta zero” fata de folosirea acestui cuvant care reprezinta o insulta. […]

Luna urmatoare in scolile din insula britanica este luna “Lesbienelor, homosexualilor, Bisexualilor si Transexualilor in Istorie”, unde copii vor invata despre personalitati aparent homosexuale precum Leonardo da Vinci, Oscar Wilde si James Dean. […]

In schimb sunt atat de ipocriti sa interzica sarutul in locuri publice.

 • *Acum intelegi de ce au facut si la noi ca peste tot in occident gradinita obligatorie de la 3 ani ? Pentru ca procesul de uniformizare si de modelare globala a mintii noilor oameni in noua societate sa inceapa cat mai devreme, pentru ca acestia sa fie indoctrinati cu cat mai multe concepte si noi scari de valori dorite de elita globala ; scopul fiind controlul si exploatarea maselor prin alegerile si ignoranta acestora.
 • Consider ca e o mare diferenta intre a discuta despre respectul alegerilor intime, si in a evangheliza si ridica osanale homosexualitatii prin programa gradinitelor si a scolilor.
 • De cand majoritatea se supune dictaturii minoritatii ?!? Ce fel de democratie este acesta ? De ce eu, om normal trebuie sa merg pe varfuri, iar ei sa faca parade prin centrele oraselor… de ce acest exibitionism, de ce aceasta propaganda ? Nu am nimic cu ei si cu preferintele lor intime…
 • Corectitudinea politica deja imbraca haine fasciste in occident. Datorita acestei corectitudini politice – a se citii pumn in bot – nimeni nu mai poate avea pareri si opinii personale sincere in public, oamenii se comporta ca niste actori avand replicile extrem de limitate… in timp ce camerele de luat vederi ii inregistreaza continuu pentru “securitatea” lor.

Elevii invatati sa faca sex oral

Revista ,,My Band”

În numarul distribuit prin Colegiul „Mihai Eminescu“, pe pagina 34, la rubrica mai sus mentionata apare o persoana de sex feminin, complet dezbracata. Printre cele cinci subiecte prezentate se numara unul despre ejacularea la femei, altul despre marimea clitorisului, împreuna cu alte subiecte bogate în continut sexual. Toate acestea sunt distribuite gratuit unor copii care au între 15 si 18 ani. Primul numar al revistei „My band“, care a ajuns pe mâna elevilor, este dedicat trupei „Tokio Hotel“, cea mai cunoscuta formatie care promoveaza curentul emo. Adeptii acestui curent sunt persoane cu o perceptie alterata a realitatii, predispusi la deprimari pe termen lung si
la o atitudine antisociala pronuntata. „Emo-kids“ vad moartea si mutilarea corpului ca pe o solutie de rezolvare a tuturor problemelor personale, fie ele sentimentale, familiale sau sociale. Totodata, revista mai contine o pagina cu „marturisiri indiscrete“, în care o adolescenta de 19 ani, pe nume Cristina, din Satu Mare, povesteste cum si-a înselat iubitul în timp ce era în vacanta la mare. Directorul Colegiului National „Mihai Eminescu“, Ioan Pop, sustine insa ca împartirea mapelor care contineau revista „My Band“ face parte dintr-un program educativ si de informare, pe baza unui contract semnat între unitatea scolara si „Romtelecom“ Articolul complet Gardianul

Update:
Marius Moga, vinovatul din scandalul «EMO» de la Satu Mare
Directorul Colegiului National “Mihai Eminescu”, Ioan Pop, institutia în care s-au distribuit revistele, considera ca firma SC “My Band” SRL, condusa de cunoscutul compozitor Marius Moga, este vinovata de aparitia acestei publicatii. Distributia în scoala s-a facut în baza unui parteneriat cu firma amintita, iar acum directorul este decis sa actioneze firma în judecata. Cu toate ca scandalul a fost preluat de toata presa, seful Inspectoratului Scolar General, Viorel Buda, a declarat ca institutia nu va face nici o ancheta în cazul revistelor distribuite gratuit în Colegiul National “Mihai Eminescu”. La randul sau, directorul Pop sustine ca abia acum a aflat de curentul EMO. Printre articolele aparute in revista ce a ajuns in posesia elevilor se numara titluri ca „Sex: Marturisiri indiscrete”, „Sex – Lesson I”, „Sex: raspunsuri la scrisori” si „Cunnilingus (sex oral) – Cum sa faci o fata fericita?”
Redactorul-sef al „My Band”, Robert Dulica, sustine insa ca articolele in care se vorbeste despre sex sunt materiale dedicate educatiei sexuale. El a spus ca numarul revistei ajunse in mapele impartite elevilor este din septembrie 2007 si este vorba de retururile publicatiei care nu au fost vandute la tarabe. Dulica nu a stiut insa cate reviste au ajuns in posesia liceenilor si nici la cate unitati de invatamant au fost impartite acestea. La afirmatia directorului Pop, aceea ca va da revista in judecata, redactorul-sef a raspuns ca „este liber sa o faca”.

Marius Moga„Eu consider ca se exagereaza pe acest subiect, în conditiile în care în scoala româneasca nu exista ore de educatie sexuala“.

Curentul EMO – un pericol pentru adolescenti

Ce inseamna emo?

Unii descriu „emo“ ca fiind un cult sau o secta, dar in realitate termenul – derivat din cuvantul „emotional“ – include o tendinta care devine imens de populara printre elevii din SUA si Europa.

Importata de dincolo de Atlantic, adeptii sai se imbraca in negru, prefera jeansii si tricourile stramte, curelele cu tinte si adidasi.

Parul este foarte important: adesea vopsit in negru si intins cu placa, este strans pe lungime acoperind o jumatate a fetei.
Si muzica joaca un rol critic.
Adeptii emo prefera rock-ul cantat la ghitara cu versuri pline de emotie.
In special grupurile muzicale precum My Chemical Romance, Good Charlotte si Blink 182 sunt printre preferatele lor.

Fara indoiala, multi adulti vor spune: „Si ce daca?“

La suprafata, toate acestea par manifestari tipice ale adolescentilor – gesturi rebele, excesiv de dramatice si tribale.
Cu inimile frante: Ray si Heather Bond au declarat ca Hannah le spusese ca emo era „doar o moda“.
Deloc diferita, de fapt, de subcultura Goth care a aparut in Marea Britanie la inceputul anilor 1980.
Exista totusi o tot mai mare ingrijorare privind faptul ca miscarea emo contine o profunda nuanta nesanatoasa.
Cu ceva timp inainte de moartea ei, parintii Hannei, care locuiesc in Kent, au observat o cicatrice pe partea interioara a incheieturilor ei.
Cand au intrebat-o despre cicatrice, cinstita si deschisa cum era dintotdeauna, ea le-a spus ca isi facuse singura ranile si ca asta facea parte dintr-o „ceremonie de initiere“ emo.

Abia dupa moartea ei au descoperit ca purtase discutii online in secret cu adeptii emo din toata lumea, discutand despre moarte si despre „parada neagra“ (black parade) – un loc unde adeptii emo cred ca se vor duce dupa moarte.

O verificare a paginii web a Hannei de pe site-ul retelei sociale Bebo i-a dezvaluit pseudonimul, Living Disaster (dezastru in viata) si faptul ca l-a decorat cu imaginea unei fete emo avand incheieturile insangerate.

Alta imagine infatisa caietul de teme al unui copil mazgalit cu cuvintele: „Draga jurnalule, azi ma dau batuta“.
Poate ca ranile de la incheieturile Hannei puteau fi desconsiderate.
Dar adolescentii care se automutileaza provoaca o ingrijorare tot mai mare in scolile britanice.

My Chemical Romance a ajuns numarul 1 in topurile din Marea Britanie cu melodia Welcome To The Black Parade in octombrie 2006 – „parada neagra“ fiind locul in care toti adeptii emo cred ca se vor duce dupa moarte.

Cititi pe forumul desprecopii.com: sinuciderea in randul adolescentilor…o problema?

Noile statistici arata ca numarul copiilor internati in spitale din cauza ranilor pe care si le-au provocat singuri a crescut cu o treime in ultimii cinci ani.
In UK de exemplu, intre 2002 si 2003 au existat 11891 astfel de internari; intre 2006 si 2007 numarul lor a crescut la 15955.
In ambele perioade, numarul fetelor internate era de trei ori mai mare decat al baietilor.

De importanta cruciala este informatia ca aceia care se automutileaza au sanse mai mari sa incerce sa se sinucida. Desi exista o multitudine de motive pentru aceasta epidemie a tentativelor de suicid (stresul legat de examene si spiritul de fronda ca sa numim numai doua dintre ele), nu este deloc surprinzator faptul ca aparitia unei subculturi care pare sa glorifice automutilarea si chiar suicidul este privita cu ingrijorare.

In mod inevitabil, criticile la adresa culturii emo sunt luate in deradere de catre aceia care se considera in centrul ei.
Este numai ceva legat de muzica, spun ei, iar oricine crede ca este mai mult, in mod inerent, au inteles gresit lucrurile.
Daca asculti versurile, vei vedea ca nu este nimic care sa promoveze suicidul; si chiar daca era, nicio persoana intreaga la minte nu le-ar asculta si apoi ar zice: „Si acum ma duc sa ma omor“, s-a confesat de curand un adept emo pe un website muzical in cadrul discutiilor despre moartea Hannei.

Nu cred ca cineva poate spune ca exista o legatura intre emo si sinucidere – este numai un mit.
Emo a devenit o tinta usoara pentru astfel de ridiculizari; dar ideea de baza este ca emo nu inseamna sinucidere.
Este adevarat, desigur. Dar orice parinte va va spune ca un fiu sau o fiica adolescenta pot fi extremi de irationali.

Adolescentii sunt vulnerabili

Adolescentii sunt foarte usor de influentat si poate nu sunt pregatiti sa infrunte emotiile puternice care pot fi amplificate de un sentiment de „apartenenta“ la un sub-grup care se complace in autocompatimire.
Este un lucru de care Lorraine Harrison este mult prea constienta. Lorraine are 46 de ani, locuieste in Alston, UK si are trei fiice, dintre care cea mai mica, Levi, are 11ani si se considera a fi emo.

De curand, Levi si-a intrebat mama: „Pana la urma, de ce se sinucid oamenii?“
Cand mi-a pus aceasta intrebare, am inceput sa tremur, spune Lorraine. Am reusit sa-mi pastrez calmul si sa-i explic ca mintea acestor oameni este extrem de tulburata si ca adesea nu doresc intr-adevar sa moara. Dar in sufletul meu, m-am imbolnavit de ingrijorare fiindca Levi se gandeste la astfel de lucruri.

De la genul de fata care se imbraca in roz si se adora papusile Barbie, acum Levi purta numai negru.
Tricoul ei preferat este imprimat cu cranii, iar ea petrece ore intregi in camera ei ascultand muzica celor de la My Chemical Romance.

Versurile lor par sa fie asociate cu depresia si automutilarea, iar eu sunt socata cand le ascult, spune mama ei.
Levi pare sa se fi transformat din fata vioaie care se bucura sa aiba prietenii in preajma, intr-o persoana foarte introvertita.
Cand a aparut problema sinuciderii, Lorraine a devenit atat de ingrijorata incat i-a telefonat tatalui lui Levi, David, de care ea ea este despartita.

El mi-a adus aminte ca si eu am fost o rebela candva, spune ea. Am fost rockerita punk o vreme, iar David m-a linistit, spunandu-mi ca este probabil numai o faza pe care Levi o va depasi crescand.
Dar eu nu simt ca este la fel ca si cu miscarea punk rock. Aceea era legata de bucuria vietii, de a vedea viata din alt unghi. Nu o tineam una si buna cu tristetea si cu moartea.
Pana acum eforturile de a o smulge pe Levi din torpoarea emo au avut prea mici succese.
Inainte de Craciun, Lorraine i-a cumparat fiicei ei o garderoba cu haine si jeansi de firma in culori stralucitoare, dar fiica ei le-a purtat foarte rar.

I-a interzis lui Levi sa-si vopseasca parul in negru, dar se teme sa devina mai severa ca sa nu provoaca o razvratire si mai mare.

Adolescentii cred ca ies in evidenta manifestandu-se emo

Levi insista ca mama ei isi face griji degeaba.
Cred ca multe dintre preocuparile legate de adeptii emo nu sunt realiste, spune ea.
Din punctul meu de vedere,adeptii emo iubesc skateboard-ul, se imbraca in culori inchise si asculta rock alternativ.
Este adevarat si ca probabil se gandesc la sentimente mai mult decat alti oameni.

Sunt intr-adevar tachinata ca sunt o emo deoarece unele persoane de la scoala cred ca inseamna sinucidere si automutilare.
Dar cred ca trebuie sa fii deja deprimat ca sa te mutilezi – iar eu nu sunt deprimata.
Imi place sa ma imbrac in haine emo deoarece provoc agitatie. In zona in care traiesc nu sunt multi emo, asa ca oamenii se uita lung la mine. Asta ma face sa ma simt deosebita.

Acest sentiment de razvratire si de neconformism este usor de inteles pentru Jennina Taylor-Wells, in varsta de 21 de ani.
Acum este studenta la Universitatea Oxford Brookes, dar a devenit adept emo la 16 ani.
Pentru ea, insemna si o declaratie publica.

Treceam printr-o perioada nefericita la scoala, isi aminteste ea. Am crescut in zona bogata Cheshunt din Hertfordshire si eram inconjurata de copii bogati si rasfatati. Simteam ca a fi o emo imi dadea o individualitate definita.
Privind in urma, recunoaste ca acel „cult“, asa cum il numeste, era strans legat de automutilare si depresie.
De fapt, multi dintre prietenii ei din cult luau antidepresive la recomandarea medicului.
Gandindu-ma din nou la toate acestea, imi dau seama ca participarea la un astfel de cult poate fi periculoasa daca ai o personalitate vulnerabila.

Apartenenta la emo are o latura foarte intunecata

Apartenenta la emo are o latura foarte intunecata, care trece dincolo de faptul ca te imbraci in negru si asculti muzica ale carei versuri sunt foarte profunde. Asta poate impinge o persoana vulnerabila dincolo de propriile-i limite.

Ce spun specialistii despre emo

In ultimii ani, accesul tot mai larg al publicului la internet si la site-urile retelelor sociale ca MySpace, Facebook si Bebo a insemnat si ca influentele la care sunt expusi adolescentii nu mai sunt limitate de distantele geografice.
Desi acest lucru poate avea efecte pozitive, profesorul Stephen Briggs, clinician in sectia pentru adolescenti a Tavistock Clinic, spune ca poate afecta si negativ modul in care se dezvolta adolescentii.

Avand la indemana telefoanele mobile, internetul si Facebook poti crea o lume virtuala cu care nu mai esti niciodata singur, spune el. Inseamna ca nu mai esti invizibil – si asta nu-i mai permite unui adolescent sa traiasca acel sentiment de a fi un pic aparte, avand posibilitatea de a se regasi pe sine.Inseamna ca nu mai ai sansa de a te maturiza singur, de a sti cine esti.

Nu vom sti niciodata exact ce a determinat comportamentul lui Hannah Bond in acea noapte tragica de septembrie de anul trecut.
La ancheta desfasurata in Maidstone, Kent, Vanessa Everett, directorul scolii Mascalls Secondary School in care invata Hannah, a recunoscut ca existau probleme cu adeptii emo care se automutilau.

Everett considera ca fiind „probabil“ faptul ca Hannah a fost influentata de alta fata emo de la aceeasi scoala care incercase sa se sinucida cu un an in urma.

Conform unui elev, aceasta era prietena apropiata cu Hannah si una dintre multii elevi adepti emo.
Numarul de baieti si fete care par sa fie atrasi de emo este incredibil de mare, a spus elevul. Cred ca intre 15 si 20 la suta dintre elevi sunt emo. Un baiat din clasa mea li s-a alaturat de curand si s-a schimbat complet.
Era un baiat normal, dar acum se mutileaza, si-a vopsit parul negru si poarta haine negre, acoperite de un pardesiu negru foarte lung.

Are pe brate o multime de plasturi, cicatrice si urme de taieturi. Am incercat sa-l intreb despre asta, dar m-a ignorat.
S-a dovedit si ca, in lunile de dinaintea mortii ei, Hannah incepuse sa foloseasca mai mult internetul, navigand in secret pe web de pe laptopul familiei.

Mama ei a declarat anchetatorilor: Cu vreo luna inainte [de moartea Hannei] am observat ca era dependenta [de internet].
Avea o dorinta nepotolita de a fi mereu online.
In noaptea mortii ei, Hannah isi petrecuse seara la casa unui prieten – care era tot un emo, care se taiase si el, spunandu-i mamei lui: Suntem emo, toti facem asta.
Hannah ar fi vrut sa doarma la el peste noapte si s-a suparat ca a trebuit sa plece.
Cand au ajuns acasa, doamna Bond i-a spus Hannei sa se duca la culcare, adaugand ca vor discuta despre asta a doua zi dimineata.
Adolescenta s-a intors catre ea si i-a spus: Imi vine sa ma omor.

Izbucnind in lacrimi, doamna Bond i-a spus anchetatorului: Cred ca i-am spus >.

O ora mai tarziu, doamna Bond a intrat in dormitorul fiicei ei din casa familiei, aflata in East Peckham, langa Maidstone, si a descoperit trupul fara viata al Hannei spanzurat de marginea metalica a patului ei suspendat.
Explicand verdictul de sinucidere, legistul Roger Sykes a spus: Devenise obsedata de mania emo si folosea internetul, ceea ce i-a permis sa contacteze alti adepti emo din toata lumea, mai ales din America.
Dar era o fata foarte placuta, care avea multi prieteni si se descurca bine la scoala. Ca sa folosim cuvintele mamei ei, avea toate motivele din lume ca sa vrea sa traiasca.

Moartea este pentru ei fascinanta

Conotatiile emo care se refera la moarte si infatiseaza ca fascinanta sunt foarte tulburatoare. Moartea nu este deloc fascinanta; inseamna doar o pierdere tragica a unei vieti foarte tinere.
Cei 200 de prieteni si membri ai familiei care au participat la funeraliile Hannei ar spune fara indoiala acelasi lucru.
Dar nu toata lumea pare sa fi invatat aceasta lectie.
Intr-o carte de condoleante amplasata la scoala la care invata Hannah, un elev a lasat urmatorul mesaj: Sper sa te bucuri de parada neagra.

Naivitate, inducere in eroare sau pur si simplu prostie.

Insa, intotdeauna asta este problema cu care se confrunta unii adolescenti. Si acum – atentie parinti la acest pericol major pentru copilul dvs: emo.

Uniunea Europeana ii vrea pe oameni prosti si docili

Programele şcolare, reduse cu 30%, din septembrie

 

Ministerul Educaţiei a lansat, joi, programele şcolare revizuite pentru ciclul gimnazial de învăţământ, valabile începând cu anul şcolar 2008-2009, curricula fiind redusă, în medie, cu aproape 30 la sută, a anunţat secretarul de stat în MECT, Zvetlana Preoteasa.

Programele reduse vor viza doar clasele V-VII, iar pentru clasele a VIII-a curricula rămâne neschimbată în anul şcolar 2008-2009, a mai spus secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT).

Aceasta a precizat şi că în toamnă a cerut reducerea cu 70 la sută a programei de studiu, sperând să ajungă măcar la 40 la sută.

”Nu s-a putut mai mult. Deşi cam asta ne dorim, reducerea cu 40 la sută a programei de studiu. Deocamdată am reuşit reducerea cu aproximativ 30 la sută. Nu este un procent care să ne mulţumească, dar atât s-a putut în acest moment. În următoarea etapă, adică până în 2012, sper să ne atingem obiectivul propus”, a mai spus secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar.

“Procesul de revizuire a programelor şcolare pentru clasele V-VIII a fost realizat în mai multe etape, implicând profesori care predau în învăţământul gimnazial. Principiile care au stat la baza procesului de revizuire au vizat, în principal, aducerea programelor cât mai aproape de cele din UE. Nu avem pretenţia că sunt cele mai bune programe, dar pot spune că au fost operate foarte multe modificări, încercând să punem accentul pe calitate şi nu pe cantitate”, a adăugat Zvetlana Preoteasa.

La limbile moderne, noile programe pun mai mult accent pe comunicare în contextul relaţiilor de viaţă ale elevilor, fiind eliminate multe din conţinuturile gramaticale.

De asemenea, elevii din clasa a IV-a nu vor mai studia geometrie, acestă disicplină urmând să fie studiată un an mai târziu, în clasa a V-a. De asemenea, patrulaterele nu vor mai fi studiate în calsa a VI-a, ci în a VII-a, şi tot din materia de clasa a VI-a au fost scoase operaţiile cu fracţii ordinare.

Preoteasa a spus că la fizică s-a renunţat foarte mult la teorie şi se va pune accent pe activitatea practică, de laborator, iar din chimia de a VII-a au fost scoase fenomene fizice şi chimice, purificarea substanţelor.

La istorie s-au scos foarte multe concepte şi termeni “care dădeau dureri de cap copiilor, profesorilor şi părinţilor”. De exemplu, la clasa a V-a s-a renunţat la populaţii primitive în epoca contemporană, formele de relief şi zonele climatice sau exploatarea resurselor naturale. De la Geografie au fost scoase foarte multe elemente legate de geografia fizică, formarea şi evoluţia reliefului, forma pământului, analiza unui fluviu, Orientul Apropiat şi Mijlociu.

Manualele nu vor putea fi schimbate, însă, în acelaşi ritm, de aceea, în anul şcolar viitor, elevii vor studia după manuale vechi, iar profesorii vor avea la dispoziţie programele noi, astfel că vor putea corobora materia care trebuie predată conform cu noile programe, a precizat secretarul de stat.(mediafax)

Dezastru la Teza Unica

Doar 57,35 la suta dintre elevii bucuresteni au reusit sa promoveze prima teza cu subiect unic, din totalul de 13.460 prezenti la examen.

Din totalul de 14.243 de elevi inscrisi, au fost prezenti 13.460 de elevi, iar cele mai multe notari au fost sub 5, mai exact 5.741 de note.

Bacalaureat european

40 de profesori avertizeaza ca elevii pot da in judecata Ministerul Educatiei intrucat subiectele propuse la proba orala de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat sunt in afara programei

ZIUA a dezvaluit in urma cu aproximativ doua saptamani faptul ca Ministerul Educatiei a scos aproape toti marii scriitori, poeti si critici literari din programa pentru examenul de bacalaureat la proba orala de limba si literatura romana. In locul lui George Calinescu, Ion Creanga, I.L. Caragiale, Marin Preda, George Bacovia sau Nichita Stanescu, elevii vor fi nevoiti sa rezolve texte ale lui Jonathan Scheele sau fragmente din Raportul Tismaneanu, Pactul National pentru Educatie, Ghidul cetateanului roman in UE, Raportul Centrului de Sociologie Urbana si Regionala. Ieri, 40 de profesori de limba si literatura romana, printre care sefi de catedra si metodisti, au dezbatut, la Scoala Centrala din Bucuresti, marile nereguli legate de organizarea probei orale pentru limba si literatura romana la Bacalaureatul din acest an.

Profesoara Florina Rogalski sustine ca “a fost deturnat continutul examenului de limba romana. In loc de limba si literatura romana se va da un examen de comunicare si de legislatie europeana”. “Din punct de vedere juridic, un elev respins la proba orala poate da in judecata M.Ed.C.T, pentru ca a fost verificat la un subiect neconform cu programa scolara si inexistent in manualele scolare. Orice examen este sustinut prin consensualitate intre profesorii examinatori si subiectii examinati. In acest caz, profesorii si elevii pot respinge examenul oral la limba si literatura romana pentru ca subiectele propuse au disparut ca obiecte de studiu”, a adaugat aceasta. La randul ei, profesoara de limba romana si autoare de manual, Cecilia Stoleru, a marturisit ca in cei 46 de ani la catedra nu a cunoscut un moment atat de nefast precum cel al subiectelor la proba orala din acest an. Astfel, in opinia acesteia, se atenteaza la fiinta nationala. “Nu-i ramane elevului decat sa aiba noroc”, a spus si profesoara Ileana Oproiu referindu-se la faptul ca sunt subiecte care sunt pentru olimpici si altele care nu au legatura cu literatura. “Copiii nu mai au nici un chef sa invete”, a avertizat profesoara Mirela Nicolae despre efectul celor 100 de subiecte propuse pentru proba orala la limba si literatura romana.

 

Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Posturile mele pot parea extremiste dar asta doar pentru ca arat extremismul la care s-a ajuns in aceasta transa colectiva numita si societate. Am scris despre Era Pinguinului si despre Noul Om in Noua Societate – ca o confirmare a spuselor mele la 3 saptamani Raluca a murit de extenuare (cunoasteti povestea). Gradinita este obligatorie de la 3 ani exact ce va explicam acum 4 luni, s-a implinit.
Copii trebuie educati de “altii” pentru ca parintii vor fi ocupati cu ridicarea corporatiilor pe noi “culmi de progres si civiliztie”. Cam asta-i asteapta pe copii si pe parinti.
 • Copiii nu mai sunt ai tai, sunt ai sistemului, la 14 ani primesc buletin cu cod de bare ca niste produse.
 • Deci trebuiesc “modelati ca atare.”
Inregimentare, impozitare, iar peste zece ani chip-are ! Totul pentru o societate mai buna, mai sigura… frumos viitor, totalitarism pur – citeste 1984, devine realitate. A inceput ciparea oamenilor in SUA – link

Problema este ca ne autocanibalizam, ne hipnotizam unii pe altii, perpetuam sistemul, adica acest tavalug totalitarist, intretinut tot de noi, prin taxe si prin docilitatea dobandita in scoala. Cerc vicios. Invatati sa mai spuneti si NU, ca este inflatie de “iesmeni” (eng. yesmen) si pinguini !

Era Pinguinului

Oamenii sunt manipulati sa aiba teluri si dorinte false in viata – himere pentru a muncii ca niste fanatici – himere, haine de firma, celulare pentru apartenta si recunoastere… visuri si fitze – oamenii au ajuns sa traiesca in eternul maine sacrficand prezentul spre beneficiul baietilor destepti care gandesc cum sa-ti faca munca mai rentabila, in timp ce tu muncesti fericit pe bani putini care mai tarziu iti sunt IMPOZITATI

Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista ?

Una dintre arme este chiar ego-ul “pinguinului” (cum este denumit noul om fabricat de corporatii in argoul dresorilor de minti). Pinguinul munceste pe bani foarte putini, in raport cu efortul depus si valoarea produsa de el, dar primeste in compensatie tot felul de titulaturi pompoase, am vazut in Romania oameni cu “marketing manager” sau mai stiu eu ce expresie pretioasa pe cartea de vizita, si cu un salariu sub 400 euro. Am vazut pinguini refuzand joburi mai bine platite pe motiv ca daca s-ar fi dus la noul loc de munca ar fi retrogradat ca functie!

Alta arma ar fi manipularea mentalului colectiv prin crearea de curente privind stilul de viata (vezi viralul de aici legat de workoholism). Exista pinguini care cumpara un tricou “de firma” la pret de 3-4 ori mai scump decat unul obisnuit, desi materialul, design-ul si calitatea sunt identice.

Cum arata noul om fabricat de corporatii ?

Preocupat, important, cand il intrebi de sanatate zice ca se grabeste, nu poate intarzia la discutii, este permanent prins in tot felul de “proiecte” de nu are timp nici sa doarma, ca te intrebi la ce mai munceste si la ce-i mai folosesc banii daca oricum nu gaseste nici 5 minute pe saptamana sa se bucure de ei, iar cand totusi apuci sa vorbesti cu el, o tzine numai in clisee, majoritatea auzite la radioTV ori citite prin cartuliile gen “cum sa reusesti in afaceri”.

Ce aspiratii are el ?

Sa fie bagat in seama, si pentru asta ii trebuie o functie, telefon ultimul tip desi functioneaza bine si unul fabricat acum 5 ani, idem pentru masina, televizor, etc, si pentru asta e in stare sa se indatoreze pana peste cap, sporind, in acelasi timp, avutiile bancilor de la care se imprumuta si ale companiilor multinationale de la care cumpara.

Ce-si doreste de la viata ?

Recunoastere, sa fie “cineva”, sa il respecte lumea, sa i se ceara parerea, iar dresorii care il fac sa se simta atat de important obtin orice de la el.

Ce intelege din politica ?

Absolut nimic, priveste certurile intre partide si politicieni ca pe un fel de meciuri, de parca ar fi suporterul uneia dintre echipe, nu-si pune niciodata intrebarea cati dolari a castigat el de pe urma a ceea ce a facut cutare ministru sau ce profit poate scoate din discursul unui deputat in Parlament ori la pupitrul unui talk-show. de altfel, politicienii vorbesc extrem de rar despre ce ar avea pinguinii de castigat in plan financiar de pe urma unor evenimente, evolutii sau situatii, si totusi pinguinul asculta aceste noianuri de palavre care nu-i folosesc la nimic.
CONCLUZIE !!!
Realitatea este ca pinguinii nu fac bani, ei doar muncesc si numai ego-ul si iluzia ii face sa continue… viata lor e jalnica, inglodati in credite si datorii, fara timp sa respire, traiesc in viitor sacrificand prezentul.Nu vreau sa fiu acuzat de comunism…si-a demonstrat puterile, a esuat lamentabil… cat despre asemanarea dintre comunism si globalizare vezi Aspectele Intunecate ale Globalizarii.

Bebelusii toxici

Titlul in engleza: „The Pollution in Newborns”

Environmental Working Group (EWG), July 14, 2005                                                                      Locatie articol: http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/execsumm.php

Nu cum mult timp in urma, oamenii de stiinta credeau ca placenta protejeaza sangele din cordonul ombilical si fatul in dezvoltare de majoritatea substantelor chimice si poluantii din mediu. Dar acum stim ca in momentele in care organele, vasele de sange, membranele si sistemele fatului se formeaza, cordonul ombilical transporta nu numai elementele necesare vietii dar si substante chimice, poluanti si pesticide care traverseaza placenta la fel de usor ca si reziduurile de la tigari si alcool.  Asta este povara corpului, poluarea care ajunge la fiecare, inclusiv la bebelusii nenascuti inca.

Intr-un studiu desfasurat de Environmental Working Group (EWG) in colaborare cu Commonweal, cercetatorii de la doua importante laboratoare au descoperit , in medie, 200 de substante chimice industriale si poluanti in sangele recoltat din cordonul ombilical a 10 bebelusi nascuti in lunile August si Septembrie 2004 in spitale din SUA.

Testele au aratat un total de 287 de substante chimice prezente la cei 10 bebelusi. Sangele din cordonul ombilical al acestor 10 copii, recoltat de Crucea Rosie dupa ce cordonul a fost taiat, contine pesticide, ingrediente din diverse produse existente in consum, reziduuri din arderea carbunilor, benzinei si gunoiului. Din cele 287 de chimicale detectate in sangele provenit din cordonul ombilical, se stie ca 180 cauzeaza cancer la oameni si animale, 217 sunt toxice pentru creier si sistemul nervos , 208 dintre substantele gasite cauzeaza defecte congenitale sau dezvoltari anormale in testele pe animale. Pericolele expuneri pre si post natale fata de acest complex amestec de substante carcinogene nu au fost niciodata studiate.

Raportul a fost publicat in 14 iulie 2005.

In data de 21 iulie 2005, EWG trimite o scrisoare catre companiile producatoare de substante chimice. http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/ltr_industry_20050721.php

In data de 14 iulie 2005, EWG trimite o scrisoare catre American Chemistry Council, organizatia ce se ocupa de lobby legat de substantele chimice si interesele producatorilor. http://archive.ewg.org/reports_content/bodyburden2/pdf/ltr_acc-20050714.pdf

Raspunsul este aici: http://archive.ewg.org/reports_content/bodyburden2/pdf/reply_acc-20050715.pdf ( merita citit). Apoi EWG trimite din nou o scrisoare pentru ca

http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/ltr_acc_20050721.php

.. organizatia de lobby a omis sa raspunda la intrebarea principala: „Which chemicals manufactured by the companies the American Chemistry Council represents have been detected in the blood of American babies?” ( Ce substante chimice produse de companiile reprezentate de American Chemistry Council au fost detectate in sangele bebelusilor americani?)  

Nici o companie nu si-a asumat responsabilitatea pentru substantele produse si prezente in sangele bebelusilor.

HitlerJugend reinvie in Marea Britanie

Trupe militare de cadeti similare cu HitlerJugend, organizatia paramilitara de tineret a partidului nazist, vor fi organizate in scolile britanice la propunerea guvernului si a sindicatelor din invatamant, pentru a “restaura ordinea si disciplina” in scoli si in general, in societatea britanica. Incet, incet vremurile dictaturii reinvie…

Detalii la: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/education/article4416075.ece
Update
Mai mult decat atat, campania website-ului unei companii din domeniul energetic instiga copii sa-si spioneze parintii si vecinii, pentru presupuse “crime energetice” asupra planetei.

Astfel site-ul “Climate Cops” incurajaza copii sa-si investigheze propria familie si sa raporteze orice “infractiuni energetice” constatate. Tinta jocului sunt copiii intre 7 si 11 ani.
Recrutarea copiilor pentru a spiona si a face dosare parintilor este tot o reminiscenta a programelor naziste pentru tineret ale lui Adolf Hitler.
Detalii in http://aftermathnews.wordpress.com/2008/07/29/beware-your-children-they-might-be-climate-cops/

Riscurile Hipersocializarii

Mai demult discutam despre un text “Hipersocializarea si disparitia constiintei critice” scris de Ovidiu Hurezeanu. Iata un film in care un profesorul Clay Shirky de la New York University (social networking expert) afirma aproape acelasi lucru.

Pe de alta parte pun pariu ca nu stiai cine sunt fondatorii Facebook si unde au lucrat ei inainte.

Despre propagandă şi alţi demoni – iGeneration

Suntem în anul 2008. Trăim într-o presupusă societate umană dezvoltată. Dar defapt cât de avansată este aceasta? Cât de mult urmăreşte valorile spre care credem că tinde sau ne îndreptăm spre valorile distopiilor lui Orwell şi Huxley?

Discutam de curând cu un prieten despre propagandă. Mi-am dat seama atunci că propaganda dinainte de 89 era mai puţin periculoasă decât cea de astâzi. Atunci toată lumea o citea, o auzea, dar aproape toţi nu o credeau cu adevărat, prefăcându-se că sunt de acord cu ea. Acum însă, propaganda este de un tip diferit.

Propaganda anului 2008, dezvoltată atât de puternic, a încetat să mai fie privită ca fiind propagandă, pare realitate. Aceasta este întipărită în sufletul oamenilor, circulă în sângele lor prin artere şi se retrage în inima lor prin vene ca într-un final să devină automat singurul adevăr cunoscut omului. Precum o boală sexual transmisibilă propaganda se transmite din părinte în fiu cu uşurinţă, oamenii ce o vor întipărită în mintea noilor generaţii nefiind nevoiţi să mai facă vreun efort în plus; părinţii deja infectaţi vor transmite automat, fără ştiinţa că o fac, câte puţin din mesaj în fiecare zi copiilor lor.

În situaţia de faţă cred că există 3 moduri în care cititorul poate reacţiona. Există cazul în care el e de acord cu ideile expuse. În acest caz persoana fie încearcă să le arate şi altora, fie tace privind acest măcel al umanităţii invizibil. De asemenea, există posibilitatea ca cititorul să considere că această propagandă despre care vorbesc există numai în imaginaţia mea. În acest caz voi fi numit paranoic. Împreună cu al doilea tip de reacţie mai prevăd o a treia, cea în care cititorul îmi va spune că într-adevăr fenomenul propagandistic există, dar acesta nu ne face rău. Am să mă opresc asupra acestui caz:

Mă întreb cum poate fi propaganda lipsită de conotaţii negative atunci când defapt propaganda este acţiunea directă, intenţionată de a modifica percepţia, manipula gândirea şi deci şi comportamentul maselor?

Bine dar defapt despre ce fel de propagandă este vorba? Ei bine, în loc de tipul de propagandă stalinist care era într-un singur sens: „Noi suntem cei mai buni, iată realizările noastre! Uitaţi capitaliştii sunt invidioşi, sunt nişte ticăloşi!” acum propaganda s-a transformat într-un întreg sistem, un fel de pânză de păianjen clădită solid astfel încăt victima, musca să fie prinsă cu siguranţă. Noi suntem musca, masele. Totuşi spre deosebire de păianjeni, care îşi mănâncă prada, cei ce conduc vor doar să ţină masele într-o pânză suficient de sigură cât să nu deranjeze, doar au ajuns la conducere cu ajutorul dreptului la legitimitate, nu?

Modul în care masele sunt manipulate a rămas acelaşi încă de pe vremea romanilor. Faimoasa sintagmă „pâine şi circ” fiind încă în mare măsură aplicată de conducători pentru a ţine poporul distrat. Conducătorii încă folosesc o altă metodă ancestrală pentru a conduce cu succes: „Divide et impera”. Ei rămân cei mai puternici în faţa unui popor adormit.

Masele sunt înecate în divertisment de proastă calitate şi ştiri violente, o metodă prin care oamenii sunt din ce în ce mai tare despărţiţi de cultură. Televizorul devine zeul suprem. Percepţia umană transformă tot ceea ce se întâmplă în cutie în realitate, în timp ce spaţiul real, sufrageria din care oamenii privesc în cutie devine o iluzie, un spaţiu virtual în care nimic important nu se poate întâmpla.

Oamenilor li se spune că sunt liberi atât de des încât libertatea devine doar un clişeu. În acelaşi context oamenilor li se spune că sunt unici atât de mult încât ajung să se vadă ca fiind total disjuncţi de ceilalţi

În mare propaganda stalinistă a fost înghiţită şi inclusă într-un concept mai complex care nu caută să convingă oamenii că anumite idei sunt cele corecte, ci, mai degrabă, încearcă să ţină oamenii distraţi, să îi facă să creadă că ei nu au absolut nicio forţă de a schimba ceva în lume. Oamenii sunt ţinuţi departe de descoperirea adevăratei forţe pe care o au, iar cei care au descoperito este ideal să fie divizaţi pentru a nu fi puternici.

Modul de funcţionare cel mai eficient al unui stat poliţienesc, totalitarist, este cel în care se păstrează aparenţa unui stat în care libertăţile sunt respectate. Cum ar putea oamenii să facă o revoluţie atâta timp cât ei se cred liberi? Nu ar putea.

Sunt aceste libertăţi respectate? Asasinatele lui Huey Long (1935), politician socialist american, Malcom X, activist negru, Martin Luther King, apărător al drepturilor civile, John F Kennedy, preşedinte al Americii, Robert F. Kennedy, senator, şi John Lennon demonstrează că „cea mai dezvoltată democraţie” din lume funcţionează pe principiul „Ne deranjezi? Primeşti un glonte fie în cap fie îndreptat spre alt organ vital.”

În timp ce Orwell vedea în cartea sa „1984” un viitor sumbru în care oamenii vor fi controlaţi prin durere şi frică, Huxley vedea în „Minunata lume nouă” un viitor în care oamenii vor fi controlaţi prin oferirea de plăceri. Totuşi, ambele variante duc spre un rezultat similar, o îndepărtare de esenţa umană şi valorile acesteia, o cădere în nonsens.

Realitatea ne oferă însă o combinaţie între distopia Orwelliană şi cea a lui Huxley. Masele se pot educa însă nu simt nevoia să o facă, cărţi există dar nu sunt citite. Prin mass-media oamenilor li se gravează în minte frica, frica de a face ceva ce e văzut prost în societate, frica de a încerca ceva diferit, frica de a fi diferit, de a avea alte pasiuni faţă de cele obişnuite. Din păcate acest fenomen este şi mai extins la copii, nu mai este „cool” să citeşti o carte, să îţi placă natura e ciudat, mai ales dacă nu îţi plac device-urile electronice, să vrei să schimbi lumea e un vis prea îndrăzneţ. Copilul se gândeşte: „Colegii ar râde de mine, dacă ar şti, deci hai să nu mai visez chestii aşa ciudate.”

Defapt în final oamenii, lafel ca nişte roboţi, sunt programaţi să fie cum sunt doriţi: uşor manipulabili, turnători şi fără principii.

Mă întreb dacă oamenii ar mai putea ieşi pe stradă cum ieşeau în iunie 90, cu miile în Bucureşti. Masele au devenit din nou total indiferente. Acum nici măcar pentru fotbal nu se mai strâng atâţia oameni. Probabil pentru idealurile libertăţii s-ar strânge destui pentru un picnic pe iarba din faţa Teatrului Naţional.

Fiecare generaţie a avut idealurile ei: generaţia paşoptistă lupta pentru libertăţi, hippioţii credeau într-o lume cu adevărat liberă, o anarhie organizată, dar totuşi generaţiile prezentului, iGeneration, generaţia „globală”, generaţia „fast” par a nu mai avea idealuri.

Am asistat de curând la o experienţă şocantă cel puţin pentru mine, într-o oră de liceu de istorie profesorul i-a întrebat pe cei 30 de elevi ce idealuri au. Majoritatea lumii nu a ştiut ce să spună, a rămas blocată, în timp ce alţii aveau ca idealuri „să devină cunoscuţi, bogaţi”. Idealurile măreţe au dispărut, au fost atinse oare, sau pur şi simplu uitate?

Apartenenta la Grup prin Consum

Exploatarea prostiei si a ignorantei celor multi a ajuns sa fie considerata o normalitate, ba chiar o virtute. Evul Mediu cu televizoare cu plasma e aproape…

Celulare, masini, jante de aluminiu, subwoofer, posete, pantofi, Ipod, WOW, cluburi, imagine, fitze… Luxul si confortul incep sa devina un scop in sine si o necesitate de recunoastere (brand, toale de firma, masini, celulare, fotomodele etc). Imaginea si consumul este pasaportul apartenetei la grup. Daca la adulti nu este atat de evident la adolescenti este litera de lege. Aparteneta la grup se face superficial (imagine, stil, putere, bani) baza se pune pe ego / imagine si mult mai putin pe ideologie. Curentele sociale actuale ale adolescentilor sunt bazate pe imagine, stil si nu neaparat pe idei cum se intampla in anii 70~80. Practic acum, adolescentii se ghideaza numai dupa forma (atitudine) si nu dupa un fond (idee). Asistam la o ierarhizare gresita a valorilor, ierarhizare bazata exclusiv pe exces de munca si consum.

To care about what others think of you is slavery.
EGO Patterning your life around others opinions is nothing more than slavery. (Lawana Blackwell)

Copilaria Toxica

Copiii din societatea de astazi sunt transformati de media dupa chipul si asemanarea papusilor consumeriste din reclame. Datorita frustrarilor intentionat acumulate, copiii cad prada depresiei şi complexului de inferioritate datorita transformarii in consumatori de mici. Influenţate de reclame, de modă şi de stilurile de viaţă promovate de media şi propagate de anturaj, noile generaţii se încolonează involuntar în tendinţele de consum, iar copilăria de astăzi are tot mai puţine puncte comune cu universul în care se formau copiii în urmă cu două decenii. Actualmente apartenenta la grup se face in baza consumului de branduri si nu neaparat pe criterii ideologice sau intelectuale.
Un studiu britanic despre copilăria modernă, „Good Childhood Inquiry“, realizat de The Children’s Society, confirmă că dorinţa copiilor de a avea mereu haine la modă şi cele mai noi jocuri de computer îi face pe aceştia să se simtă nefericiţi. Asa cum am mai spus sistemul capitalist consumerist este bazat pe frustrare si competitie extrema. Traiesc pentru a avea…

Scara de valori este schimbata global in mod intentionat de catre marile corporatii, practic se inoculeaza percepţia faptului ca propria persoana nu este valoroasa în sine, ci numai impreuna cu branduri asociate. Astfel lipsa respectului simplu de sine duce la promiscuitate si compromisuri. Lipsa respectului de sine face ca multi oameni sa nu aiba suficienta incredere si in ei si sa se ascunda in masini si haine luxoase. În mod frecvent, în ultimul timp oamenii sunt valorizaţi de către ceilalţi după o serie de indicatori externi: bunurile pe care le au, modul în care se îmbracă, alegerile pe care le fac – respectiv apartenenta la grup prin consum.

 

 • Loialitatea faţă de branduri începe de la 2 ani, iar la 3 ani copiii pot recunoaşte 100 de mărci. Reamintesc ca in Romania ca si in America gradinita este obligatorie de la 3 ani pentru transformarea lor ireversibila in workoholici consumeristi. Abia de la vârsta de 8 ani copiii pot realiza că publicitatea poate fi neadevărată.
 • Copiii cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani sunt responsabili pentru aproximativ 41% dintre vânzările din SUA şi Canada, relevă CARU. Astfel motorul economiei vestice este dat de catre plozi. Intelegeti de ce sunt promovate toate vedetele cu burta la gura iar nasterile sunt atat de mediatizate ? Acest fenomen este relativ nou, dar este o alta modalitate de crestere a vanzarilor pe termen lung – corporatiile au nevoie de plozi consumeristi ca de aer ! Actorii primesc bani sa nasca public exact asa cum primesc bani sa apara la unele petreceri si cluburi. Reclama se bazeaza pe mimetism, monkeys see, monkeys do…


 • În 1990, în SUA se investeau o suta de milioane de dolari în publicitatea adresată copiilor. În 2000, suma ajunsese la două miliarde de dolari deci de 20 de ori mai mult – vedeti ce afacere este sa arati celebritati gravide scalvilor cu cod de bare ?


 • În 1997, un copil american cu vârsta sub 12 ani avea, în medie, 24 de dolari bani de buzunar pe săptămână. În 2001, copiii de 12-19 ani cheltuiau săptămânal 104 dolari.
Când copiii fac presiuni, adulţii simtindu-se invinovatiti datorita faptului ca sunt ocupati cu munca si cu achitarea creditelor – cedează la insistenţele micutilor neglijati ; iata cum este exploatat acest fenomen de catre corporatii, ajutati de firmele de marketing si advertising – vizioneaza urmatorul material de 10 minute :Multi oameni fac copiii ca si cind si-ar cumpara o papuse, un animalut, o plasma sau o masina noua… De multe ori copilul modern apare asa din plictiseala de sine si mimetism social al gravidelor din televizor si ziare precum Angelina Jolie, Brietney Spears, Ileana Lazariuc Tiriac, Monica Columbeanu, Andreea Marin etc… Siturile si forumurile destinate mamicilor generatiei lol sunt super active pe interenetul romanesc ; adevarat ca se vorbesc 99% trante si tampenii, dar contorul de banere publicitare aduce bani buni adminilor.

Pericolul vaccinului Gardasil asupra copiilor

Guvernul ar putea demara din toamnă un program naţional de vaccinare obligatorie împotriva cancerului de col uterin.
România ar putea lansa la începutul noului an şcolar un program de vaccinare a tinerelor împotriva cancerului de col uterin, a declarat fostul secretar de Stat al SUA Madeleine Albright, joi, după întrevederea cu premierul Tăriceanu şi cu preşedintele Băsescu.

Principala grupă de vârstă care ar urma să beneficieze de acest program, dacă va fi pus în aplicare, este cea a fetelor de 10 ani, “pentru că nu e nimic în programul de vaccinare în dreptul acestei vârste”, a declarat pentru cotidianul.ro Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infecţioase “Matei Balş“ din Capitală. Articolul complet Cotidianul

În total, în jur de 125.000 de tinere eleve ar urma să fie vaccinate.
Asa-zisul “vaccin” cauzeaza cancer de col uterin!De ce se poate face vaccin pentru microbi dar nu pentru virusi?De ce sint vaccinele “anti-virale” o mare minciuna?Ce este un microb?Ce este un virus?Ce este un vaccin?Un MICROB este o vietate unicelulara – formata din o singura celula.

Unii microbi traiesc in mod normal in trupul uman, iar altii cauzeaza boli si trupul se lupta cu ei si ii omoara utilizind celulele albe din singe.Microbii pot fi ucisi si de antibiotice.Fiecare fel de microb are anumite proteine la suprafata care il identifica, un fel de amprenta.Un vaccin contine microbi fierti – morti – care, odata injectati in trup, cauzeaza trupul sa fabrice celule albe specifice pentru identificarea acelor microbi datorita amprentei lor, dar fara riscul de a se imbolnavi, deoarece microbii nu sint vii.

Astfel, daca trupul va fi vreodata infectat cu acel microb, va putea reactiona rapid fiindca va recunoaste imediat microbul, si nu se va mai imbolnavi.Un VIRUS este insa doar un sir de ADN in o capsula de proteine menita sa se prinda de o celula si sa injecteze ADN-ul viral in celula. ADN-ul viral apoi preia controlul asupra celulei infectate, o foloseste sa fabrice multi virusi, apoi distruge celula si elibereaza virusii pt a infecta alte celule.Virusii, fiind doar un sir de ADN, nu sint vii, si deci nu pot fi omoriti.Astfel e efectiv imposibil sa faci un vaccin anti-viral.

Pt asa ceva ar trebui sa poti scoate ADN-ul din virus fara sa distrugi capsula pt miliarde de virusi pt a fi suficienti pt un vaccin.UE are nevoie de teritoriul si resursele Romaniei, fara romani.Asa ca normele UE au ca scop exterminarea romanilor.UE aplica o metoda efectiva – lovitura sub centura – sursa viitoarelor generatii de romani este chiar UTERUL fetelor si femeilor din Romania – si UE se gindeste sa distruga UTERUL romancelor ca romanii sa nu se mai poata reproduce!

Pe linga contraceptivele care le distribuie gratuit, si care cauzeaza cancer, copii defecti si infertilitate, fiindca toate contraceptivele sint TOXICE, UE introduce acum VACCINUL CARE CAUZEAZA CANCER DE COL UTERIN!Acest vaccin, numit CERVARIX sau SILGARD in UE si GARDASIL in SUA e menit pentru fete de la 9 ani in sus – efectiv injecteaza virusi de boli cu transmisie sexuala in fete care nici nu si-au inceput viata sexuala, cica, sa le “vaccineze!”Si astfel aceste fete fac cancer de col uterin!

Si asa devin infertile, si populatia scade – exact scopul UE pentru Romania.In SUA unele state au interzis deja acest vaccin, dar firma care il fabrica are de castigat mai multe miliarde$ daca se legifereaza obligativitatea vaccinarii cu acest “vaccin” ucigas.”Vaccinul miraculos” de cancer de col uterin va infecteaza cu virusi cauzatoare de boli cu transmisie sexuala si cauzeaza cancer de col uterin, infertilitate si copii cu probleme.

Aparati-va fiicele impotriva injectarii cu Gardasil

Promovatorii vaccinului au scapat de toate piedicile impotriva publicitatii vaccinului Gardasil, promovand intens noul produs parintilor cu fiice de pana la 9 ani.

Vaccinul se spune ca protejeaza impotriva a doi virusi Papilloma, care conform unora mai ingrijorati, cauzeaza circa 70 la suta din toate cazurile de cancer cervical

Cancerul cervical este rar, contribuind la 4 decese la fiecare 100000 in SUA, cu mai putin de 6 procente la femeile de sub 35 de ani. Si cauzarea lui de catre virusul Papilloma nu a fost dovedita — intr-un studiu controlat al unor femei cu o varsta corespunzatoare, la 67 la suta dintre cele suferind de cancer cervical si 43 la suta dintre cele sanatoase, a fost gasit acest virus si acest tip de cancer a fost observat in medie doar dupa 20-25 de la infestare.

Cei care sustin vaccinul spun ca este perfect sanatos sa se vaccineze milionae de fete impotriva virusului si posibilitatea nedovedita de cancerul cervical Indus de catre virusul Papilloma, citand incercarile clinice in care se spunea ca cei care au primit vaccinul si cei care au primit doar un calmant au avut un numar similar de reactii adverse.

Ceea ce nu inteleg parintii creduli este ca calmantul folosit la teste nu era o solutie salina nereactiva, ci continea aluminiu reactive. Aceasta este vechiul truc folosit de cercetatorii fara pic de constiinta pentru a “demonstra” siguranta aditivilor otravitori precum MSG si aspartan. Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu la fiecare injectare.

Agentii ajutatori ai aluminiului din vaccin ii pot permite acestuia sa ajunga la creier, dar si sa cauzeze inflamatii in zona injectarii care sa duca la dureri de cap asociate cu dureri cronice musculare.

Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste — atat cei care au primit vaccinul cat si cei care au primit doar un calmant — au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree.

Efectele secundare au fost mai grave in grupul vaccinat cu Gardasil si acestea includeau astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic — boli de inflamatie ale zonei pelviene.

Castigatorii, bineinteles, nu vor fi saracele fete de 9 ani supuse vaccinarii, ci compania de medicamente Merck, care se asteapta la vanzari de cel putin 2 miliarde de dolari facand propaganda pentru vaccinul lor pentru a fi necesar la admiterea in scoli.

Monitorizarea nou nascutilor in SUA

 • De ce toate celebritatile ramaneau gravide prin reviste anul trecut ?

Baietii aveau nevoie de material genetic proaspat !
Presedintele Bush a semnat legea prin care se creeaza o baza de date ADN in SUA. In aceasta lege se stipuleaza faptul ca guvernul trebuie sa continue sa largeasca monitorizarea nou-nascutilor. O parte din textul legii semnaleaza clar ca ADN-ul recoltat poate fi folosit in experimente genetice si teste.

Obedienta creeata chimic


“Mie mi se pare perfect plauzibil ca in perioada in care generatia urmatoare va trai vor exista metode “farmaceutice” de a face populatia sa isi iubeasca serivtudinea si sa se creeze un fel de lagare de concentrare fara durere pentru intreaga societate astfel oamenilor li se vor lua toate libertatile si drepturile insa nici nu vor realiza lucrul asta pentru ca le va fi constant distrasa antentia si distrusa dorinta de a lua actiune.Totul va fi o spalare a creierelor prin metode farmaceutice.”
Aldous Huxley ,1959 (autorul Brave New World)

Medicamentul pentru sporirea increderii

Oamenii care au inhalat “hormonul dragostei” – oxitocina au continuat sa aiba increderea necesara pentru a imprumuta persoane cu bani chiar daca acestea nu le-au returnat banii din imprumuturi anterioare ,cu alte cuvinte o incredere oarba.

Testele pentru acest medicament sunt in curs de desfasurare si sunt semne incurajatoare anunta cercetatorii.

Oxitocina este un hormon produs natural care a dovedit ca are un efect benefic pentru relatiile sociale ,sentimentale sau pentru viata sexuala.Hormonul scade activitatea cerebrala intr-o zona grupata de neuroni situata in partea mediana a lobului temporal al creierului , scazand vizibil reactiile de fobie.

Dr Thomas Baumgartner , cercetator declarat : “Stim pentru prima data ce se intampla in creier cand oxitocina sporeste increderea.Am descoperit ca are un efect specific in situatii cotidiene si anume scade teama.Acum stim sigur ca lipsa acestui hormon produce senzatia de fobie in societate.”

Efect Puternic

Studii anterioare au demonstrat ca cei care au inhalat aceasta substanta din sprayuri nazale au riscat mult mai mult la jocuri de noroc , contribuind cu sume mai mari de bani decat ceilalti.

Intr-un experiment similar voluntarii au fost impartiti in 2 grupe stiute doar de cercetatori.O grupa care a inhalat oxitocina din sprayuri nazale si o grupa carora le-a fost dat un spray nazal care nu o continea . Dupa aceea ei au fost rugati sa participe la un fond de investitii tip bursa in care era necesar sa investeasca o suma de bani prin intermediul unui broker-cu un trecut dubios intr-un fond riscant.Dupa ce s-a dovedit ca investitia a fost proasta cei care au inhalat oxitocina au continuat sa aiba incredere si au dorit sa continue sa investeasca in timp ce restul de voluntari s-au retras.

“Subiectii care au inhalat oxitocina nu au avut nicio schimbare in gradul lor de incredere in acel fond cu toate ca le-a fost exprimat clar ca in majoritatea cazurilor cei ce investesc isi pierd banii.”

Bariera de aparare

Monitorizand efectul acestei substante pe creierul subiectilor s-a dovedit faptul ca ea are un efect foarte puternic intr-o zona a creierului responsabila cu instinctul de aparare, scazand-ul drastic

Hormonul poate fi folosit si pentru tratarea cazurilor de autism sustin cercetatorii.

Aceste medicamente creaza sclavii perfecti,ascultatori ,docili intr-o noua societate care se cladeste tocmai pe umerii lor.In actualele circumstante in care multi oameni au o indusa stare de teama de a comunica, de a interactiona sunt sigur ca acest medicament va avea un mare impact.In tot felul de studii se arata ca oamenilor le este mai tare frica de a vorbi in fata unei audiente decat de moarte.

Otravirea Populatiei

De la bun inceput tin sa precizez ca tot ceea ce urmeaza necesita o mare atentie pentru ca trebuie sa ne manifestam interesul spre a nu ne lasa controlati de asa zisi specialisti care urmeaza poate nestiind directive dictate de multi ani incoace pentru un scop precis : Sclavia creeata artificial.Potentialul fiecaruia trebuie sa nu fie suprimat,fiecare om este liber sa isi dezvolte inteligenta si aria de cunoastere nerestrictionat de anumiti factori externi.De ani buni de zile suntem literalmente otraviti din nenumarate directii pentru a ramane intr-un stadiu relativ redus de dezvoltare spun asta referindu-ma la marea masa a populatiei.


Amalgamul dentar

Amalgamul este un aliaj pe bază de mercur care mai conţine argint, cupru, staniu şi uneori, cantităţi infime de zinc, paladiu sau indiu, folosit în stomatologie pentru plombarea dinţilor cariaţi. Amalgamul a început să fie folosit pe scară largă din anul 1830 şi a devenit cel mai frecvent material de obturare în 1896 când unul dintre cei mai mari stomatologi americani ai vremii a publicat un studiu care promova utilizarea acestui aliaj în practica stomatologică.
Cand vorbim despre mercur trebuie sa intelegem ca este practic cea mai periculoasa substanta pentru corpul nostru inafara de substantele radioactive.
Odata ce folosim aceste plombe tocim suprafata lor, pericolul survenind in momentul in care odata tocita suprafata se elibereaza cantitati suficient de periculoase de mercur in organismul nostru,totul fiind extrem de periculos.

Fluorura

Este strict interzisa deversarea acestei substante in rauri sau lacuri pentru ca este considerata Deseu Toxic insa este posibila folosirea ei in scopul protejarii danturii.

Aceasta binecunoscuta substanta este prezenta este tot in lume.Este prezenta in pasta de dinti,este extrem de toxica daca se ingereaza insa pe un site din Romania in rubrica Urgente dentare cam atat scrie despre acest lucru :

“Copiii de doi-trei ani pot sa nu expectoreze pasta de dinti care contine fluorura atunci cand se spala pe dinti. In consecinta, acesti copii pot ingera o cantitate excesiva de fluorura in timpul periajului. Ingerarea pastei de dinti in aceasta perioada critica a dezvoltarii dintilor permanenti este factorul cel mai mare de risc in evolutia fluorozei.”

Sinistru?….asta e doar inceputul pentru ca in Sua este prezenta si in apa potabila.

“Istoria introducerii cu forta a fluorurii in oameni prin procesul de fluorurare a apei potabile este dominata de minciuni, lacomie si inselaciune. Guvernele care au acceptat fluorura ca adaus in apa potabila sustin ca aceasta este sigura, benefica si necesara, desi dovezile stiintifice arata ca fluorura nu este sigura atunci cand este ingerata si ca zonele in care apa este fluorurata au o rata crescuta de cancer, carii dentare, fluoroza dentara, osteoporoza si alte probleme de sanatate. Sub presiunea exercitata de industria aluminiului, de companiile farmaceutice si de fabricile de armament, fluorura continua sa fie utilizata in tratarea apei in toata America de Nord si, ca urmare a unor actiuni legale recente impotriva companiilor care fluorureaza apa potabila, s-a creat un precedent care va face imposibila in viitor indepartarea fluorurarii. Exista o rezistenta tot mai mare in ceea ce priveste adaugarea de fluorura toxica la tratarea apei, dar din pacate, fluorura a devenit “sangele vital al economiei industriale moderne” (Bryson 2004)

Un element al supunerii pentru masele de oameni nestiutoare.

Cum poti otravi un numar mare de oameni?

Bineinteles prin introducerea ei in apa potabila.Insa efectul poate fi si mai puternic daca (iau exemplul America) se dau legi in sensul acesta ,sa fim siguri ca fiecare isi primeste portia.
Chimicalele din alimente sau bauturi.Vedem cum mancarea “organica” sau “naturala” sau cum vreti sa ii spuneti este din ce in ce mai scumpa si vedem cum inlocuitorii isi fac locul pe piata.Niste inlocuitori chimici si extrem de daunatori sanatatii noastre .

Bauturile Racoritoare Light


Aspartamul, numit si Nutrasweet, apare pe etichete ori cu numele lui, ori codificat ca E951. Aspartamul este un indulcitor sintetic, preparat in laborator si care nu exista in natura. Are o putere de indulcire de 180 de ori mai mare decat zaharul si este lipsit de calorii. Puterea lui de indulcire este data de faptul ca actioneaza direct asupra sistemului nervos, asemenea unei substante psihotrope.

Acum sunt alternative la aspartam gen Sucralose sau Splenda insa ele sunt la fel de daunatoare chiar daca se spune ca sunt derivate din zahar. Atomi de zahar sunt inlocuiti cu atomi de Clor si iata avem alti indulcitori sintetici!

Uleiuri Hidrogenate

Atentie la etichete! Uleiurile Hidrogenate sau partial hidrogenate numite si otava creierului sunt extrem de perioculoase pentru sanantatea noastra.Toate uleiurile vegetale hidrogenate sunt adevarate bombe cu radicali liberi care explodeaza in momentul in care le consumati. Acestea includ margarina, sosurile imbuteliate pentru salate, uleiurile de gatit, cremele fara lapte.Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau “liber”) pe orbitalul extern, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic.

Nitrat de Sodiu;Nitrit de Sodiu;Nitrat de Potasiu

E 250 (nitrit de sodiu) produce boli cardiovasculare. In stomac se poate combina cu alte substante ducand la formarea de nitrozamine. Este utilizat in stabilizarea culorii rosiatice a carnii conservate. Adaugarea de nitriti in alimente poate duce la formarea de substante cu potential cancerigen, in special in produsele gen pastrama. Industria carnii justifica utilizarea nitritilor pentru efectul lor inhibitor asupra dezvoltarii bacteriilor producatoare de toxina botulinica. Pentru produsele din carne mai sunt folositi si E 251 (nitrat de sodiu), E 252 (nitrat de potasiu)

Toate aceste substante sunt introduse cu aprobarea tuturor institutiilor care ar trebui sa aiba grija de starea noastra de bine.Totul este facut pentru o scadere a numarului de persoane sanatoase ,persoane care nu sunt nevoite sa “investeasca” in sanatatea lor in timp ce medicamentele sunt din ce in ce mai scumpe.Ei isi doresc persoane bolnave a caror capacitate de a gandi se reduce simtitor,in care dorinta de libertatea devine conditionata de medicamentele care trebuie luate zilnic.Tot acest cerc este creat pentru a fi sclavi pana la ultima suflare.

Bebelusii toxici

Titlul in engleza: „The Pollution in Newborns”

Environmental Working Group (EWG), July 14, 2005                                                                      Locatie articol: http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/execsumm.php

Nu cum mult timp in urma, oamenii de stiinta credeau ca placenta protejeaza sangele din cordonul ombilical si fatul in dezvoltare de majoritatea substantelor chimice si poluantii din mediu. Dar acum stim ca in momentele in care organele, vasele de sange, membranele si sistemele fatului se formeaza, cordonul ombilical transporta nu numai elementele necesare vietii dar si substante chimice, poluanti si pesticide care traverseaza placenta la fel de usor ca si reziduurile de la tigari si alcool.  Asta este povara corpului, poluarea care ajunge la fiecare, inclusiv la bebelusii nenascuti inca.

Intr-un studiu desfasurat de Environmental Working Group (EWG) in colaborare cu Commonweal, cercetatorii de la doua importante laboratoare au descoperit , in medie, 200 de substante chimice industriale si poluanti in sangele recoltat din cordonul ombilical a 10 bebelusi nascuti in lunile August si Septembrie 2004 in spitale din SUA.

Testele au aratat un total de 287 de substante chimice prezente la cei 10 bebelusi. Sangele din cordonul ombilical al acestor 10 copii, recoltat de Crucea Rosie dupa ce cordonul a fost taiat, contine pesticide, ingrediente din diverse produse existente in consum, reziduuri din arderea carbunilor, benzinei si gunoiului. Din cele 287 de chimicale detectate in sangele provenit din cordonul ombilical, se stie ca 180 cauzeaza cancer la oameni si animale, 217 sunt toxice pentru creier si sistemul nervos , 208 dintre substantele gasite cauzeaza defecte congenitale sau dezvoltari anormale in testele pe animale. Pericolele expuneri pre si post natale fata de acest complex amestec de substante carcinogene nu au fost niciodata studiate.

Raportul a fost publicat in 14 iulie 2005.

In data de 21 iulie 2005, EWG trimite o scrisoare catre companiile producatoare de substante chimice. http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/ltr_industry_20050721.php

In data de 14 iulie 2005, EWG trimite o scrisoare catre American Chemistry Council, organizatia ce se ocupa de lobby legat de substantele chimice si interesele producatorilor. http://archive.ewg.org/reports_content/bodyburden2/pdf/ltr_acc-20050714.pdf

Raspunsul este aici: http://archive.ewg.org/reports_content/bodyburden2/pdf/reply_acc-20050715.pdf ( merita citit). Apoi EWG trimite din nou o scrisoare pentru ca

http://archive.ewg.org/reports/bodyburden2/ltr_acc_20050721.php

.. organizatia de lobby a omis sa raspunda la intrebarea principala: „Which chemicals manufactured by the companies the American Chemistry Council represents have been detected in the blood of American babies?” ( Ce substante chimice produse de companiile reprezentate de American Chemistry Council au fost detectate in sangele bebelusilor americani?)  

Nici o companie nu si-a asumat responsabilitatea pentru substantele produse si prezente in sangele bebelusilor.

SURSE

 1. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/05/invatamantul-de-azi.html
 2. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/02/manipularea-prin-omisiune-din-scoli.html
 3. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/08/condamnati-la-gradinita.html
 4. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/noul-om-in-noua-societate.html
 5. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/02/homosexualizarea-angliei.html
 6. http://manipularea.blogspot.ro/2008/05/elevii-invatati-sa-faca-sex-oral.html
 7. http://www.desprecopii.com/info-id-1377-nm-Sinistrul-cult-emo-de-ce-nici-un-copil-nu-este-la-adapost-de-el.htm
 8. http://mdzr.blogspot.ro/2008/05/uniunea-europeana-te-vrea-prost.html
 9. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/12/invatamant-obligatoriu-de-la-3-ani.html
 10. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/era-pinguinului.html
 11. https://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/11/30/bebelusii-toxici/
 12. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/07/trupe-militare-de-cadeti-similare-cu.html
 13. http://schimbarea.blogspot.ro/2009/05/riscurile-hipersocializarii.html
 14. https://razboiul.wordpress.com/2008/07/08/despre-propaganda-si-alti-demoni-igeneration/
 15. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/apartenenta-la-grup-prin-consum.html
 16. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/03/copilaria-toxica.html
 17. http://manipularea.blogspot.ro/2008/05/atentievaccin-obligatoriu-pentru.html
 18. http://www.epochtimes-romania.com/articles/2007/10/article_13446.html
 19. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/05/monitorizarea-nou-nascutilor-in-sua.html
 20. http://mdzr.blogspot.ro/2008/05/obedienta-creeata-chimic2.html
 21. http://mdzr.blogspot.ro/2008/05/otravirea-populatiei.html
 22. https://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/11/30/bebelusii-toxici/
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro