Manipularea ştiinţifică a gândirii publice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Citatele de mai jos sunt extrase dintr-o carte intitulată Perspectiva ştiinţifică, a autorului Bertrand Russell, un renumit filozof britanic, un susţinător al eugeniei şi al guvernului mondial. El a avut o influenţă uriaşă în dictatura ştiinţifică în care noi toţi trăim în ziua de azi. Citatele următoare descriu modul în care guvernele utilizează propaganda în şcolile publice, televiziune şi filme pentru a modela opinia publică şi credinţele, în vederea manipulării largi a populaţiei în beneficiul elitei.

Manipularea ştiinţifică a gândirii publice


„Ştiinţa ne-a dat, prin succesiune, puterea asupra naturii neînsufleţite, puterea asupra plantelor şi a animalelor şi, în cele din urmă, puterea asupra fiinţelor umane.”

„Acesta este tipul de manipulare al idealiştilor care vor crea societatea ştiinţifică în zilele noastre. Lenin este arhetipul. Şi Mao Zedong. Toată puterea reală va fi concentrată în mâinile celor care înţeleg arta manipulării ştiinţifice.” „Ştiinţa va fi studiată cu sârguinţă şi va fi strict limitată la clasa conducătoare. Populaţiei nu-i va fi permis să ştie cum i-au fost generate convingerile sale, cu alte cuvinte, publicului nu-i va fi permis să ştie cum credinţele şi opiniile lui au fost ştiinţific manipulate de către guvern pentru a gândi într-un anumit fel. Va fi de aşteptat ca bărbaţii şi femeile de rând să fie docili, harnici, punctuali, nepăsători şi mulţumiţi. Dintre aceste calităţi, probabil, mulţumirea va fi considerată cea mai importantă. În scopul de a o produce, toate cercetările de psihanaliză, behaviorism şi biochimie vor fi aduse în joc.””[1]


SURSE

  1. https://mucenicul.wordpress.com/2010/02/22/manipularea-stiintifica-a-realitatii-noastre
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un profesor al Facultății de Medicină Johns Hopkins a criticat Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru că au ignorat datele cruciale privind imunitatea naturală căpătată de la COVID-19: "Este cea mai mare greşeală, ignorarea imunității naturale"
Suedia a introdus biletele de tren sub forma de microcip implantat sub piele
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Lumea ca o puşcărie și "profeții": Bill Gates şi Fundația Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană. Obiectivul vizat este dictatura globală
Baza Dulce din New Mexico, SUA
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Șeful echipei SEAL 4, cunoscută pentru așa-zisă "găsire și ucidere" a lui Osama Bin Laden, a fost „sinucis”
Elveția va monitoriza potențialele riscuri pentru sănătate generate de rețelele 5G
Zece tehnologii viitoare care vor fi folosite cu scopul de a controla populația lumii
Operațiunea "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) orchestrată de SUA
Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...