Mantra: Ce este și cum funcționează

Distribuie!

„Mantra presupune folosirea sunetului pentru trezirea conștiinței de sine. “Man” înseamnă minte și “tra” înseamnă “unda”. Acestea pot fi sub forma de sunete, de cuvinte ori de grupuri de cuvinte. Efectele unei mantre sunt de natură spirituală, dar și psihologică.

La nivel subatomic, totul în Univers este în continuă mișcare și are o anumită vibrație. Cu cât un lucru are o densitate mai mare, cu atât mai înceată este mișcarea. Adesea, vibrațiile sunt atât de încete sau atât de rapide încât nu le putem observa prin intermediul celor 5 simțuri. Vibrația este energie pură.


Există o frecvență vibrațională care corespunde oricărui lucru din acest Univers. Fericirea și întristarea, bucuria și regretul sunt frecvențe vibraționale ale minții. Atunci când rostim o mantră, alegem să invocăm puterea pozitivă a silabelor rostite. Fie că este o mantră pentru prosperitate, pentru liniștirea minții, pentru sporirea intuiției ori folosita în orice alt scop, scandând mantra cu pricina setăm undele vibraționale astfel încât să obținem efectele dorite. Nu are importanță dacă cunoaștem sau nu înțelesul sunetelor rostite.

În timpul rostirii unei mantre, în organism se produc frecvențe vibraționale specifice. Aceasta îți schimbă frecvența vibrațională, dar și starea de spirit.


Un alt lucru important care se petrece atunci când rostești o mantră constă în declanșarea unor reacții de natură chimică în creier și în corp. Pe cerul gurii fiecăruia dintre noi se regăesc 84 de puncte energetice asociate cu glandele si organele din organism. De fiecare dată când rostim o mantră, apăsăm cu limba anumite puncte, într-un ritm anume, activând organele și glande ce care corespund punctelor respective.”[1]

SURSE

  1. https://www.yogasat.ro/mantra-ce-este-si-cum-functioneaza
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Călătoria în timp necesită o anumită pregătire a fiinţei prin schimbarea nivelului său de vibraţie
Sfântul Gheorghe și lupta împotriva Dragonului - simbolistică ocultă
Decalogul persoanelor fericite
Isaac Newton și cercetările sale în domeniul alchimiei
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Fericirea este o experienţă profund subiectivă, influenţată de mediu şi genetică, care are componente atât emoţionale, cât şi cognitive
Ceea ce urmărim cu putere să realizăm, tinde întotdeauna să se îndeplinească în viaţa noastră, chiar dacă la început ar putea părea imposibil
Conştient şi subconştient
În intervalul dintre două încarnări succesive, sufletul individual trăieşte în planul astral o perioadă de timp care este în acord cu meritele pe care le-a dobândit
Petre Țuțea: "Iisus este eternitatea care punctează istoria."
Suntem cu toţii rezultatul gândurilor noastre şi ajungem întocmai aşa cum noi înşine ne mentalizăm
De ce visăm oameni decedaţi şi ce semnificaţie au aceste vise

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...