Mantra-ele oferă omului posibilitatea de a realiza armonia dintre lumea interioară şi lumea exterioară, armonia dintre corp şi spirit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O mantra acţionează ca un factor de integrare psihică a fiinţei. Ea trezeşte anumite potenţialităţi ale fiinţei umane, în corespondenţă cu nivelul pe care acţionează, apropiind-o de starea de desăvârşire, de unitate. De aceea, fiecare mantra acţionează specific pe diferite niveluri ale fiinţei.

Un astfel de sunet arhetipal poate să înalţe fiinţa umană către universalitate. Mantra-ele oferă omului posibilitatea de a realiza armonia dintre lumea interioară şi lumea exterioară, armonia dintre corp şi spirit.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4673
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Germania vrea ca SUA să-şi retragă focoasele nucleare de pe teritoriul ţării sale

Un australian si-a implantat un microcip in mana pentru a controla noul Iphone 6 ! Oamenii vor ajunge sclavii tehnologiei moderne !

Vremea nu mai e prognozată, căci este programată

Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !

Misterul complexului antic Ollantaytambo! Cum au reușit vechii incași să taie și să transporte aceste blocuri de piatră de 50 de tone fiecare?

Închide