Mare amatoare de a da lecții de anticorupție României, Ambasadoarea Olandei a petrecut de Revelion alături de un afacerist condamnat pentru corupție, un fost polițist arestat într-un dosar cu trafic de cocaină, plus Orlando „Regele Condimentelor”

by “Ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacici, a petrecut Revelionul alături de milionarul Nelu Iordache, condamnat pentru corupție la 6 ani și 3 luni de închisoare cu executare, informează Cancan. Din grupul petrecăreților doamnei ambasador mai făceau parte  celebrul polițist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacici, a petrecut Revelionul alături de milionarul Nelu Iordache, condamnat pentru corupție la 6 ani și 3 luni de închisoare cu executare, informează Cancan.

Din grupul petrecăreților doamnei ambasador mai făceau parte  celebrul polițist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de cocaină cu “Pablo Escobar al României” (Dan Chioru’), venit cu soția și  Orlando, Regele Condimentelor, după cum precizează sursa citată.
Ambasada Olandei este una dintre cele mai implicate reprezentanțe străine în viața politică internă, doamna Grubacici trimițând numeroase mesaje publice împotriva Parlamentului României. Recent, Ambasadoarea Olandei , alături de alte șase, a criticat „Legile Justiției” propuse de coaliția PSD-ALDE, cerând partidelor politice „să evite orice acțiune care ar putea duce la slăbirea independenței sistemului judiciar și a luptei împotriva corupției”.
De asemenea, Ambasada Olandei este o mare susținătoare a Marșurilor LGBT și a promovării homosexualității în spațiul public, doamna Grubacici fiind cunoscută pentru fervența susținerii respectivei cauze și în Croația, precedentul său post diplomatic, așa cum ActiveNews informa la vremea respectivă.
Omul de afaceri Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, a fost condamnat în decembrie 2017 de Tribunalul București la 6 ani și 3 luni închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și fraude cu fonduri europene alocate pentru construcția autostrăzii Nădlac – Arad. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
Petru Petcovici, fost comisar șef în cadrul DGA, a fost condamnat în 2017 la doi ani de închisoare într-un dosar în care a mai fost condamnat și un cunoscut om de afaceri. Petru Pitcovici a fost acuzat de complicitate la dare de mită și favorizarea infractorului în respectivul dosar.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Mare-amatoare-de-a-da-lectii-de-anticoruptie-Romaniei-Ambasadoarea-Olandei-a-petrecut-de-Revelion-alaturi-de-un-afacerist-condamnat-pentru-coruptie-un-fost-politist-arestat-intr-un-dosar-cu-trafic-de-cocaina-plus-Orlando-%E2%80%9ERegele-Condimentelor-148450
  2. Foto: cancan.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rechizitoriul soților Ceaușescu: Rechizitoriul procurorului militar, Dan Voinea, prin care au fost trimiși în judecată Nicolae și Elena Ceaușescu pentru genocid și subminarea puterii de stat, are două pagini și a fost scris pe genunchi în elicopter, în drum spre garnizoana Targoviște
Procurori: "Adrian Sârbu a cerut Armatei 20 kilograme de trotil pentru a realiza un automobil capcană și a-i arunca în aer pe protestatarii din Piața Universității." Cum a reacționat Victor Atanasie Stănculescu
Ilie Șerbănescu: "Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!"
Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport denigrator despre România în 2017: Biserica Ortodoxă și Coaliția pentru Familie, vinovații de serviciu ai americanilor. Acuzațiile aduse lui Soros reprezintă „antisemitism”, iar Mălin Bot este „reporter ce promovează statul de drept”
Miodrag Stanojevic, istoric sârb, despre extremiștii unguri, istoria Ungariei, istoria României și "Ținutul Secuiesc"
Liceul „Mircea Vulcănescu” își păstrează numele și în noul an școlar! Comisia de atribuire de denumiri a Municipiului București îl consideră pe Vulcănescu „o personalitate a culturii române”. Document
"Nu ne mai mințiți că România e un stat suveran și nu ne mai chemați la vot! Ce să alegem, o gașcă de târâtoare la porți străine?"
Minciunile postului public francez Radio France Internationale (RFI) despre Catedrala Mântuirii Neamului: "O catedrală care divizează"
Revoluționarul Marius Mioc despre cei care vor o lege de incriminare a negării Revoluției din 1989: "Atunci s-a ieșit în stradă pentru libertatea de exprimare! Acum se vrea din nou cenzura!"
Curtea Constituțională nu are niciun protocol încheiat cu SRI
Cum amenință Kovesi procurorii din DNA
România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro