Mare amatoare de a da lecții de anticorupție României, Ambasadoarea Olandei a petrecut de Revelion alături de un afacerist condamnat pentru corupție, un fost polițist arestat într-un dosar cu trafic de cocaină, plus Orlando „Regele Condimentelor”

by “Ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacici, a petrecut Revelionul alături de milionarul Nelu Iordache, condamnat pentru corupție la 6 ani și 3 luni de închisoare cu executare, informează Cancan. Din grupul petrecăreților doamnei ambasador mai făceau parte  celebrul polițist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacici, a petrecut Revelionul alături de milionarul Nelu Iordache, condamnat pentru corupție la 6 ani și 3 luni de închisoare cu executare, informează Cancan.

Din grupul petrecăreților doamnei ambasador mai făceau parte  celebrul polițist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de cocaină cu “Pablo Escobar al României” (Dan Chioru’), venit cu soția și  Orlando, Regele Condimentelor, după cum precizează sursa citată.
Ambasada Olandei este una dintre cele mai implicate reprezentanțe străine în viața politică internă, doamna Grubacici trimițând numeroase mesaje publice împotriva Parlamentului României. Recent, Ambasadoarea Olandei , alături de alte șase, a criticat „Legile Justiției” propuse de coaliția PSD-ALDE, cerând partidelor politice „să evite orice acțiune care ar putea duce la slăbirea independenței sistemului judiciar și a luptei împotriva corupției”.
De asemenea, Ambasada Olandei este o mare susținătoare a Marșurilor LGBT și a promovării homosexualității în spațiul public, doamna Grubacici fiind cunoscută pentru fervența susținerii respectivei cauze și în Croația, precedentul său post diplomatic, așa cum ActiveNews informa la vremea respectivă.
Omul de afaceri Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, a fost condamnat în decembrie 2017 de Tribunalul București la 6 ani și 3 luni închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și fraude cu fonduri europene alocate pentru construcția autostrăzii Nădlac – Arad. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
Petru Petcovici, fost comisar șef în cadrul DGA, a fost condamnat în 2017 la doi ani de închisoare într-un dosar în care a mai fost condamnat și un cunoscut om de afaceri. Petru Pitcovici a fost acuzat de complicitate la dare de mită și favorizarea infractorului în respectivul dosar.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Mare-amatoare-de-a-da-lectii-de-anticoruptie-Romaniei-Ambasadoarea-Olandei-a-petrecut-de-Revelion-alaturi-de-un-afacerist-condamnat-pentru-coruptie-un-fost-politist-arestat-intr-un-dosar-cu-trafic-de-cocaina-plus-Orlando-%E2%80%9ERegele-Condimentelor-148450
  2. Foto: cancan.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

UDMR dorește autonomie după modelul Cataloniei! Antal Arpad: Ce se întâmplă în Spania e un lucru bun! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România! Propaganda pentru autonomia "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale!
Cardul de Sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate nu pot fi securizate total si pot fi accesate de catre hackeri ! In Marea Britanie si Germania, hacker-ii, au spart cartile de identitate cu microcip !
SRI cere abuziv date personale ale oamenilor de la operatorii de telefonie ! CCR a confirmat ca retinerea acestor date este neconstitutionala !
Corneliu Vadim Tudor - "Masoneria"
Iată lista ONG-urilor lui George Soros care susțin căsătoriile gay
Cetățean ridicat de pe stradă în Timișoară fiindcă a scris pe Facebook că vrea să îi adreseze întrebări ambasadorului american, Hans Klemm, la o dezbatere la Universitatea de Vest
Black Cube şi Maximilian Katz, reprezentantul României în Parlamentul European Evreiesc
În 1968, Armata Română a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusești care voiau să invadeze țara
Kosonii dacilor furati din Sarmizegetusa sunt vanduti cu mii de dolari in SUA
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, continuă să se implice în politica internă a României, dând indicații Guvernului
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Portretul tefelistului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro