Marea Britanie a făcut publice documente legate de apariția OZN-urilor

Distribuie!

„Marea Britanie a eliberat, joi, 35 de documente cu privire la observarea OZN-urilor, atât de către militari, cât și de către oameni obișnuiți, informează Reuters.

Rapoartele conțin aproximativ 8500 de pagini care acoperă cazuri începând cu 1997 până în 2005. Sutele de acte relevă cum fenomenele au fost discutate de către guvern și de către servicile secrete mondiale, inclusiv de către Statele Unite ale Americii.


De asemenea, rapoartele mai conțin poze, desene și inscripții cu OZN-uri și scrisori pe care Ministerul Apărării le-a trimis martorilor ca răspuns la relatările lor.

Unele relatări arată cum un bărbat a fost „răpit” de extratereștrii în 1998 după ce a identificat un obiect străin care plana deasupra casei sale din Londra. Un ofițer al Aviației Militare Regale a fost asaltat cu apeluri telefonice în 1967, după ce unii rezidenți din estul Angliei au obsevat șase OZN-uri mici, aflate în linie perfectă, de la insula Sheppey la canalul Bristol.


Ulterior, oamenii consternați au aflat că niște studenți la inginerie ai Colegiului Tehnic Farnborough construiseră și își poziționaseră „OZN-urile” cu scopul de a strânge bani, pentru o cauză de caritate, arată sursa precizată.

„Asta te face să te gândești puțin, dacă asta chiar s-ar întâmpla în viitorul apropiat, am fi pregătiți?”, a spus David Clarke, autorul „Documentelor OZN”, citat de Reuters.

Ministrul britanic al Apărării a vrut să precizeze faptul că a investigat fiecare raport primit legat de observarea OZN-urilor, pentru a stabili dacă au fost depistate activități ostile sau neautorizate.”[1]

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/marea-britanie-a-facut-publice-documente-legate-de-aparitia-ozn-urilor-919.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...