Marea Britanie: Armata este mobilizată în lupta contra activiștilor anti-vaccin

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În Marea Britanie, o unitate militară specială lucrează împotriva dezinformării online. Această unitate, desfășurată din 2010 și de obicei responsabilă de problemele anti-tero, este acum mobilizată împotriva informațiilor false despre epidemie și propagandei anti-vaccin de pe internet, în timp ce țara se pregătește să lanseze o primă etapă de vaccinări împotriva Covid-19.

Unitatea de Război Informațional a Armatei Britanice va fi desfășurată pentru a aborda propaganda anti-vaccin înainte de lansarea campaniei de vaccinare.


Soldații monitorizează deja în spațiul online postările privind Covid-19, pentru a afla cum sunt vizați cetățenii britanici, au arătat documentele divulgate.

Aceasta monitorizare are loc pe fondul unei creșteri a numărului de proteste anti-izolare și anti-vaccin care au loc în Marea Britanie.


Unitatea de « specializare culturală » în domeniul apărării a fost lansată în Afganistan în 2010 și este legată de brigada 77 a armatei, care lucrează adesea cu echipe de operațiuni psihologice, a raportat The Sunday Times. O anchetă vizează deinformările legate de vaccinuri lansate din statele ostile, inclusiv din Rusia.

Echipa recrutează soldați profesioniști și rezervisti, în timp ce Guvernul pregătește țara pentru vaccinări în masă care încep luna viitoare. Se așteaptă ca vaccinul BioNTech / Pfizer să primească aprobare în câteva zile.

Ieri, teoriile conspirației care susțineau că vaccinurile sunt o acoperire pentru a planta microcipuri cetățenilor erau încă disponibile online. Ministerul Apărării a confirmat că Brigada 77 nu va lucra împotriva poporului britanic, ci va examina impactul altor țări asupra rețelelor sociale.

Un purtător de cuvânt al guvernului a declarat: „Pe măsură ce ne apropiem de campania de vaccinare, continuăm să lucrăm îndeaproape cu companiile care detin retelele sociale și alte organizații pentru a anticipa și a atenua orice postare anti-vaccin care apare și care promovează surse de informatii neautorizate”.

Proteste la Londra

Cel puțin 155 de protestatari anti-izolare au fost arestați în centrul Londrei, ieri.

Manifestanții au mărșăluit prin Westminster scandând „rușine” și „libertate”. Alții, îmbrăcați în spiriduși de Crăciun, purtau pancarte pe care scria: „Tot ce vreau pentru Crăciun este libertate”, „Jos măștile” și „Nu ne mai controlați”.

La începutul acestei luni, companiile au fost amendate cu zeci de mii de lire sterline pentru că au refuzat să închidă în timpul izolării.

Între timp, mai multe mame de pe pagina de Facebook Save Our Rights UK au declarat că nu se vor vaccina împotriva coronavirusului nici ele și nici copiii lor.

Un alt utilizator a susținut că este un „program de sterilizare în masă”, în timp ce unii chiar au cerut acțiuni împotriva vaccinării.

Mulți britanici sunt fuiosi și consideră că Guvernul câștigă prea multă putere prin aplicarea restricțiilor.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.smartradio.ro/marea-britanie-armata-este-mobilizata-in-lupta-contra-activistilor-anti-vaccin
  2. https://www.thetimes.co.uk/edition/news/army-spies-to-take-on-antivax-militants-mfzsj66w2
  3. Foto: smartradio.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Agent special al Mossad în ISIS
Parlamentar islandez: "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia"
"Încălzirea Globală" - o minciună. De un secol, ni se tot topește Polul Nord
John McCain a murit! John McCain a fost unul dintre creatorii organizației teroriste ISIS!
Șeful spionajului american: "Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!"
Taiwanul publică e-mailul către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, arătând că OMS ştia că virusul e contagios
Dioxidul de carbon (CO2) este un nutrient miraculos care dă viață, cu care plantele prosperă și trăiesc. Creșterea dioxidului de carbon contribuie, de fapt, la „verdele” planetei. Fără CO2 în atmosferă, aproape toată viața de pe planetă s-ar prăbuși, în primul rând viața plantelor și implicit și viața umană
În spatele Ecologiei se află planul de a reduce populația Pământului
Marea Britanie recunoaște „anomaliile statistice”: Mii de decese de covid-19 vor fi eliminate din bilanțul oficial al guvernului după rectificări ce arată că în acesta au fost incluse și persoane care au murit din alte cauze
De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Proiectul MKUltra a implicat mai multe metodologii de manipulare a diferitelor stări mentale ale oamenilor și de modificare a funcțiilor cerebrale, inclusiv administrarea de medicamente (în special LSD)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...