Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului

Distribuie!

„Soros finanțează o campanie în UK

Organizaţia „Best for Britain”, care este pro-UE şi anti-Brexit, intenționează să lanseze o campanie, finanțată în mare măsură de Soros, pentru împiedicarea retragerii Regatului Unit din bloc, potrivit informaţiilor dintr-un dosar „scurs” în presă, publicat ieri de ziarul britanic Daily Mail.


Ziarul anunță că organizaţia va lansa o campanie care va dura șase luni, ale cărei costuri se ridică la 5,6 milioane de lire sterline (în jur de 7,5 milioane dolari) pentru a submina și împiedica procesul Brexit.

Soros va acorda o mare parte din finanțarea necesară pentru campanie, se dezvăluie în dosar.


În plus, dosarul de 26 de pagini „scurs” în presă, care scoate la iveală strategia de campanie, mai dezvăluie că se va urmări convingerea deputaţilor să voteze împotriva oricărui acord de ieșire propus de premierul Theresa May.

„Nu ne-am ascuns niciodată agenda. Scopul nostru ca organizație este acela de a împiedica Brexitul în mod democratic”, a declarat pentru Daily Mail un purtător de cuvânt al organizaţiei.

În campanie se va susţine ideea că ieşirea din UE ar putea pune „în primejdie securitatea națională” a Marii Britanii și că Brexit este de vină pentru reducerea fondurilor pentru consiliile locale.

Parlamentarul și fostul ministru Owen Paterson a criticat aspru încercarea lui George Soros de a menține Marea Britanie blocată în UE.

„Planul cinic de a manipula alegătorii britanici și de a împiedica Brexit a fost acum dat la iveală. Votanții din întreaga ţară vor fi dezgustați să afle că George Soros crede că își poate cheltui averea pentru a determina direcția țării noastre măreţe. Colegii mei din parlament, indiferent că sunt pro sau contra rămânerii [în UE], trebuie să denunțe această încercare obraznică de a submina democrația noastră”, a declarat Owen Paterson pentru Daily Mail.”[1]

Prin aceasta campanie, globalistul George Soros si ceilalti globalisti sfideaza votul oamenilor. Oamenii au ales ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana (Noua Uniune Sovietica), iar globalistii incearca sa blocheze iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/soros-finanteaza-o-campanie-in-uk/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...