Marea Britanie: Ministrul Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți. Pedepse aspre pentru cei care vor folosi cuvântul homosexual cu sens peiorativ

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Nota Redacției:

Ce se urmărește de fapt? Schimbarea de gen, prin care băieții se vor declara fetițe și fetițele băieți, nu le va mai permite acestor copii să-și întemeieze familii tradiționale în cadrul cărora să aibă copii naturali.


Scopul este distrugerea familiei tradiționale și mai ales lipsirea copiilor de părinții lor biologici


Foto: Ministrul Educației din Marea Britanie, Nick Gibb (în Camera Comunelor în mai 2016), care este homosexual și căsătorit oficial cu un bărbat, a declarat că este ferm hotărât să „elimine complet folosirea cuvântului gay cu sens peiorativ” în contextul „elevilor homosexuali din școli … care vor să-și trăiască sexualitatea diferită sau schimbarea de gen”


Ce vor prevedea noile măsuri legislative pro-Homoxesualitate și pro-Schimbare de gen din Marea Britanie

Cadrele didactice li s-au cerut să pedepsească elevii homofobi. Școlile vor primi instrucțiuni scrise în acest sens.

În timp ce, Ministru Educației a declarat că va fi campionul revoluției schimbării de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți.

Noile măsurile vor include posibilitatea legală a schimbării și mai rapide de gen, prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți, precum și relaxarea normelor privind donarea de sânge de către homosexuali, precum și un proiect național de cercetare la nivel național cu privirea la condițiile d eviață viața și nevoile persoanelor LGBT

De asemenea, va exista o represiune aspră împotriva elevilor care vor mai folosi cuvântul „homosexual” „în mod agresiv”.

Unitatea pentru Homosexuali din cadrul Ministerului Educației, va fi condusă de secretarul educației Justine Greening.

Noile măsuri coincid cu cea de-a 50-a aniversare a dezincriminării parțiale a homosexualității ăn Marea Britanie.

(Marea Britanie) Folosirea cuvântului „homosexual” de către elevi la școală va fi interzisă de guvern ca parte a efortului Theresei May de a stimula egalitatea homosexuală.

O serie de măsuri noi – care evidențiază noua imagine liberală, socială și progressită a Partidului Conservator (Tory) – vor include :
– posibilitatea schimbării rapide de gen prin care băieții se pot declara fetițe și fetițele băieți,
– relaxarea regulilor privind bărbații homosexuali care donează sânge și
– un nou proiect de cercetare la nivel național care va studia condițiile de viață LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender).

Va exista, de asemenea, o represiune aspră împotriva copiilor care vor folosi cuvântul „gay” în școală, iar profesorilor li s-a spus să disciplineze rapid orice elev care va folosi în mod greșit termenul de „gay”.

Ministrul educației Nick Gibb a declarat că este hotărât să „elimine total utilizarea cuvântului gay cu sens peiorativ” în în contextul „elevilor LGBT … care se conformează sexualității sau sexului”.

Un total de 3 milioane de lire sterline vor fi alocate in „programe anti-homofobe si pentru facilitarea schimbărilor de gen”.

Dl Gibb, un homosexual care acum doi ani s-a căsătorit cu partenerul de sex masculin pe care îl păstrase secret timp de 29 de ani, a scris un articol puternic apărut în cotidianele britanice, spunând că, în ciuda „progreselor mari” făcute pentru diminuarea „rănirii și suferinței” homosexualilor, care au avut loc în „ultimele decenii, există încă „multe lucruri de făcut”.

Înființarea „Unității Pentru Homosexuali (LGBT)” din cadrul Ministerului Învățământului, este programată să coincidă cu cea de-a 50-a aniversare a dezincriminării parțiale a homosexualității, și va fi condusă de Secretarul Educației, Justine Greening (o lesbiană)

Un plan cheie va face mai puțin stresant procesul prin care persoanele care doresc să-și schimbe sexul o pot face.

În prezent, dacă o persoană dorește să-și schimbe sexul, trebuie să meargă la un medic pentru a diagnostica disfuncția de gen – termenul prin care se detectează medical” „că persoana respectivă crede că s-a născut într-un corp greșit” – și prin care se dovedește că persoana este „în tranziție” de a-și schimba genul de cel puțin doi ani.

Miniștrii se vor consulta cu grupurile de sprijin, inclusiv Mermaid, ONG-ul care ajută copiii cu probleme de identitate de gen ac să-și schimbe genul adică pentru ca băieții să se declare fetițe și fetițele băieți.

În cadrul consultării, care urmează să fie publicată în toamnă, miniștrii planifică să reducă stigmatizarea și invazia procesului „supra-medicalizat”, eliminând necesitatea unei evaluări clinice a copiilor care doresc să-și schimbe genul și din băiat să se declare fată, sau invers.

Doamna Greening, secretar în Ministerul educației , care a dezvăluit anul trecut că este lesbiană, intenționează, de asemenea, să lanseze un studiu național de 1,5 milioane lire sterline, privind experiențele populației LGBT din Marea Britanie.

Folosirea cuvântului „homosexual” de către elevii de școală va fi interzisă de guvern ca parte a efortului Theresei May de a stimula egalitatea homosexuală

Într-o mișcare separată, Departamentul de Sănătate relaxează regulile care limitează capacitatea bărbaților homosexuali de a dona sânge. Normele interzic în prezent homosexualilor să doneze sânge în termen de un an de când au făcut sex cu un alt bărbat.

Avansurile tehnologiei de screening vor permite miniștrilor să reducă timpul până la trei luni.

Dna Greening a spus: „Acest guvern se angajează să construiască o societate incluzivă care să funcționeze pentru toată lumea, indiferent de sexul sau de sexualitatea lor și astăzi vom face următorul pas înainte”.

Suzanna Hopwood, membră a grupului consultativ „Stonewall Trans”, a declarat: „Sistemul actual este degradat și degradant”.

„Este vital ca această reformă să înlăture cerințele privind dovezile medicale și un interviu intruziv (n.r. al celor care vor să-și schimbe genul), și, în cele din urmă, să permită tuturor oamenilor trans să aibă un statut legal recunoscut prin intermediul unui proces administrativ simplu”.

Sursa DailyMail

Foto: Nick Gibb și partenerul său Michael

„[1]

Noi trebuie sa aparam valorile nationale si sa nu acceptam Revolutia Sexuala Globala a globalistilor/neomarxistilor/neocomunistilor/progresistilor/multiculturalistilor care vor sa rastoarne valorile nationale pentru a crea o „Minunata Lume Noua”.

SURSE

  1. http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1091175&title=marea-britanie-ministrul-educatiei-a-declarat-ca-va-fi-campionul-revolutiei-schimbarii-de-gen-prin-care-baietii-se-pot-declara-fetite-si-fetitele-baieti-pedepse-aspre-pentru-cei-care-vor-folosi-cuvantul-homosexual-cu-sens-peiorativ
  2. Foto: PA
  3. Foto: fluierul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...