Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin

by “Bărbații care se consideră femei – așa numiții transgenderi – sunt invitați să-și facă testele împotriva cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au acest organ, informează The Sun. În același timp, femeile care se consideră bărbați nu primesc acest test, dar și screeningul împotriva cancerului mamar, deși biologic, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Bărbații care se consideră femei – așa numiții transgenderi – sunt invitați să-și facă testele împotriva cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au acest organ, informează The Sun. În același timp, femeile care se consideră bărbați nu primesc acest test, dar și screeningul împotriva cancerului mamar, deși biologic, lor le sunt destinate.

Informațiile provin dintr-un ghid de 24 de pagini publicat de către Public Health England (o agenție de stat din subordinea Departamentului pentru Sănătate și Servicii Sociale al Marii Britanii), document intitulat „Informații pentru persoanele trans”.
Ghidul explică pe cine „invităm la screening”. Mai precis, o femeie care se consideră bărbat se înregistrează în sistem ca și bărbat, nu va fi chemată la testele de rutină în privința cancerului mamar sau la col uterin. Invers însă, dacă un bărbat care se consideră femeie se înregistrează ca și femeie, el va primi invitații pentru respectivele proceduri, notează The Sun.
Cancerul cervical face peste 900 de victime între femei în fiecare an în Marea Britanie, un număr care ar fi de patru ori mai mare, în lipsa testării.  De asemenea, bărbații care se consideră femei nu vor fi invitați la testele care pot detecta anevrismul aortic abdominal, o afecțiune ce apare peste șase ori mai des la bărbați decât la femei.
Laura Perrins, o activistă pentru drepturile femeilor, consideră măsură aberantă. „Acum am ajuns în punctu în care complicitatea statului la ideologia gender pune în pericol sănătatea femeilor. E un caz absurd de folosire a resurselor statului să inviți bărbații la teste Papanicolau, în timp ce este imoral și periculos să nu inviți femei”, a spus ea pentru Mail on Sunday.
Decizia vine după ce în 2017 Asociația Medicală Britanică și-a sfătuit membrii să nu folosească expresia „femei gravide”, ci „persoane gravide”, pentru a nu-i „jigni” pe transgenderi.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Marea-Britanie-O-agentie-de-stat-sfatuieste-spitalele-sa-invite-barbatii-care-se-cred-femei-la-controale-pentru-depistarea-cancerului-la-col-uterin-Testul-Papanicolau-desi-nu-au-col-uterin-154126
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Noua Ordine Sexuală
Englezii vor putea fi judecaţi şi condamnaţi pentru ceea ce ar putea gândi. Realitate tip "1984" pe site-ul poliţiei londoneze!
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanţat de CIA
Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Banii creați din nimic, rezerva fracționară, banii fiat, datoria și băncile private: Trucul de a crea bani din nimic, de a-i împrumuta şi de a cere apoi o dobândă pe ei este sursa puterii bancherilor internaţionali. Banii fiat sunt responsabili de deprecierea monedei naţionale
În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Președintele Parlamentului European, globalistul Martin Schulz, susține că naționaliștii antisistem sunt "rasiști" și împotriva "democratiei"
Războaiele şi comunismul sunt creații masonice
Într-un episod din serialul CSI, cine vorbește despre geoinginerie, despre florul din apă sau despre chemtrails este un posibil... "terorist"
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
La 100 de ani de la „Marele Octombrie” care a distrus Rusia, este rândul Americii să fie sub asaltul extremei stângi internaționaliste
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro