Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Bărbații care se consideră femei – așa numiții transgenderi – sunt invitați să-și facă testele împotriva cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au acest organ, informează The Sun. În același timp, femeile care se consideră bărbați nu primesc acest test, dar și screeningul împotriva cancerului mamar, deși biologic, lor le sunt destinate.

Informațiile provin dintr-un ghid de 24 de pagini publicat de către Public Health England (o agenție de stat din subordinea Departamentului pentru Sănătate și Servicii Sociale al Marii Britanii), document intitulat „Informații pentru persoanele trans”.
Ghidul explică pe cine „invităm la screening”. Mai precis, o femeie care se consideră bărbat se înregistrează în sistem ca și bărbat, nu va fi chemată la testele de rutină în privința cancerului mamar sau la col uterin. Invers însă, dacă un bărbat care se consideră femeie se înregistrează ca și femeie, el va primi invitații pentru respectivele proceduri, notează The Sun.
Cancerul cervical face peste 900 de victime între femei în fiecare an în Marea Britanie, un număr care ar fi de patru ori mai mare, în lipsa testării.  De asemenea, bărbații care se consideră femei nu vor fi invitați la testele care pot detecta anevrismul aortic abdominal, o afecțiune ce apare peste șase ori mai des la bărbați decât la femei.
Laura Perrins, o activistă pentru drepturile femeilor, consideră măsură aberantă. „Acum am ajuns în punctu în care complicitatea statului la ideologia gender pune în pericol sănătatea femeilor. E un caz absurd de folosire a resurselor statului să inviți bărbații la teste Papanicolau, în timp ce este imoral și periculos să nu inviți femei”, a spus ea pentru Mail on Sunday.
Decizia vine după ce în 2017 Asociația Medicală Britanică și-a sfătuit membrii să nu folosească expresia „femei gravide”, ci „persoane gravide”, pentru a nu-i „jigni” pe transgenderi.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Marea-Britanie-O-agentie-de-stat-sfatuieste-spitalele-sa-invite-barbatii-care-se-cred-femei-la-controale-pentru-depistarea-cancerului-la-col-uterin-Testul-Papanicolau-desi-nu-au-col-uterin-154126
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Armele electromagnetice: Controlul maselor prin utilizarea spectrului electromagnetic
Austria: Globaliștii au protestat împotriva naționaliștilor
Rusia anunță sfârșitul războiului din Siria: ISIS nu mai controlează nimic
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Hackerii au spart un computer al Departamentului de Justiție al SUA: Numele şi adresele a 20.000 de angajaţi FBI şi a peste 9.000 de angajați ai serviciilor secrete americane au fost postate pe internet
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene
Academia Regală de Științe a Serbiei vrea să dea NATO în judecată pentru bombardamentele din 1999
Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice
Iranul acuză: "Teroriştii din Siria sunt oamenii saudiţilor, ai americanilor şi ai turcilor!"
Testele RT-PCR dau rezultate eronate, iar rezultatele eronate sunt prezentate ca fiind "reale"
Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...