• Fără categorie

Marea Britanie: O fetiță albă de cinci ani, dată în grija unor familii musulmane ce nu vorbesc engleza și în care mamele umblă cu niqab și burka

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Controversa in Marea Britanie: O fetita alba de cinci ani, data in grija unor familii musulmane ce nu vorbesc engleza si in care mamele umbla cu niqab si burka

O fetita alba de religie crestina a fost data in Marea Britanie in grija unei familii adoptive musulmane ce nu vorbeste limba engleza si in care mama poarta un niqab, scrie The Telegraph.

Fetita de cinci ani ce vorbeste engleza ca limba materna a fost ingrijita de doua familii adoptive musulmane in ultimele sase luni.


Ea a fost incurajata in cadrul uneia dintre famili sa invete araba si ar fi implorat nu fie retrimisa acolo pentru ca “ei nu vorbesc engleza”, potrivit unui raport confidential al autoritatii locale citat de ziarul The Times.

Ea i-ar fi spus mamei sale, dupa ce a fost plasata in familia adoptiva din Tower Hamlets, Londra, ca femeile europene sunt “alcoolice” si ca sarbatoarea de Craciun este “stupida”.


Fetitei i s-ar fi spus sa-si scoata cruciulita de la gat si nu i s-a permis sa manance paste carbonara pentru ca sunt facute cu sunca.

Intr-una din case mama purta un niqab, iar in cealalta o burka.

Autoritatile locale ar trebui sa ia in considerare factorii religiosi, rasiali, culturali si de limba cand iau decizii privind adoptia, scrie presa britanica. Din punct de vedere demografic, Tower Hamlets este una dintre cele mai eterogene zone din tara, doar 31% din locuitori fiind britanici albi, potrivit recensamantului din 2001.”[1]

Marea Britanie este multiculturalista, fiind condusa de neomarxisti si progresisti. Activistii neomarxisti si progresisti din Romania vor sa implementeze aceleasi conceptii si in Romania.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21973011-scandal-marea-britanie-fetita-alba-cinci-ani-data-grija-unor-familii-musulmane-nu-vorbesc-engleza-care-mamele-umbla-niqab-burka.htm
  2. Foto: Wikimedia Commons

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...