Marea Britanie: O mamă și-a vindecat copilul de o formă rară şi agresivă de leucemie după ce i-a administrat canabis

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O mamă i-a dat fiului ei, aflat în faza terminală de leucemie, marijuana. Urmarea a fost total neaşteptată. ”Este o veste bună”

Deryn, un tânăr în vârstă de 17 ani din Marea Britanie, s-a vindecat de o formă rară şi agresivă de leucemie, după ce mama sa, Callie Blackwell, a decis să îi dea cannabis.


După ce, în urmă cu trei ani, au cerut fără succes o prescripţie pentru un medicament pe bază de cannabis pentru a-i alina durerea copilului lor în fază terminală, părinţii au contactat un dealer pentru a cumpăra cannabisul, pe care l-au preparat acasă cu ajutorul unei oale sub presiune, după o reţetă găsită pe internet, informează The Independent.

 

„Ce am de pierdut? Oricum va muri. Efectele m-au impresionat. Nu era ceea ce mă aşteptam,” a explicat Callie Blackwell.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.descopera.ro/dnews/16212599-o-mama-i-a-dat-fiului-ei-aflat-in-faza-terminala-de-leucemie-marijuana-urmarea-a-fost-total-neasteptata-este-o-veste-buna

SURSE

  1. http://www.descopera.ro/dnews/16212599-o-mama-i-a-dat-fiului-ei-aflat-in-faza-terminala-de-leucemie-marijuana-urmarea-a-fost-total-neasteptata-este-o-veste-buna
  2. Foto: Facebook/Mentally Emancipated

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Compania Disney dată în judecată pentru că ar spiona copiii prin intermediul aplicaţiilor mobile

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil proiectul legii vaccinării! Vaccinarea nu trebuie să devină obligatorie!

Misterul operațiunii Highjump

Puterea subconștientului: gândurile devin realitate

Cultura Masma – cea mai veche de pe Pământ, care s-a dezvoltat și a înflorit cu peste 50.000 de ani în urmă

Închide