Marea Britanie recunoaște „anomaliile statistice”: Mii de decese de covid-19 vor fi eliminate din bilanțul oficial al guvernului după rectificări ce arată că în acesta au fost incluse și persoane care au murit din alte cauze

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mii de decese de covvid-19 urmează să fie șterse din bilanțul oficial al guvernului de la Londra, după ce s-a constatat un „fiasco” al contorizării morților. Conform Daily Mail, decizia vine după ce, secretarul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a ordonat încă de luna trecută o revizuire urgentă a modului în care se calculează numărul zilnic de decese în Anglia din cauza „unor anomalii statistice”.

Asta după ce, într-un studiu intitulat ”De ce nu se poate vindeca nimeni niciodată de COVID-19 în Anglia – o anomalie statistică”, cercetătorii britanici de la Universitatea Oxford susțineau că potrivit metodei folosite de către autoritățile sanitare – Public Health England (PHE) -, ”un pacient testat pozitiv, dar îngrijit cu succes și care a părăsit spitalul, va fi înregistrat ca mort de COVID-19 chiar dacă a avut un atac cardiac sau a fost zdrobit de un autobuz, chiar și trei luni mai târziu”.


Conform analizei lor, asta ar fi însemnat că, din punct de vedere tehnic, nimeni nu s-ar mai putea recupera după covid-19 și pentru toți cei 265.000 de pacienți confirmați pozitivi din Anglia un eventual deces ar fi putut fi pus pe seama coronoavirusului.

Prin urmare, scrie Daily Mail, până la 4.000 de decese puse pe seama covid-19 ar putea fi eliminate acum din numărul oficial al morților din această țară, și care este de 41.749.


Unul dintre cei mai importanți experți care au descoperit erorile din bilanțurile oficiale a declarat pentru MailOnline: „Cea mai bună estimare a mea arată că la mai mult de 1.000 de persoane, în mod eronat, cauza decesului a fost trecută,„ infectarea cu Covid-19”.

Guvernul de la Londra este așteptat să revizuiască bilanțul în zilele care urmează.

Profesorul Carl Heneghan, directorul Centrului pentru Medicină de la Oxford, a declarat pentru The Sun „Este o decizie sensibilă. Nu are niciun rost să atribuim decese infecției cu Covid-19 la 28 de zile de la infectare. dacă este cineva care a luat virusul într-un azil de bătrâni în martie și s-a recuperat, iar săptămâna trecută a murit în urma unui atac de cord, ce ne spune asta de fapt?”

Profesorul consideră că a venit timpul ”să se corecteze această eroare statistică ce a condus la o supraexagerare a deceselor asociate covid-19” și propune să se înregistreze decesele în afara spitalului care au avut loc la 21 de zile după un test pozitiv cu COVID-19.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Marea-Britanie-recunoaste-%E2%80%9Eanomaliile-statistice-Mii-de-decese-de-covid-19-vor-fi-eliminate-din-bilantul-oficial-al-guvernului-dupa-rectificari-ce-arata-ca-in-acesta-au-fost-incluse-si-persoane-dcededate-din-alte-cauze-162512
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...