Marea Britanie: Tinerele generații sunt, actualmente, distruse de educația bizară, progresistă, marxistă, socialistă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bărbații se simt din ce în ce mai puțin bărbați, în timp ce femeile se simt din ce în ce mai puțin femei

Tinerii britanici au fost chemați să-și dea o notă între 0 și 6 pe scara masculinității și a feminității lor, 0 însemnând că au o percepție „complet masculină” despre ei înșiși, iar 6 însemnând că au o percepție „complet feminină” despre ei înșiși.


Rezultatele studiului întreprins de YouGov, o societate internațională de studii de piață prin intermediul internetului, sunt figurate în graficul de mai jos:

Între 18 și 24 de ani, doar 2% dintre tineri se simt „complet masculini” și doar 14% dintre tinere se simt „complet feminine”. Alterarea percepției tinerilor în ceea ce privește masculinitatea și feminitatea lor se datorează intensei educații progresiste ce a avut loc în ultimii 25 de ani, aceasta chiar agresivă în ultimii 15 ani.
Prin comparație, la persoanele cu vârste de peste 65 de ani percepția masculinității și a feminității lor nu este alterată. Așa cum se observă din acest grafic, percepția acută a masculinității și feminității scade dramatic pe măsură ce ajungem la generațiile tinere.
Scopul acestei alterări și alienări induse tinerelor generații în ceea ce privește percepția propriei lor masculinități și feminități este unul singur : distrugerea familiei tradiționale și încurajarea și răspândirea conviețuirilor sociale „alternative”.

Manipularea si controlul copiilor

Dispariția familiei tradiționale, familii care au copii naturali, va duce în timp și la dispariția statelor naționale.

Situația este similară în tot restul Uniunii Europene, precum și în Statele Unite.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9967
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Război în toată regula între SUA și Rusia în Siria. Militarii americani au ucis sute de mercenari ruși, în cea mai sângeroasă confruntare dintre cele două puteri, de la Războiul Rece
Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
Istoria sistemului financiar al SUA: "Declaratia de Independenta", George Washington, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, Rothschild, Rockefeller si Banca Federala de Rezerve
Șeful spionajului american: "Vă putem spiona cu ajutorul frigiderului, becurilor sau termostatelor!"
Capcanele Pactului ONU pentru Migrație? "Șterge deosebirile dintre migrația legală și cea ilegală" și "pune imigrația printre drepturile omului"
Curtea Supremă a SUA îi dă dreptate lui Trump privind blocarea accesului "refugiaților"
Lungul marș prin instituții – Antonio Gramsci și falsa societate civilă
În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Terorismul islamist - creat la Casa Albă! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Noi dezvăluiri WikiLeaks despre cum CIA controlează computerele: Singurul antivirus care rezistă
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro