Marea Britanie: Tinerele generații sunt, actualmente, distruse de educația bizară, progresistă, marxistă, socialistă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bărbații se simt din ce în ce mai puțin bărbați, în timp ce femeile se simt din ce în ce mai puțin femei

Tinerii britanici au fost chemați să-și dea o notă între 0 și 6 pe scara masculinității și a feminității lor, 0 însemnând că au o percepție „complet masculină” despre ei înșiși, iar 6 însemnând că au o percepție „complet feminină” despre ei înșiși.


Rezultatele studiului întreprins de YouGov, o societate internațională de studii de piață prin intermediul internetului, sunt figurate în graficul de mai jos:

Între 18 și 24 de ani, doar 2% dintre tineri se simt „complet masculini” și doar 14% dintre tinere se simt „complet feminine”. Alterarea percepției tinerilor în ceea ce privește masculinitatea și feminitatea lor se datorează intensei educații progresiste ce a avut loc în ultimii 25 de ani, aceasta chiar agresivă în ultimii 15 ani.
Prin comparație, la persoanele cu vârste de peste 65 de ani percepția masculinității și a feminității lor nu este alterată. Așa cum se observă din acest grafic, percepția acută a masculinității și feminității scade dramatic pe măsură ce ajungem la generațiile tinere.
Scopul acestei alterări și alienări induse tinerelor generații în ceea ce privește percepția propriei lor masculinități și feminități este unul singur : distrugerea familiei tradiționale și încurajarea și răspândirea conviețuirilor sociale „alternative”.

Manipularea si controlul copiilor

Dispariția familiei tradiționale, familii care au copii naturali, va duce în timp și la dispariția statelor naționale.

Situația este similară în tot restul Uniunii Europene, precum și în Statele Unite.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9967
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...