Marea escrocherie mondială – industria apei îmbuteliate

by “Te-ai intrebat vreodata de ce suntem fortati sa consumam apa imbuteliata in sticle de plastic desi nu au nici o priprietate speciala fata de apa potabila de la robinet? Te-ai intrebat de ce aceasta escrocherie mondiala a apei potabile imbuteliate este o miza extrem de mare si a atins […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Te-ai intrebat vreodata de ce suntem fortati sa consumam apa imbuteliata in sticle de plastic desi nu au nici o priprietate speciala fata de apa potabila de la robinet?

Te-ai intrebat de ce aceasta escrocherie mondiala a apei potabile imbuteliate este o miza extrem de mare si a atins din plin mai ales buzunarele romanilor? Vezi cateba referinte despre acest subiect iar in pagina urmatoare urmareste doua filme documentare care te vor convinge ca nu este o conspiratie ci o mare pacaleala industria apei potabile imbuteliata.


Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.

Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene.


apa-imbuteliata_05407800

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.”[1]

Video

SURSE

  1. http://caplimpede.ro/marea-escrocherie-mondiala-industria-apei-imbuteliate-video/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
George Orwell - "1984" - Big Brother, Poliția Gândirii și Corectitudinea Politică
Masoneria şi ritualurile satanice
Nick Rockefeller despre terorism, microcipuri, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și sfârșitul libertății umane
Iranul a dezvoltat "tatăl tuturor bombelor". SUA au susținut teroriștii ISIS
În Venezuela are loc o lovitură de stat orchestrată de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Nicolas Maduro și acuză SUA: în Venezuela are loc o tentativă de preluare ilegală a puterii și au condamnat imixtiunea SUA în problemele interne ale altor state
UPDATE Vladimir Putin anunță că Rusia va expulza 755 de diplomați americani
Slobodan Milosevic: "Țările aflate sub dominație străină iși uită repede trecutul, istoria, tradițiile, simbolurile naționale, modul lor de viață și uneori chiar propria limbă"
Rusia va trimite o misiune pentru a verifica dacă americanii au ajuns într-adevăr pe Lună
Războiul din Iugoslavia și crimele de război comise de SUA și NATO
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro