Marea Finanță Mondială

Distribuie!

Pentru a-si pune in plicare planul pentru crearea Noii Ordini Mondiale, Iluminatii sau Oculta Mondiala a/au creat Marea Finanta Mondiala. Aceasta, prin organismele ei: Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Bank of International Settlement, Federal Reserve Bank si Kissinger Associates Inc., carora le sunt subordonate celelalte banci mari ale lumii, incearca si, in mare parte au reusit, sa preia controlul economic pe Terra.

Prin crearea organizatiei „Kissinger Associates Inc.”, al carui comitet este format din magnati ai petrolului si presedinti ai Aspen-Institutes: Robert O. Anderson, lordul Carrington – fost ministru de Externe al lui Thatcher si lordul Role of Ipsden – directorul Bancii engleze si al Bancii Warburg, incepand din 1982 cele mai importante banci de pe Wall Street si guvernul american au impus tarilor datornice conditii zdrobitoare de rambursare a datoriilor.


La ora actuala, Fondul Monetar International (FMI), Federal Reserve Bank (FED) si Banca Angliei sunt considerate „politia mondiala” pentru a strange datoriile de la toate tarile care s-au imprumutat.

SURSE


  1. Teodor Filip – „Conspiratia Satanei”, vol. II, pag. 61

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...