Marea Piramidă adăpostește secrete extraterestre

Distribuie!

„Piramidele egiptene ascund un mister care nici până în ziua de astăzi nu a fost desluşit. În timp ce unii arheologi sunt de părere că ele sunt creaţia vechilor egipteni, există şi voci care susţin că pe undeva a existat şi mâna unor civilizaţii net superioare omului în ridicarea unor asemenea minuni.

Dr Ala Shaheen, şeful secţiei de Arheologie din cadrul Universităţii din Cairo, este unul dintre pionierii arheologilor care susţine necondiţionat faptul că Piramida din Giza a fost ridicată cu ajutorul tehnologiei extraterestre. În clipa în care profesorul universitar a fost întrebat de către un ziarist polonez despre cum a fost construită Marea Piramidă el a replicat: ”  nu pot să confirm sau să neg că extratereștrii au construit-o, dar în Marea Piramidă se afla ceva care nu aparține acestei lumi”.


După această declaraţie şocantă, Shaheen refuzat să mai ofere şi alte detalii despre acesta poveste.

Undeva pe la sfârşitul anilor ’90, un film documentar, intitulat „Fişierele Secrete ale KGB-ului”, demonstrează faptul că ruşii descoperiseră mormântul unui extraterestru umanoid şi ceea ce era îngropat chiar sub piramida. Acest documentar se referă exact la acelaşi lucru despre care discuta şi profesorul universitar egiptean.


Scrierile antice egiptene fac referinţă, în cele mai multe cazuri, la anumite fiinţe care au coborât din cer şi i-au învăţat pe oameni înțelepciunea lor. Cele mai multe dintre simbolurile descoperite în interiorul piramidelor seamănă cu OZN-uri sau chiar extratereştrii. Este posibil ca extratereştrii să fi construit Marea Piramidă, iar egiptenii să fi învăţat tehnică?

O legendă egipteană pomenește de Tep Zepi sau „prima dată”. Aceasta este o epocă în care „zeii” au coborât din ceruri şi au modelat Pământul din noroi şi apă. Este posibil ca aceşti extratereştrii, care zburau cu „bărcile” lor să fi coborât pe Pământ şi să le fi adus faraonilor legile şi înţelepciunea lor? Aceste legende au fost date uitării odată cu trecere anilor, dar se pare că misterul este cunoscut doar de foarte puţini oameni.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/marea-piramida-adaposteste-secrete-extraterestre
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...