Marea Piramidă din Egipt a fost construită exact în centrul suprafeței Pământului

by “Piramidele egiptene au fost întotdeauna considerate drept cele misterioase construcţii de pe Pământ. Nimeni nu ştie cine le-a construit, de către cine şi la ce scop servesc ele, deşi au fost emise de-a lungul timpului extrem de multe teorii. Dar, cea mai celebră piramidă egipteană este cea de la […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Piramidele egiptene au fost întotdeauna considerate drept cele misterioase construcţii de pe Pământ. Nimeni nu ştie cine le-a construit, de către cine şi la ce scop servesc ele, deşi au fost emise de-a lungul timpului extrem de multe teorii.

Dar, cea mai celebră piramidă egipteană este cea de la Giza. Cunoscută sub numele de Marea Piramidă a lui Keops, aceasta se află pe lista celor șapte minuni ale lumii antice; ea a fost cea mai înaltă construcție din lume zeci de secole, până în secolul al XIX-lea, în 1889, când a fost construit Turnul Eiffel din Paris. Piramida lui Keops avea, la început, 146 metri înălţime, dar azi are doar 138 metri înălțime, ca urmare a eroziunii produse de-a lungul secolelor.


De ce-am făcut toată această descriere a piramidei lui Keops? Pentru că vă invit să lecturaţi o mică teorie fascinantă. V-aţi gândit vreodată unde se află centrul suprafeţei Pământului? Ei bine… chiar în piramida lui Keops!

Prin piramidă, de la est la vest, trece axa cea mai lungă de pe Pământ, pe care se găseşte pământ (nu şi ape – mări şi oceane), aici regăsindu-se teritorii din Asia, Africa şi America. Similar, meridianul cel mai lung ce cuprinde doar uscat încorporează Asia, Africa, Europa şi Antarctica, şi, de asemenea, trece prin piramidă.


Cum Pământul nostru are suficient pământ pentru a oferi 3 miliarde de posibile locaţii pentru o asemenea construcţie, şansele ca o piramidă ca Keops să fi fost construită tocmai în Giza (Egipt) sunt de 1 la 3 miliarde! Adică, extrem de mici!

Cine mai crede în coincidenţe? Acest lucru arată că o civilizaţie extrem de avansată a ştiut exact configuraţia Pământului şi a ales să construiască “piramida lui Keops” exact în centru. Iar cunoaşterea precisă a suprafaţei Pământului înseamnă crearea unor hărţi din sateliţi!

Cine deţinea sateliţi acum peste 4.000 de ani!? Vechii egipteni? Sau aceştia au obţinut informaţiile de la alte civilizaţii anterioare ale Pământului? E posibil ca egiptenii antici să se tragă din atlanţi, care au fost extrem de avansaţi din punct de vedere tehnologic!?

Asemenea lucru îl spuneam şi eu într-un articol extrem de recent (Istoricii nu vor să recunoască faptul că vechii egipteni se trag din atlanţi, şi mai precis din Thot, preotul Atlantidei! Piramidele egiptene reprezintă o tehnologie atlantă!)”[1]

Sub Marea Piramida din Egipt, la 260 m adancime, se afla o camera de forma unui cub cu latura de 6 metri. Aceasta Camera a Inregistrarilor se afla pur si simplu plantata sub pamant, fara a avea vreo legatura cu Marea Piramida, desi de la Marea Piramida a fost sapat un tunel antic, care trebuia sa ajunga la aceasta inacapere, insa masuratorile topometrice au indicat faptul ca acel tunel este gresit sapat si nu ar fi ajuns acolo.

pyramides_6

Imediat dupa descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi, in august 2003, unul dintre cele trei tuneluri subpamantene duc exact catre aceasta incapere. In perioada septembrie 2003 – iulie 2004, o echipa de elita romano-americana au avut misiunea de a cercetate toate aceste tuneluri, printre care si acesta si au ajuns si in interiorul acestei Camere a Inregistrarilor, care, de fapt, este o uriasa Biblioteca Universala, unde se afla mii de tablite care contin inregistrate informatii sub forma de holograme din istoria omenirii si a universului.

Pe langa acestea, in Camera se afla si o masina antica de calatorit in timp, un cristal rubiniu special, dar si o platforma antigravitationala. Chiar si tunelul respectiv ce face legatura dintre Camera Inregistrarilor si Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi este unul ciudat, in sensul ca acest tunel nu este sapat efectiv prin pamant, ci este o creatie virtuala, care apare si dispare la comanda data de pe panoul de la intrare in el, din Sala Proiectiilor.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/camera-inregistrarilor-o-biblioteca-universala-aflata-sub-marea-piramida-din-egipt/

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/marea-piramida-a-lui-keops-veche-de-peste-4-milenii-se-gaseste-exact-in-centrul-suprafetei-pamantului-cine-a-construit-o-trebuia-sa-aiba-harti-sofisticate-din-sateliti/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro