Marele actor Florin Zamfirescu despre Soros și sodomia europeană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„”Din ce în ce mai multe voci aduc slavă lui Soros; ce e rău în a eradica viciile și anormalul europenilor? Ce vom alege? Corupția și sodomia europeană”

BUCUREȘTI, 19 aprilie, Sputnik. Într-o recentă postare pe Facebook, cunoscutul actor Florin Zamfirescu aduce critici dure posturilor de televiziune care fac propagandă controversatului magnat George Soros. El asociază această propagandă cu inocularea ideii de înapoiere a românilor care se opun ideilor, „binefacerilor”lui Soros.


„Din ce în ce mai multe voci aduc slavă lui Soros!”, scrie Zamfirescu. „Posturi TV fac propagandă acestui mecena al culturii, al științei și al artelor. Ce avem cu el? Pentru ce ne opunem binefacerilor sale generoase? Suntem copleșiți de argumente „logice”, ni se arată cât de înapoiati suntem, în drumul nostru spre plutonul de execuție…”.

Ridiculizând atitudinea acestor propagandiști, Zamfirescu scrie că „În curând se va face propagandă pentru „sharia” — cu aceleași argumente logice”. Iar pentru a sublinia aspectele anormale ale acetorn demersuri, Florin Zamfirescu pune cititorul în fața unei posibile alegeri paradoxale: „Ce e rău în a eradica viciile și anormalul europenilor? Ce vom alege? Corupția și sodomia europeană, sau curățenia lumii arabe cu toate duritățile ei?”


Răspunsul artistului naționalist este o întoarcere la tradiția gândirii ancestrale românești, de asemenea paradoxală. „Ne rămâne doar calea de mijloc a ciobanului mioritic: Iar de-o fi să mor În câmp de mohor?” Florin Zamfirescu are de mai mult timp luări de poziție pe teme naționale, el întreprinzând și un demers politic, candidând la alegerile parlamentare în 2016 din partea Partidului România Mare”. Zamfirescu a fost rector al UNATC și are una dintre cele mai bogate filmografii din România.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/politics/20170419/12240753/actor-florin-zamfirescu-soros-sodomie-european.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...