Marii bancheri internaţionali cheltuie miliarde de dolari pe programe nucleare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Naţiunile înarmate nuclear cheltuie peste 100 de miliarde de dolari în fiecare an pe programe nucleare. Instituţiile cel mai puternic implicate în finanţarea fabricanţilor de arme nucleare sunt băncile: Bank of America, BlackRock şi JP Morgan Chase din Statele Unite, BNP Paribas din Franţa, Allianz şi Deutche Bank din Germania, Mitsubishi UFJ Financial Group din Japonia, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) şi Banco Santander din Spania, Credit Suisse şi UBS din Elveţia, HSBC, Lloyds şi Royal Bank of Scotland din Marea Britanie.

Aceasta demonstrează fără echivoc că marii bancheri internaţionali sunt în realitate cei responsabili de nenorocirile care se petrec actualmente pe Terra. Bancherii sunt, de fapt, cumpliţii negustori ai morţii, care profită de pe urma distrugerii celorlalţi, iar afacerea cu războiul este pentru ei foarte profitabilă, căci conduce la reducerea populaţiei, la ruinarea economiilor şi la subjugarea mai uşoară a statelor sărăcite în acest fel (vezi cazurile tragice ale Irakului, Afganistanului şi Libiei), în vreme ce pentru toate celelalte fiinţe umane de pe planeta Pământ, înarmarea şi războaiele sunt devastatoare şi reprezintă semnul că urâciunea pustiirii a venit deja şi că trăim vremurile apocaliptice.


SUA razboi

Naţiunile ce dispun de arma nucleară cheltuie peste 100 de miliarde de dolari în fiecare an pentru asamblarea noilor focoase, pentru modernizarea celor vechi şi pentru construirea rachetelor balistice, a bombardierelor şi a submarinelor care le lansează. SUA are încă aproximativ 2.500 de arme nucleare desfăşurate şi 2.600 de rezervă. SUA şi UK deţin 90% din toate armele nucleare.

Averile în continuă creştere ale marilor miliardari agravează din ce în ce mai mult sărăcia şi inegalitatea în lume


Ca rezultat direct al politicilor financiare actuale, cei mai bogaţi oameni ai lumii au ajuns să fie şi mai bogaţi, adunând în plus 241 de miliarde de dolari în anul 2012. Câteva din politicile responsabile pentru acest fenomen sunt: privatizarea activelor publice, controlul salarial şi distrugerea negocierii colective. Aceleaşi politici care îi îmbogăţesc şi mai mult pe cei mai bogaţi cauzează greutăţi colosale pentru restul populaţiei lumii.

Această situaţie este atribuită politicilor neoliberale, care produc rezultate economice contrare celor prezise şi chiar promise de către susţinătorii politicii neoliberale.
Acest fapt nu are absolut nimic de-a face cu economia. Are de-a face doar cu obsesia pentru putere a indivizilor lipsiţi de orice Dumnezeu care orchestrează din umbră tot acest joc diabolic pentru a subjuga întreaga lume.

Cei mai bogaţi 1% din întreaga lume îşi dosesc miile de miliarde de dolari în „paradisurile fiscale“

Deşi sunt prezentaţi mai mereu la modul admirativ şi laudativ, adevărul este că cei mai bogaţi 1% indivizi din întrega lume au dosit sume cuprinse între 21 şi 32 de mii de miliarde de dolari în „paradisurile fiscale“, prin intermediul unor companii offshore, în scopul de a se sustrage impozitelor. Fac parte din vârful de 1 procent din numărul marilor bogătaşi ai lumii au ascuns bogăţii mai mari decât producţia economică anuală.
În SUA, cele mai mari şapte bănci din SUA deţin mai mult de 10 miliarde de dolari în active, înregistrate în peste 14.000 de „companii subsidiare“ înfiinţate pentru a evita plătirea taxelor.

Un adevăr la care foarte puţini dintre noi au reflectat cu adevărat: dobânzile bancare provoacă creşterea a tuturor preţurilor

Puțini oameni știu actualmente că un procent uimitor din prețul tuturor produselor pe care le cumpărăm este cauzat de practica satanică a cametei, care astăzi este numită cu un termen elegant „dobândă“. Toate investiţiile în afaceri se bazează pe împrumuturi bancare, ale căror dobânzi aberante se regăsesc în adaosurile comerciale plătite de populaţie.

Astfel, adaosurile comerciale variază de la 12% pentru colectarea gunoiului până la 30% pentru apa potabilă. Pătura de jos a societății, care reprezintă 80% din populație, plătește sumele exorbitante corespunzătoare dobânzilor care se ascund în preţuri, pe care le adună pătura de la vârful societății, care reprezintă 10% din populație, ceea ce face ca dobânda, sau altfel spus camăta, să reprezinte un impozit pe care cei săraci îl plătesc celor bogați.

Dacă banii extorcați astfel sub forma dobânzilor ar fi înapoiați oamenilor, atunci practic tot ceea ce noi cumpărăm ar fi mai ieftin.

SURSE

  1. https://searchnewsglobal.wordpress.com/2016/01/30/marii-bancheri-internationali-cheltuie-miliarde-de-dolari-pe-programe-nucleare/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE

Războiul din Somalia (1993)

Rușii au creat o armură pentru soldați inspirată din Star Wars

Tunelul din Munții Bucegi către Munții Buzăului, Irak, Gobi și Tibet

În 1968, Armata Română a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusești care voiau să invadeze țara

Închide