Marii Blonzi – extratereștrii benefici și avansați din constelația Pleiade

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cine sunt pleiadienii? Nişte extratereştri avansaţi din constelaţia Pleiadelor, ce trăiesc la peste 500 de ani-lumină distanţă faţă de noi şi care pot călători în timp şi spaţiu cu ajutorul conştiinţei!

Pleiadele reprezintă un grup de stele frumoase situate în constelația Taurului. Cu un telescop, puteți vedea aproximativ o sută de stele. Fără un telescop, puteți vedea doar șase sau șapte stele.


Conform legendelor antice, se spune că stelele sunt surorile și fiicele lui Atlas. Cele șapte stele luminoase care i-au ajutat pe marinari în călătoriile lor sunt: Alcyone, Merope, Celeno, Taygeta, Sterope, Electra și Maia. Ele au fost cunoscute de mii de ani, fiind înconjurate de legende și povești fascinante chiar și în ziua de azi.

Conform legendelor indienilor Cherokee, se spune că oamenii își au originea în Pleiade, de foarte mult timp. Fiinţe necunoscute din Pleiade au venit pe Pământ pentru a aduce lumină, cunoaştere, dar şi creaţie. Tot aceleaşi legende spun că extratereştrii din Pleiade (pleiadienii) sunt mult mai evoluaţi decât noi, de aceea i-am putea considera pe pleiadieni ca fiind fiinţe iluminate.


Deşi extratereştrii din Pleiade se află la o distanţă considerabilă faţă de noi (circa 500 de ani-lumină), ei au învăţat să meargă în alte lumi, nu întotdeauna doar la bordul navelor spaţiale. Ei înţeleg frica noastră de necunoscut, aşa că au venit să ne ajute în multiple modalităţi care nu sunt ameninţătoare.

Ei vin acum, uneori în formă fizică, alteori prin intermediul conştiinţei umane, pentru a ne ajuta. Oricum, pleiadienii se folosesc de conştiinţă pentru a face călătorii în timp şi spaţiu.”[1]

Mesajul Marilor Blonzi

„In data de 30 Aprilie 1962, un functionar din Catania, Eugenio Siragusa, a avut in intalnire parca programata, pe Mt. Etna cu doi extraterestrii de 1.85 m inaltime, masivi, cu par blond si lung, iar acestia i-au transmis un mesaj in italiana: „Pace Tie”. Acest mesaj arata ca sunt fiinte extraterestre elevate spiritual, acestia se numea Ashtar Sheran si Itakar. Ashtar va deveni un nume celebru in lumea ufologilor.

Acestia i-au transmis un mesaj de salvare a Terrei, adresat guvernantilor de pe Terra, adica reptilienilor care ne conduc Terra. Totodata, i-au spus ca sunt reprezentantii unei confederatii intergalactice din care fac parte numeroase alte planete populate.

Ei sunt tutorii speciei umane, fratii mai mari, care ne poarta de grija, asemanatori ca si noi oamenii, mai inalti ca media inaltimii populatiei umane de pe terra, insa ei sunt fratii nostrii de acelasi sange, dat fiind faptul ca ei sunt defapt atlantii uriasi care au colonizat terra acum sute de mii de ani, incepand din zona Ardealului de astazi.

Alti blonzi, de peste 2 m, cu care s-a intalnit Siragusa, din Confederatia Andromeda, afirmau ca sunt filiati la Uniunea Cosmica Stelara.Cert este ca majoritatea amintesc mereu de o organizatie galactica, interplanetara sau intergalactica.

In 1961, costaricanul Enrique Castillo Ricon a cunoscut mai multi pleiadeeni, cintre care unul era… elvetian. Acestia i-au transmis mai multe mesaje interesante pt noi si anume:

„1. vin din Constelatia Pleiadelor pe care voi o numiti Closca cu Pui si despre care credeti ca se afla la 328 ani-lumina de Pamant dar va inselati, deoarece se afla la 550 ani-lumina de voi, closca cu pui de aur este o denumire data de geto-daci.

2. teoria relativitatii, demonstrata de Einstein, nu sta in picioare, deoarece viteza luminii este mai mare de 300.000 km/sec, iudeul Einstein a fost transformat (pe numeroase falsuri) in cel mai mare savant din Istoria Omenirii, in timp ce adevaratul SAVANT, romanul Nicolae Tesla este si acum ignorat si ridiculizat.

3. societatea lor a coordonat si pana acum, indirect, dezvoltarea Omenirii: membrii acesteia intrau in contact cu inteleptii si profetii Pamantului si le transmiteau cunostintele civilizatiei lor

4. numai in America de Sud, membrii Comunitatii Fratesti a Universului au infiintat 10 colonii cu pamanteni dati disparuti, pentru care prioritara intalnirea cu Dumnezeu, care se petrece in interiorul fiecaruia. Conform afirmatiilor acestor extraterestrii Terra cu acest teritoriu al universului se afla sub coordonarea si supravegherea fiintelor elevate spiritual si anume Consiliul Suprem, ce-si are sediul galaxia Andromeda”.”[2]

Preston B. Nichols, directorul experimentului Montauk, susține că a fost crescut în Pleiade de către extratereștri

„Preston B. Nichols, directorul celui mai incredibil program stiintific din istoria Omenirii si anume Programul Montauk, continuatorul Experimentului Philadelphia.

Cea ce s-a realizat la Montauk depaseste orice imaginatie de tip SF, deoarece au fost trimisi aproape 10.000 de „copii ai strazii” in viitor (cu precadere in anul 6.037) si abandonati acolo in continuumul spatio-temporal, ba chiar s-a ajuns si la teleportari in Spatiu si la manipularea trecutului si viitorului.

Amintirile sale au fost publicate intr-o carte intitulata „Intalnire in Pleiade”. La prima „vizita”, la 15 ani, mai intai a facut o escala pe una din „lunile” lui Jupiter, Europa unde a mancat regeste si a constatat ca ET se distreaza la fel ca pamantenii de azi: filme, jocuri pe calculator etc…

Dupa o calatorie de 24 ore terestre a ajuns pe una din planetele din Pleiade, numita de ei Alderon. Peisaje extraordinare, aerul si apa foarte curate, fauna –  foarte asemanatoare cu cele de pe Terra, soarele fiind similar. Cea ce mai relateaza Nichols este ca: „oamenii aratau la fel ca NOI dar mult mai sanatosi”, iar casele lor ca cele de pe terra mobilate bogat, avand opere de arta, majoritatea picturi cu peisaje ale naturii. Mai aveau si ecrane pe post de televizoare, care transmiteau sonorul direct simturilor”.
Nichols mai spune deasemenea ca acolo nu exista Sistem MONETAR, vechicule si probleme de sanatate.

Traiesc 1.000 de ami de-ai lor (700 ani terestrii) iar majoritatea seamana leiti unii cu altii, ca si cum ar fi clonati: blonzi cu ochi albastrii. Personalitatile lor sunt la fel de diferite ca pe Terra, pt ca se imbraca simplu, de regula intr-o singura culoare si anume Robe Albe.

Mai relateaza de asemenea ca in Pleiade nu exista criminalitate, societatea lor fiind una libera si armonioasa, o utopie pt noi. Fiecare individ este incurajat sa-si asume o misiune sau o sarcina, iar singura si cea mai mare crima pe care o pot comite este amestecul in treburile altui individ sau ale altei civilizatii, de aici reiese faptul ca acestia considera o „crima” interventia in alte rase, cea ce este corect.

In Pleiade se afla 6 planete. Toate sunt locuite si alcatuiesc o civilizatie comuna:

„Trei din aceste lumi seamana foarte mult cu a noastra. Planeta Arian este centrul filozofic si cultural. Alderon este centrul tehnologic Aldebaran, ca observatie acesti Aldebarieni au sprijinit tehnologic pe nazisti… Celelalte tre planetei nu sunt populate cu fiinte umane, deoarece fiintele care traiesc pe ele sunt alcatuite din energie pura”.

Nichols afirma ca a fost pregatit de savantul sef din Pleiade si il putem crede, tinand cont de biografia sa.”[2]

mysticesoteric.com_pleiadians

Cartea lui Preston B. Nichols scrisa impreuna cu Peter Moon, „Intalnire in Pleiade”[3] este o mina de informatii, care nu trebuie ratata.

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/cine-sunt-pleiadienii-niste-extraterestri-avansati-din-constelatia-pleiadelor-ce-traiesc-la-peste-500-de-ani-lumina-distanta-fata-de-noi-si-care-pot-calatori-in-timp-si-spatiu-cu-ajutorul-constiinte/
  2. Eugen Delcea – „Iisus, fiul Daciei”, Editura Obiectiv.
  3. Preston B. Nichols si Peter Moon – „Intalnire in Pleiade”, Editura Daksha.
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...