Marilyn Manson și Johnny Deep în videoclipul satanist “Say10”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“MARILYN MANSON si JOHNNY DEPP in videoclipul satanist “SAY10”

Iata ce putem citi la VIDEO 18+: Noul clip Marilyn Manson „SAY10” îl are pe Johnny Deep îl rolul unui Dumnezeu decăzut. de pe ROCKON:


Marilyn Manson a lansat clipul celui de al doilea single, SAY10, piesă care trebuia iniţial să dea titlul celui mai recent album, Heaven Upside Down.
În clip apare actorul şi prietenul lui MansonJohnny Depp, în rolul unui Dumnezeu decăzut şi este plin de femei prinse în ghearele plăcerilor carnale şi decadente.

Clipul oficial este plin de simboluri edificatoare. Ar fi fost un util material de studiu pentru ce inseamna Marilyn Manson si rock-ul in general. Dar este plin si de fete goale, asa ca nu-l postam.

Iata totusi o varianta din concert:


Nu apare si Johnny Depp. In clipul oficial insa, il vedem in scene precum cea de mai jos (stanga), cand Marilyn Manson (dreapta) repeta obsesiv:

So you say „GOD” and I say „SAY10”

SAY10, adica SAY TEN, adica … satan.

Iata si o alta celebra melodie a sa:

Adept infocat al satanismului lui Anton Szandor LaVey, Marilyn Manson este unul dintre propovaduitorii filosofiei lui Crowley, alaturi de Led Zeppelin, Jim Morrison, Clash, Beatles, Red Hot Chili Papers (care la decernarea premiilor MTV multumea lui satan), Ministry (albumul “Psalmul 69” fiind una din culmile mizeriei umane), Rolling Stones, Sting, David Bowie, etc.

Pe numele sau real Brian Hugh Warner (1969 -), si-a pus acest pseudonim dupa Marilyn Monroe si Charles Manson (celebrul criminal).”[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/10/11/marilyn-manson-si-johnny-depp-videoclipul-satanist-say10/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !

Locul de pe Pământ unde timpul curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada

„Ceasul” solar vechi de 2000 de ani descoperit la Cumpăna (județul Constanța) poate fi încă funcțional

Neomarxiştii din presa noastră îi consideră pe cei care vorbesc de moştenirea dacică a poporului nostru drept… “dacopaţi”! Iată dovezile, din secolele trecute, care arată că noi eram consideraţi până în secolul al XIX-lea drept daci!

Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist

Închide