Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO

Distribuie!

„Candidatul Frontului Național la prezidențiale franceze din 2017, Marine Le Pen, promite într-un interviu în presa grecească că va scoate Franța din UE și NATO.

„Frexit va fi o parte a politicii mele” , a spus ea într -un interviu publicat de Dimokratia. „Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a vota pentru eliberarea din sclavie și șantajul impus de tehnocrați , la Bruxelles, pentru a reveni la suveranitatea țării.”, mai afirmă liderul FN.


„NATO nu mai e necesar A fost creat atunci când a existat un risc din Pactul de la Varșovia și expansionismul comunist al Uniunii Sovietice” , a spus Le Pen. „Uniunea Sovietică nu mai există, și nici Pactul de la Varșovia. Washingtonul susține prezența NATO pentru a servi obiectivelor sale în Europa. „, a susținut ea.”[1]

NATO este o organizatie terorista. Cine spune asta? Istoria. Atacul asupra Serbiei, atacul asupra Irakului, atacul asupra Libiei sunt cateva dintre exemplele agresiunii NATO.


NATO nu are nici un fel de legatura cu „democratia” si „libertatea”, ci este armata Noii Ordini Mondiale, folosita de catre globalisti pentru a ameninta sau a ataca diverse state care nu accepta Noua Ordine Mondiala.

NATO a condus malefica operatiune Gladio in perioada 1949-1980, atunci cand impreuna cu CIA si MI6 au orchestrat atentate teroriste cu scopul de a-i invinovatii pe adeptii stangii si pe comunisti.

Acesta este nationalism adevarat, nu asa-zisul „nationalism” din Romania, care, de fapt, este o amestecatura dintre nationalism si internationalism.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/marine-le-pen-promite-ca-va-scoate-franta-din-ue-si-nato/
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...