Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”

Distribuie!

„Mai multe sute de naționaliști îmbrăcați în negru au manifestat sâmbătă seară pe străzile orașului Sofia.

„Nu acceptăm să fim catalogați drept antisemiți, neonaziști sau fasciști. Suntem doar naționaliști”, a declarat pentru AFP liderul marșului, Zvezdomir Andronov, în replică la felul în care este relatată manifestația de către o parte a presei.
La manifestație au luat parte și foarte mulți oameni veniți din diferite țări europene.
Suedezul Robert Eklund, din cadrul Mișcării de Rezistență Nordică, a explicat că a venit în Bulgaria „pentru a lupta împotriva unui dușman comun: multiculturalismul, globalizarea și Uniunea Europeană”. El și-a exprimat dorința de „a se pune capăt imigrației non-europene”.
Manifestanții au defilat pe străzile din centrul Sofiei timp de peste două ore, aprinzând torțe.”[1]

Oamenii isi dau seama ca globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna dictatura globala si sustin nationalismul. Nationalismul inseamna promovarea valorilor nationale (cultura, religie, istorie, traditie). Globalistii vor sa distruga valorile nationale pentru a instaura Noua Ordine Mondiala.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Mars-al-nationalistilor-bulgari-pe-strazile-din-Sofia.-Manifestantii-au-cerut-%E2%80%9Ea-se-pune-capat-imigratiei-non-europene-149348
  2. Foto: blacknews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...