Martie 2017 – o lună a furtunilor magnetice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oamenii de stiinta atentioneaza ca inceputul primaverii va fi marcat de puternice furtuni magnetice. Avertismentul se adreseaza in special persoanelor meteodependente si cu diferite afectiuni. In plus, fenomenul poate afecta sfera electromagnetica a planetei noasre.

In aceste conditii, persoanele care sufera de afectiuni cardio-vasculare s-ar putea confrunta cu o stare de disconfort, stari de ameteala si oboseala.


Furtuni magnetice si-au inregistrat deja in primele trei zile ale acestei luni, urmatoarele fiind anuntate pentru 16, 17 si 23. Zile cand se vor produce importante oscilatii ale undelor electromagnetice.

Furtunile magnetice influenteaza sfera electromagnetica a Pamantului. Acest lucru poate inrautarea starea generatie a anumitor categorii de persoane. Iata de ce, expertii recomanda sa acorde o atentie sporita cei care sufera de hipertensiune, de afectiuni cardio-vasculare, de imunitate scazute si de oboseala acuta.


Persoanele sanatoase pot acuza, la randul lor, dureri de cap, nervozitate si stari de slabiciune. Oamenii de stiinta considera ca, pentru a evita neplacerile generate de aceste fenomenel, merita mai multa odihna si un program destul de lejer.”[1]

SURSE

  1. http://incomemagazine.ro/articole/avertisment-martie-o-luna-a-furtunilor-magnetice
  2. Foto: incomemagazine.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...