Martori sirieni ai falsificării atacului chimic povestesc la Haga ce s-a întâmplat în aceea zi

Distribuie!

„Diplomații ruși au reușit să aducă la Haga mai mulți localnici ai orașului sirian Douma unde pe data de 7 aprilie a avut loc regizarea unui presupus atac chimic. Falsul atac chimic a fost regizat de Căștile Albe, un ONG finanțat de SUA și Marea Britanie.

Bineînțeles, pentru a ne impresiona, în filmarea Căștilor Albe apar copii care se îneacă de la clor. Însă, nimeni nu își pune întrebarea de ce în urma presupusului atac chimic nu au avut de suferit adulți și de ce activiștii Căștilor Albe lichidează chipurile „arma chimică” fără a purta echipamente de protecție folosind doar un furtun cu apă rece cu care sunt stropiți copiii.


La Haga au luat cuvântul mai mulți medici ai acelui spital din Douma, precum și tatăl unui băiat care apare în filmarea Căștilor Albe. Toți au declarat că pe 7 aprilie, în orașul sirian Douma nu a avut loc niciun atac chimic. Mulți dintre cei care s-au prezentat la spital în acea zi tușeau din cauza prafului și fumului rezultate în urma bombardamentului unor clădiri apropiate, însă nimeni nu avea simptome ale unei otrăviri cu un gaz toxic.

Rusul publică conferința de presă a martorilor sirieni de la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice din Haga. Conferința este tradusă în limba engleză.”[1]


Video

SURSE

  1. https://rusul.ru/martori-sirieni-ai-falsificarii-atacului-chimic-la-haga/
  2. Foto: rusul.ru
  3. Video: RT

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...