Martorii lui Iehova – promoveaza Noua Ordine Mondiala in Romania ! Fondatorul acestei secte, Charles Tazz Russel a fost francmason de grad 33 !

by Am ajuns la o organizatie odioasa cu puternice ramificatii masonice, dupa cum o sa va dati seama imediat. O altă sectă bazată pe controlul minţii şi născută din iudeo-creştinism este cea intitulată Martorii lui Iehova. Membrii acesteia se închină Dumnezeului mânios al evreilor, Iehova, iar fondatorul sectei a fost […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la o organizatie odioasa cu puternice ramificatii masonice, dupa cum o sa va dati seama imediat. O altă sectă bazată pe controlul minţii şi născută din iudeo-creştinism este cea intitulată Martorii lui Iehova. Membrii acesteia se închină Dumnezeului mânios al evreilor, Iehova, iar fondatorul sectei a fost pedofilul Charles Taze Russell, un francmason de rang înalt. Toate aceste religii nu au alt scop decât acela de a controla populaţia, de a crea conflicte între oameni şi de a diviza masele. Viziunile Fecioarei Maria care au urmat de-a lungul secolelor, întărind credinţa în cultul creştin, au urmat un tipar similar.

Cine este Charles Tazz Russel ?


Potrivit biografiei sale s-a nascut la data de 16 februarie 1852, fiind un evanghelist american, care a pus bazele unei miscari cunoscute ca “Bible Student Movement” (n.tr. Miscarea studentilor bibliei), adica niste studenti de-ai lui Iehova, voi ce altceva credeati ?! Pe langa delirarile din crestinism, acesta a fondat, in 1879, o revista fanatica cu privire la principiile sionismului evreiesc, revista numindu-se “Zion’s Watch Tower and Herlad of Christ’s Presence” (n.tr. Turnul de vedere si Prezenta lui Iisus”).

http://3.bp.blogspot.com/_QcjB84-75-0/SMAazrMql5I/AAAAAAAAAgU/XnLOM0y9-Q8/s400/masonic-center1995.jpg

Pastorul si masonul, Russel omagiat de fratii sai de loja !

Propaganda Martorilor lui Iehova despre sfarsitul lumii care ar fi trebuit sa aiba loc in anul 1914 !

Noua Ordine Mondiala, Guvernare Mondiala si Satanism !


O femeie numită Diana Huston a relatat experienţele sale legate de mişcarea Martorii lui Iehova, intitulată oficial Organizaţia Turnului de Veghe şi Societatea Tractatului.

Ea li s-a alăturat în 1969, atrasă fiind de mesajul paradisului pe pământ. Timp de câţiva ani totul a fost OK, după care aceştia au cerut mai mult şi doreau să obţină un control mai mare. în I997 ea spune că începuseră să apară desene subliminale în aria. revistele şi cărţile lor, cu mesaje stranii şi feţe bizare. Unele dintre acestea sunt detaliate în arhivele de pe pagina web a lui David Icke davidicke.com. La o convenţie din septembrie 1988, ea a vorbit în particular cu unul dintre ..aleşii” executivi. Pe atunci credea că sunt „băieţii buni”. Respectivul era un brunet solid de vreo doi metri înălţime. Privindu-1 în ochi, femeia a constatai cu stupoare că acesta avea o membrană subţire peste ochi. „Nu auzisem de fiinţe reptiliene, dar ochii iui erau ca de şopârlă”, îşi aminteşte ea.

Membrana îi cădea peste ochi când o privea, iar el părea că o cunoaşte, deşi ea nu-şi putea explica pe-alunci de ce. Sentimentul de pericol şi impulsul de a pleca de lângă el era copleşitor. Ea a continuat:

„In cele din urmă am înţeles că liderii noştri nu sunt chiar umani, ci progenituri ai unor fiinţe străine de această planetă. Sunt prea vicleni şi inteligenţi pentru a proveni de aici; un fel de super-rasă de fiinţe ii ghidează dintr-o altă dimensiune. Sunt aici numai pentru un singur motiv, acela de a considera oamenii ca sursă de sclavie pentru plăcerea lor de a tortura şi abuza, de a folosi puterea pentru pedepse crude şi crime”.

Trecând în revistă diferite documente şi cărţi religioase, ea a început să descopere urme de trafic de arme şi droguri (controlat global de Iluminaţi) şi „comploturi pentru a distruge lumea şi a pune stăpânire pe oameni”. Diane a dus „grămada” de dovezi la Agenţia Americană Anti-drog (Drug Enforcement Agency (DEA)), în cadrul unor întâlniri pe care le-a avut cu aceştia, l-au spus că este fie geniu, fie complet nebună. Diane aflase faptul că Organizaţia Martorilor lui Iehova deţinea camere subterane în Brooklvn, New York, iar sediul central se afla în staţia de metrou din Brooklyn, acum abandonată. Ce se poate intampla acolo ? Doar ritualuri sataniste asa cum se intampla intre 21-22 iulie, anual, in Bohemian Grove, celebra padure din nordul Californiei !

Iata pliantele cu Noua Ordine Mondiala promovate de Martorii lui Iehova in Romania !

Martorii lui Iehova - Noua Ordine Mondiala

Martorii lui Iehova - Noua Ordine Mondiala 2

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/satanism-si-sacrificii-de-copii-practicate-la-nivel-inalt-in-cadrul-bisericii-martorii-lui-iehova-si-bisericii-mormone.

P.S. Multumesc cititorului Dan Mocanu pentru informatia adusa !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro