Marxismul Cultural: Multiculturalismul și Planul Kalergi

by “”Moartea Occidentului” Exista pericolul islamizarii Europei ? Intrebarea si-o pune reputatul profesor de istorie, Naill Ferguson, de la Universitatea din New York, in jurnalul “New York Times”. El se foloseste de speculatiile istoricului britanic din secolul XVIII, Edward Gibbon, care, in lucrarea sa, “Delinul si prabusirea Imperiului Roman”, isi […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Moartea Occidentului”

Exista pericolul islamizarii Europei ? Intrebarea si-o pune reputatul profesor de istorie, Naill Ferguson, de la Universitatea din New York, in jurnalul “New York Times”.


El se foloseste de speculatiile istoricului britanic din secolul XVIII, Edward Gibbon, care, in lucrarea sa, “Delinul si prabusirea Imperiului Roman”, isi pune intrebarea:

“Ce s-ar fi intamplat daca in batalia de la Poitiers (732), francezii nu ar fi invins armata invadatoare a musulmanilor ? Oare Europa Occidentala ar fi cazut in mana Islamului ?”


Se stie ca musulmanii doreau sa cucereasca Europa Occidentala pornind din Spania, ultimele lor forte fiind alungate din aceasta tara in 1492. Pe de alta parte, hoardele invadatoare ale temutului razboinic nascut in deserturile Asiei – Gingis-Han – au invadat o parte a Europei (ocolind teritoriul Romaniei), fiind pana la urma invinse, iar inaintarea Imperiului Otoman in Europa rasariteana (Romania a fost din nou ocolita, exceptand bataliile purtate pe teritoriul ei) a fost oprita in celebra batalie de la portile Vienei (1683).

Pacat ca acesti istorici “uita” – intentionat sau nu – contributia adusa de domnitorii romani la oprirea nenumaratelor navaliri, in spatele scutului si sabiei romanului inflorind civilizatiile din Europa centrala si apuseana…

In anul 2002, omul politic american, Patrick Buchanan, a publicat lucrarea “Moartea Occidentului”, in care profetea ca “leaganul civilizatiei occidentale” s-ar putea transforma in “mormantul ei”. La aceasta contribuie doi factori, actuali si in zilele noastre: imigratia din tarile musulmani si scaderea natalitatii in tarile europene.

Realitatea este ca populatia tarilor europene imbatraneste an de an, ceea ce face imposibila mentinerea actualului sistem de protectie sociala. In acest timp, tarile musulmane cunosc o adevarata explozie demografica.”[1]

Planul Kalergi - Idealismul Practic

Totul, asa cum ati vazut, este pus in aplicare de catre globalisti/internationalisti/marxisti/socialisti/multiculturalisti, care actioneaza in baza “Planului Kalergi”.

SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 177.
  2. Foto: romaniafarajustitie.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați
Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: "UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!"
Organizația teroristă HAMAS este creația MOSSAD
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
La 13 ani după ce a aprobat pesticide care paralizează sistemul nervos central al albinelor, Uniunea Europeană recunoaște crima și vrea să le interzică
Iluminații vor cenzurarea internetului și a rețelelor de socializare la nivel global - se tem de adevărurile expuse despre ei și planurile lor pentru omenire
Șef CIA pentru Coreea de Nord: Kim Jong-Un este un om politic rațional
Apple confirmă dezvăluirile Wikileaks despre Iphone! Wikileaks a publicat peste 9.000 de documente, dovedind că telefoanele mobile inteligente și televizoarele smart, conectate la internet, pot fi folosite pentru a-i spiona pe cei care le utilizează!
Câteva exemple de corectitudine politică
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro